@nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2026 Sohbet Odası
-
"You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year "
Bu yıl nasip olsun inşallah
-
2018 den beri ailecek başvuruyoruz çıksın artık greencard
-
Tampa florida hayallerini kurduğum çocukluk rüyalarından sonra bugün amerikada yaşayan en sevdiğim kardeşlerimin tampaya taşınma kararı aldıklarını öğrendim.. sanırım bu bir mesajdı.. profilimi güncellemem için 5 mayısı bekliyorum ben bu yıl kazandım diyebilirim diğer katılımcılara başarılar

Şaka bir yana umarım artık çıkar zira içinde bulunduğumuz ruh hali ve ülke pskolojisi daha fazlasını kaldırmaya çokta muktedir gözükmemekte..
-
Forumda dahil birçok sosyal ağ ortamında insanlara eb3 yada vize tarih çekme konusunda geri çekme hizmetleri veren kişilerin abd içerisinde iltica yapıp uber doordash kovaladığını gördükten sonra çok fazla yazmıyordum.. yazamıyordumda ne yalan söyleyim… insanlar burayı menfaat aracı olarak kullanıyordu.. son 20 sayfaya baktım heryer şen şakrak.. yazayım bende artık dedim.. o eskiler eskide kalmış ve insanlar birbirleriyle tekrar yardımlaşır olmuş.. müthiş hissettirdi gerçekten..
Ozaman başlayalım… arkadaşlar hepiniz konuya hoşgeldiniz umarım hepiniz bizden daha şanslı çıkacak ve green cardı kazanacaksınız. Ve böyle olduğunda bu yardımlaşmayı iliklerine kadar hissedecek ve her ortamda yardıma ihtiyacı olanlara yardım edecek bireyler olacaksınız.. gelelim fasulyenin faydasına değilmi artık

Eğer gc düşünüyorsanız gerek ankara mülakat verilme olayları gerekse y dışı dosya taşıma zorluklarından dolayı bence mutlaka bir abd b1b2 vize türüne sahip olmanız gereken zamanlardayız.. son 2 senedir ülkemizdeki insanların geneli fark edersiniz ki ülke dışında mülakata girmekte dosyasını taşımakta ve ancak o şekilde mülakat alabilmektedir. Ankaraya güvenmeyin kelimesi tabiri caizse gerçekliğini her defasında yüzümüze vurmaktadır… bu sebeple nisan ayının ilk haftasında hatırlatmayı borç bilir sizlere en azından abd turist vizesi alıp yüksek cn sonrası yıkımın öne geçmenin tavsiyeni vermek isterim
bence abd de yaşamayı düşünen her birey öncesinde bir turist vizesi edinmeli.. gelecek şanslı numarayı gerektiğinde abd içinde değerlendirmelidir.. umarım şans hepimizden yana olur.. mayıs ayına son 1 ay zamanımız kaldı.. hem konuyu hareketlendirelim hemde eski dostlukları yad edelim.. seviliyorsunuz 
-
@ilkerkaynar90 bol şans, sonuçlar 3 Mayıs 2025 Cumartesi TSI ile saat 19:00’da açıklanacak
güzel haberlerinizi almak dileğiyle 
-
@ilkerkaynar90
Bu konudaki katkıniza katılıyorum ancak bir ekleme yapmak istiyorum. Sadece turist vizesi almakla kalmamalı başvuru yapan adaylar, green card lottery çıksa da çıkmasa da öncelikle o turist vizesi ile ABD’ye seyahat etmeli, mevcut bilgi ve birikimleri (dil bilgisi, manevi duygular, maddi birikimler vb) ile eğer ki olası göçmen olunması halinde burada yaşayıp yasayamacagini tartmalı, göçmen vizeye kavuşulması halinde planlı ve programli göç edilmeli. Benim de iletinize böyle bir katkım olsun, herkese bol şans

-
Selamlar arkadaslar ben de basvurumu yaptim buradayim. hakkimizda hayirlisi neyse o olur inşallah.
-
@ilkerkaynar90 Güzel bilgilendirmeniz için müteşekkiriz. Fakat ikinizin de bahsetmek istediği ( @ATS16 ) çekiliş öncesi turist vizesi ile ziyaret edin, gözden geçirin demek mi?
-
@mertq hem aslında gc ile gitmeden önce görmek deneyimlemek tabiki hemde seneye olduda bir ülke mülakat aşaması için dosya kabulü yapmamış olursa statü değişikliği şansı için vizeye duyulan ihtiyaç diyelim.. ileride zamanın ne göstereceğini bilmiyoruz viyana ve honk kong gibi ülkeler her sene dosyalarımızı kabul etmeyebilir.. alternatifler bulundurmak için bile aslında gerekiyor abd vizesi

-
Zaman biraz daha yavaşlasa fena olmaz. En azından bu şekilde umutlu bekleyiş güzel oluyor. Çekiliş sonrası hnbs yazısını görünce boşluğa düşüyor insan

-
@Atlantis00 çok uzun süre yaşadım bunu ve ben de fark ettim ki bekleyiş, araştırma, heyecan, forumda laflama vs. sonuçların açıklanmasından çok çok daha güzel, çünkü sonuç açıklanınca %99'umuz boşluğa düşüyor, araştırmayı bırakıyor, bir süre bu konulara küsebiliyor. Yani kısaca ivme tamamen kayboluyor. Ama sonuçların açıklanmasına kalan şu 1-2 aylık sürelerde hem forum dolup taşıyor, youtube yayınları kızışıyor hem de heyecan doruklarda oluyor. Bu çok güzel his. Haaa bu heyecanın bekleyişin sonuna "yhbrs" yazısı görülse o zaman hikaye başka olur tabi. Onu da yaşayınca göreceğiz

-
@istanbuladami Onu da bu sene yaşayacağız hem de çok çok düşük case number ile

-
@ilkerkaynar90 Çok haklısınız fakat sadece 18 yaşında kendi imkanlarım ile bir şey yapmaya çalıştığım için masraflı oluyor, o yüzden şimdilik imkansız sanırım

-
@istanbuladami YA ALLAH BISMILLAH

-
geri sayim neden yok ya da ben de mi cikmiyor

-
@istanbuladami her sene rituelim çıkmadığı zaman youtube listesinden tüm amerika kişileri siliniyor. Bu sene 117 kişi eklemişim.
-
@istanbuladami Çok Haklı. O kadar haklı ki Forumun logosunun altına bu adamın sözü yazılmalı.
-
Merhaba arkadaşim için soruyorum
2025 mart 18 de 6 aylik vizesi bitmis birisi yaklasik 2 ay daha illegal kalsa ve mayis ayinda Amerikadayken cekilisten greencard kazansa greencardi alabilir mi? Illegal olmasi durumu etkiler mi?Greencard cekilisinde adresi Amerikadaki adresi olarak gostermis. -
Fotoğrafı evde çekindim ama keşke fotoğrafçıya gidip işimi garantiye alsaydım xd
-
@ilkerkaynar90 viyana ve honk kong abd elçiliği dosya taşımayı kabul ederse ama bu ülkeye giriş için turist vizesi alamaz isek ne yapabiliriz. çünkü bana viyana vize vermez.
Benzer Başlıklar
129
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k