Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@şanslıbiremir
    @aysegul, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Merve-Güven sorunuzu 2026 Aşamalar başlığında sormalısınız. Sorunuz sohbet konusu değil.

• viyana mülakat deneyimimi yazdım arkadaşlar deneyimler başlığında sorularınız olursa çekinmeyinn iyi günler

• Her gün sabırla beklemeye devam , bir gün gelecek pasaportunuzu getiriniz pause kalktı vize vereceğiz diyecekler umarım …

• Bu ileti silindi!

• Merhaba ivanov v trump davasında dv pause davası yani hükumet avukatları hakimin davacilar lehine karar vermesi durumunda sadece kararın davacilari kapsamasını istediler

• @abdiyos nasıl yani ben davacı olmadım beni kapsamama ihtimalimi mi var?

• @itsahmet umarım çıkacak karar genel pause in kaldırılması olur ama davalı taraf(hükumet avukatlari) bunu sadece davaci olanları kapsamasını gerektiğini yazmış savunmasında.

• @abdiyos Dava zaten yalnızca davacılar lehine sonuçlanması için (grup davası olarak) açıldı. Bu bir class action değil, dolayısıyla genel bir karar çıkmayacak. Iki taraftan da boyle bir talep yok.

• @bkaraca yüksek bir olasılık ama kesin değil riskli olsada hakimin buna hakkı varmış

• @Seteve-Carlos Hakim dediğiniz gibi toplu durdurmada verebilir ama bu kararı verirse yüksek mahkemede zaten karar bozulucak diye düşünüyorum yüksek mahkemenin vermiş olduğu bir emsal karar var

• Şimdi bide hantavirüs çıktı diye kapatırlar. Bahane çok hazır gibi duruyor 😅

• @mertcank34 öyle bir bahaneye gerek duymazlar. yine yoldan geçen npc bir herif 956 yıl önce dv lotery kazananı olup bunun şerefine amerikaya gider ve yaşar, ardından 444 yıl sonra durduk yere bir okulu taramaya karar verir. Trump bu durumu fark eder, aslında bu eylemi yapan kişi 512 yıl önce dv lotery talihlisi olduğunu tespit ettiğinden dolaylı 30 eylül e kadar güvenlik incelemesi (pause) yapmaya karar verir.

• Kız arkadaşım Green Card sahibi ancak henüz tamamen Amerika’ya yerleşmiş değil. Şu an 6 ayda bir giriş-çıkış yapıyor ve yakında ikinci kez Amerika’ya gidecek.

Biz de birlikte gidebilmek için evlilik sürecine girmeyi düşünüyoruz. Ancak F2 vizesi ve bu sürecin nasıl ilerlediği konusunda kafamızda bazı soru işaretleri var. Evlilik sonrası süreç nasıl işliyor, başvuru ne kadar sürüyor, Amerika’ya birlikte gidebilmek için ne kadar zamanımız olur gibi konularda bilgi almak istiyoruz.

Bu süreçten geçmiş olan ya da konu hakkında bilgisi olan kişiler deneyimlerini paylaşabilirse çok seviniriz. Ayrıca birlikte Amerika’ya gidebilmek için farklı bir yol ya da alternatif süreç varsa, bunlar hakkında da bilgi almak isteriz.

Şimdiden teşekkürler.

• @Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
    buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

132

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |