Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@baba-yaga neyi geçmek kolay değil anlamadım? Maddi kısmını mı kast ediyorsunuz?

• ⭐⭐⭐

@baba-yaga Unganlarda sağlık muayenesine gidiyorsun akciğer filmi felan çekiyorlar artık o ay ne kadar kredi çektilerse onu çıkarmak adına 3-5 aşı karmadan saplıyorlar fazladan 100 200 dolar alıp eline muayene raporunu verip yolluyorlar

• ⭐⭐⭐⭐

Diversity Visa Update: The 2026 Diversity Visa Program entry period has been extended. The last day to enter is November 7th at 12 pm (est)

• @ATS16 eğer bulaşıcı hastalığınız yoksa veya şifozreni bipolar gibi mental hastalığınız yoksa muayenesi geçersiniz. evet maddi olarak zor aşısız kişi başı 9k.

• @ATS16 acaba neden böyle birşey yapmışlar çok ilginç. bir önceki başvuru değil ondan önceki başvuruyu bir gün ilke kaçırdım. son güne bıraktım mal gibi. son gün baktım ve başvuru için sayfası açtım ve bir gün ile kaçırmışım. sürekli aklımda belki o sene çıkacaktı. artık alarm kuruyorum.

• Beyler bayanlar aklıma bir soru takıldı. Lottery ile gc kazanma ihtimali yüzde kaçtır sizce?

• ⭐⭐⭐⭐

@Onur-Kürekçi

Çekilişe katıldığınız yıldaki başvuran sayısı, doğum yerine göre başvuru sayısı, çekiliş şartlarını yerine getiren kişi sayısı çekilişi kazanma şansınızı etkiliyor ama geçmiş yılların sayıları ile yapılan ortalama bir hesaplamaya istinaden kazanma şansının toplam başvuran sayısı içerisinde %0.24 ile %0.47 arasında değiştiğini okumuştum. Bol şans

• @ATS16 wow kazanan kişiler çok şanslı olmalı o halde. Yanıt için teşekkürler.

• @Onur-Kürekçi Basit bir hesapla 400 de 1 yani 100 de 0.25 diyebilirim. Her 400 kisiden 1 ini secip 399 unu eliyorlar gibi düşünün.

• For DV-2026, natives of the following countries and areas are not eligible to apply, because more than 50,000 natives of these countries immigrated to the United States in the previous five years

Eğer son 5 yılda belirli bir ülkeden 50.000den fazla kişi US taşınırsa o ülkedeki insanlar artık GC'ye başvuru yapamıyor. Geçici vizesi olanlar e3b h1b filan sayılmıyor. GC alanlar yani

• @baba-yaga Türkiye'den çok kaçak giden oldu ilerde bu gc lottery e yansımaz umarım

• Kime selam versek, 2 arkadasi suradan girdi, 2 arkadasi buradan girdi vs duymaya basladim.

• @Onur-Kürekçi eğer bir şekilde green card alırlarsa etkisi olur. yoksa immigrant olarak sayılmıyorlar. iltica başvurusu yapanlar var ama onlarda GC alana kadar immigrant sayılmıyor.

• ⭐⭐⭐

@minnesota Daha demin biriyle konuştum uzun zamandır gitmeyi planlıyordu dedim napıyorsun bir resim attı kolombiyadan, bugün de el salvadora uçuyorum dedi 😁 Aksilik olmaz ise 1 haftaya abd de olur. Geçen de biriyle konuştum ingiltereye bot bekliyordu fransaya kadar tırın arkasında gitmiş 😁

• ⭐⭐

@newbie97 Nasıl bir çevre bu 🙂

• @newbie97 artık kolombiya bile ülkeye türkleri almıyor diye duydum gerçekmi?

• ⭐⭐⭐

@baba-yaga alıyor ama thy ile gidersen thy istanbuldan uçmana izin vermeyebilir yoksa örneğin brezilyadan kolombiyaya uçsan kimse sorun etmiyor ama brezilyaya yine thy ile uçmamalısın

kısaca herhangi bir biletini thy ile kesmediğin sürece sorun olmuyor. Thy nin sıkıntısı ise olurda biri gider ve deport olursa aynı uçağa bindirip geri yolluyorlar thy bunun maliyetini üstlenmek istemediği için insanları uçurmuyor çoğu yere

• ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Gruplardan oralardan buralardan görüp duyuyorum yoksa bireysel çevrem değil

• Herkese merhaba. Bende ilk defa bugün gc ye kendim ve ailem için başvurumu yaptım. 2 çocuğum var. 2011 yılında wat ile san francisco ya gitmiştim. Tekrar başvuru yapmak eşimin de artık yurt dışına gitmek istemesinden dolayı gündeme geldi. Bir adım attık bakalım neler olacak. Herkese bol şans

• ⭐⭐

Günaydın Enerjik bir güne başlayalım

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |