Öncelikle teşekkür ederim cevaplarınız için, bu başlığın 3.iletisini okudum, ancak pasaportun suresi Kasımın sonu 2025'e kadar var, mevcut ds 260 formunu onun bilgileri ile doldurmak, randevu aldiktan sonra eski+yeni ile gitmek ve veya yenisiyle degistirsek de olur diye anladim. Dogru mudur?
şanslıbiremir
@şanslıbiremir
şanslıbiremir tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar, dosyasini basarili bir sekilde viyanaya tasiaybilmis olan var midir acaba suan? Bangkok duydum da viyana duymadim sanirim suana kadar,
-
Arkadaşlar merhabalar, açıklanan yeni karardan az önce haberim oldu ve forumun son sayfalarını dikkatlice okudum CN20 binlerde olduğu için ilk haftalarda hızlıca kcc ye mail atıp dosyayı viyanaya taşımıştık. Şimdi bu yeni kararla birlikte hepimiz ankaraya mı kaldık oturum veya vatandaşlığımız yoksa bașka ülkede? Çok üzücü bir karar bu özellikle Türk vatandaslari icin, malum Ankaranin performansi ortada. Insallah bizler icin olumlu gelismeler de olur ilerleyen sureclerde.
-
Arkadaşlar selam, bu süreçte nasıl ilerleyeceğiz bir tahmini ya da B planı olan var mı CN 20binlerde DV2026 talihlisiyim ancak yeni karardan etkileneceğiz ve Viyana’ya taşıdığımız dosya Ankara’ya geri iade edilicek. Malta veya benzeri yerlerden kısa süreli oturum ve oranın konsolosluklarını mı denemeliyiz yoksa Ankara’nın performansını mı beklememiz gerekiyor (buna hiç güvenmiyorum çünkü)
Allah yardımcımız olsun hepimizin
şanslıbiremir tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Arkadaşlar merhaba aylar önce mülakatımı Viyanaya almak için kcc ye mail atmıştım, onayladıklarını söylemişlerdi, ceac sitesinde Your case is currently at KCC yazıyo da şuanda Ankaraya aldırmak istiyorum, numaram biraz buyuk 20binlerde, kcc ye ankaraya tasimak istedigimi mail atsam olur mu? Bilen birisi varsa eger yardimci olabilir mi acaba?
-
Arkadaşlar selam, bu süreçte nasıl ilerleyeceğiz bir tahmini ya da B planı olan var mı CN 20binlerde DV2026 talihlisiyim ancak yeni karardan etkileneceğiz ve Viyana’ya taşıdığımız dosya Ankara’ya geri iade edilicek. Malta veya benzeri yerlerden kısa süreli oturum ve oranın konsolosluklarını mı denemeliyiz yoksa Ankara’nın performansını mı beklememiz gerekiyor (buna hiç güvenmiyorum çünkü)
Allah yardımcımız olsun hepimizin
-
Arkadaşlar merhabalar, açıklanan yeni karardan az önce haberim oldu ve forumun son sayfalarını dikkatlice okudum CN20 binlerde olduğu için ilk haftalarda hızlıca kcc ye mail atıp dosyayı viyanaya taşımıştık. Şimdi bu yeni kararla birlikte hepimiz ankaraya mı kaldık oturum veya vatandaşlığımız yoksa bașka ülkede? Çok üzücü bir karar bu özellikle Türk vatandaslari icin, malum Ankaranin performansi ortada. Insallah bizler icin olumlu gelismeler de olur ilerleyen sureclerde.
-
Selamlar, geçen hafta kccye mail atarak vize mülakat yerimi viyana olarak güncellemelerini istedim ve olumlu yanıt aldım, bundan sonra ne yapmalıyım? Mülakat yerimin kesin olarak değiştiğini nasıl öğrenebilirim, kccye tekrar mı mail atmam gerekiyor acaba mülakat yerimi öğrenebilir miyim diye?
-
Merhabalar, dosyasini basarili bir sekilde viyanaya tasiaybilmis olan var midir acaba suan? Bangkok duydum da viyana duymadim sanirim suana kadar,
-
Arkadaşlar merhabalar aklima takilan bir soru var da sormak istedim, kardesim green card talihlisi kendisi suanda universitede okuyor, lisede 4. sinifin sonunda acik liseye gecti, ds-260 formunu e devlette yazana gore doldurduk, sizce bir sıkıntı olur mu, daha once acik lise mezunu olan arkadaslarimiz var mi talihli olan?
-
Merhaba ben hala ds-260 formunu doldurmadim da aklima ufak bir sey takildi onu sormak istedim, kardesim green card kazandi, basvuruyu yaparken 19 yasindaydi suanda 20. Gocmenlik hukukunda 21 yas alti cocuk kabul ediliyor, bu durum bizi nasil etkiler? Yani anne veya babasini da goturebilir mi ?
-
Öncelikle teşekkür ederim cevaplarınız için, bu başlığın 3.iletisini okudum, ancak pasaportun suresi Kasımın sonu 2025'e kadar var, mevcut ds 260 formunu onun bilgileri ile doldurmak, randevu aldiktan sonra eski+yeni ile gitmek ve veya yenisiyle degistirsek de olur diye anladim. Dogru mudur?
-
Arkadaşlar hepinize merhabalar, ben 7 senedir başvuruyorum çikmadı (son iki sene kız arkadaşımla), ama bu sene kardeşime çıktı, ben 2 sene önce work and travel ile gitmiştim. Kardeşimin case numarası 20 binlerde ve ikimizin de yeşil pasaportu hakkı var (kardeşimin 3. başvurusu) dosyamızı viyanaya taşımak isytiyoruz. Şuanda kendisinin bordo pasaportu var onunla ds-260 formunu doldurmalı mıyız sizce yoksa yeşil pasaportun gelmesini mi bekleyelim? Bu süre bir hafta alır diye düşünüyorum ve ds-260 formunu çok erken doldurmak istiyorum cn 20 binlerde olduğu için. Yardımcı olabilecek yerlere yönlendirirseniz çok mutlu olurum umarım, hepinize en yakın zamanda çıkar ve mutlu olursunuz.