Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
8.7k 917 437.8k 874

  • @itsahmet Dosyamın Viyana'da olduğu zamanlar ne kadar anlayışlı olduklarını çok kez okumuştum. İçiniz rahat olsun, umarım güzel haberlerle gelirsiniz :)


  • @itsahmet Güzel bir mülakat deneyimi yaşayıp bizimle de paylaş inşallah Haziran gibi bende tecrübe edeceğim. Kolaylıklar diliyorum


  • Selamlar . Başlık olarak nereye yazılır bulamadım . Amerikan vatandası eşim green kart sürecim D260 form dolumu sürecinde ve formu gönderdik . Evlilik belgesi olarak formul b belgesini kabul etmediler . Acaba bordo evlilik cizdanı tğm sayfalarınımı göndermemiz gerekiyor . Bilgisi olan yazabilirmi lürfen


  • @TANER-KAPLAN, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

    Selamlar . Başlık olarak nereye yazılır bulamadım . Amerikan vatandası eşim green kart sürecim D260 form dolumu sürecinde ve formu gönderdik . Evlilik belgesi olarak formul b belgesini kabul etmediler . Acaba bordo evlilik cizdanı tğm sayfalarınımı göndermemiz gerekiyor . Bilgisi olan yazabilirmi lürfen

    Merhaba, sorularınızı bu başlık altında, ilk mesajda belirtildiği üzere, öncelikle profilinizde imza güncellemesi yaparak ve bilgilerinizi Excel takip listesine ekleyerek sorabilirsiniz.


  • Merhabalar,

    Öncelikle herkese sürecinde başarılar dilerim. Ben de DV2026 talihlisiyim. :)

    Nisan 15'de Amerika'ya ilk girişimi yapacağım. NYC çevresinde olanlar varsa tanışmayı çok isterim.

    Bir de forum içerisinde özellikle Amerika'daki ilk 15 günde yapılması gerekenler gibi bir başlık var mıdır? Varsa linkleyebilirseniz sevinirim. Yoksa da dönüşlerinizi alabilirsem mutlu olurum.

    Çok teşekkürler,
    Göze


  • Arkadaslar bu haftanin onemli bir hafta olacagini inaniyorum. Hepimiz icin hayirli, guzel ve iyi haberlerin olacagi bir hafta olsun insallah.


  • Bu ileti silindi!

  • @Merve-Güven, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

    Arkadaşlar Unganlar aşı kartını Türkçe kabul ediyor mu? Mailde tam anlayamadım

    Evet


  • @Merve-Güven sorunuzu 2026 Aşamalar başlığında sormalısınız. Sorunuz sohbet konusu değil.


  • Arkadaşlar merhaba aylar önce mülakatımı Viyanaya almak için kcc ye mail atmıştım, onayladıklarını söylemişlerdi, ceac sitesinde Your case is currently at KCC yazıyo da şuanda Ankaraya aldırmak istiyorum, numaram biraz buyuk 20binlerde, kcc ye ankaraya tasimak istedigimi mail atsam olur mu? Bilen birisi varsa eger yardimci olabilir mi acaba?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @şanslıbiremir
    @aysegul, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

    @Merve-Güven sorunuzu 2026 Aşamalar başlığında sormalısınız. Sorunuz sohbet konusu değil.


  • viyana mülakat deneyimimi yazdım arkadaşlar deneyimler başlığında sorularınız olursa çekinmeyinn iyi günler


  • Her gün sabırla beklemeye devam , bir gün gelecek pasaportunuzu getiriniz pause kalktı vize vereceğiz diyecekler umarım …


  • Bu ileti silindi!

  • Merhaba ivanov v trump davasında dv pause davası yani hükumet avukatları hakimin davacilar lehine karar vermesi durumunda sadece kararın davacilari kapsamasını istediler


  • @abdiyos nasıl yani ben davacı olmadım beni kapsamama ihtimalimi mi var?


  • @itsahmet umarım çıkacak karar genel pause in kaldırılması olur ama davalı taraf(hükumet avukatlari) bunu sadece davaci olanları kapsamasını gerektiğini yazmış savunmasında.


  • @abdiyos Dava zaten yalnızca davacılar lehine sonuçlanması için (grup davası olarak) açıldı. Bu bir class action değil, dolayısıyla genel bir karar çıkmayacak. Iki taraftan da boyle bir talep yok.


  • @bkaraca yüksek bir olasılık ama kesin değil riskli olsada hakimin buna hakkı varmış


  • @Seteve-Carlos Hakim dediğiniz gibi toplu durdurmada verebilir ama bu kararı verirse yüksek mahkemede zaten karar bozulucak diye düşünüyorum yüksek mahkemenin vermiş olduğu bir emsal karar var


Benzer Başlıklar

  • DV2022 Sonuç Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2022 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2020 bekleme odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
  • DV2019 bekleme odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum