-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2026 Sohbet Odası
-
@şanslıbiremir
@aysegul, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası@Merve-Güven sorunuzu 2026 Aşamalar başlığında sormalısınız. Sorunuz sohbet konusu değil.
-
viyana mülakat deneyimimi yazdım arkadaşlar deneyimler başlığında sorularınız olursa çekinmeyinn iyi günler
-
Her gün sabırla beklemeye devam , bir gün gelecek pasaportunuzu getiriniz pause kalktı vize vereceğiz diyecekler umarım …
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba ivanov v trump davasında dv pause davası yani hükumet avukatları hakimin davacilar lehine karar vermesi durumunda sadece kararın davacilari kapsamasını istediler
-
@abdiyos nasıl yani ben davacı olmadım beni kapsamama ihtimalimi mi var?
-
@itsahmet umarım çıkacak karar genel pause in kaldırılması olur ama davalı taraf(hükumet avukatlari) bunu sadece davaci olanları kapsamasını gerektiğini yazmış savunmasında.
-
@abdiyos Dava zaten yalnızca davacılar lehine sonuçlanması için (grup davası olarak) açıldı. Bu bir class action değil, dolayısıyla genel bir karar çıkmayacak. Iki taraftan da boyle bir talep yok.
-
@bkaraca yüksek bir olasılık ama kesin değil riskli olsada hakimin buna hakkı varmış
-
@Seteve-Carlos Hakim dediğiniz gibi toplu durdurmada verebilir ama bu kararı verirse yüksek mahkemede zaten karar bozulucak diye düşünüyorum yüksek mahkemenin vermiş olduğu bir emsal karar var
-
Şimdi bide hantavirüs çıktı diye kapatırlar. Bahane çok hazır gibi duruyor

-
@mertcank34 öyle bir bahaneye gerek duymazlar. yine yoldan geçen npc bir herif 956 yıl önce dv lotery kazananı olup bunun şerefine amerikaya gider ve yaşar, ardından 444 yıl sonra durduk yere bir okulu taramaya karar verir. Trump bu durumu fark eder, aslında bu eylemi yapan kişi 512 yıl önce dv lotery talihlisi olduğunu tespit ettiğinden dolaylı 30 eylül e kadar güvenlik incelemesi (pause) yapmaya karar verir.
-
Kız arkadaşım Green Card sahibi ancak henüz tamamen Amerika’ya yerleşmiş değil. Şu an 6 ayda bir giriş-çıkış yapıyor ve yakında ikinci kez Amerika’ya gidecek.
Biz de birlikte gidebilmek için evlilik sürecine girmeyi düşünüyoruz. Ancak F2 vizesi ve bu sürecin nasıl ilerlediği konusunda kafamızda bazı soru işaretleri var. Evlilik sonrası süreç nasıl işliyor, başvuru ne kadar sürüyor, Amerika’ya birlikte gidebilmek için ne kadar zamanımız olur gibi konularda bilgi almak istiyoruz.
Bu süreçten geçmiş olan ya da konu hakkında bilgisi olan kişiler deneyimlerini paylaşabilirse çok seviniriz. Ayrıca birlikte Amerika’ya gidebilmek için farklı bir yol ya da alternatif süreç varsa, bunlar hakkında da bilgi almak isteriz.
Şimdiden teşekkürler.
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
Benzer Başlıklar
132
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k