Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
8.7k 917 437.8k 874
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@VR başvurduğu tarihteki güncel adı (mevcut adıyla yani) ile başvuracaksınız.

Velev ki kazanan olursanız ve mülakat alırsanız, mülakata isim değişikliğini kanıtlar mahkeme kararı ve diğer evrakları götürerek süreci ilerletebilirsiniz.

• @ATS16 teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐

Gecenin bir vakti dışarıdan kadın çığlığı sesi geliyordu bir baktım arkadaki binadan dumanlar çıkıyor kaç tane ambulans ve itfaiye geldi. Camdan dinlemeye çalışıyorum olayı kadının biri bağırarak anlatıyor duyabildiğim iki cümleyi size aktarıyorum

"İçeri girdi benzin döktü yaktı", "Arıyorum arıyorum açmıyor"

Siz siz olun o vize bu vize ne varsa deneyin kaçın gidin bu ülkeden

• @T-C-Kubilay-Dikici dediklerinde doğruluk payı var ama ben olaya farklı açıdan bakıyorum Amerika zaten göçmenlikle oluşuan bir kökeni var ve bunu göz ardı edemezler Siyaset orda da mevcut . Eb3 süreci evet uzun ama neyin ne olacağını asla kestiremeyiz bu yüzden imkanımız varsa ben her türlü kanaldan girilmesi taraftarıyım ki ben öle yaptım

• @niyans o sene bu sene olsun o zaman.

• eğer kazanırsak hangi sebeplerden dolayı kartı alamıyoruz. En önemlisi sıra numarası. Onun düşük olması gerekiyorki belirli bir süre var ondan önce gidip alabilelim. Bankamızda belirli bir para olması gerekiyor. Bunlardan başka neyden dolayı alamayabiliriz? Tabiki de eğer sabıkamız varsa veya daha önce US'den sınır dışı deport edilmişsek alamayız, bunları demenize gerek yok.

• @baba-yaga sağlık muayenesi işlemlerini başarı ile tamamlamanız bekleniyor.

https://www.doctorun.com/tr/saglik-muayenesi-islemleri

• @ATS16 ancak bunu geçmek kolay değil mi? bazı durumlarda aşı olunması gerekiyor. biliyorum şuanda 9k.

• @baba-yaga neyi geçmek kolay değil anlamadım? Maddi kısmını mı kast ediyorsunuz?

• ⭐⭐⭐

@baba-yaga Unganlarda sağlık muayenesine gidiyorsun akciğer filmi felan çekiyorlar artık o ay ne kadar kredi çektilerse onu çıkarmak adına 3-5 aşı karmadan saplıyorlar fazladan 100 200 dolar alıp eline muayene raporunu verip yolluyorlar

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Diversity Visa Update: The 2026 Diversity Visa Program entry period has been extended. The last day to enter is November 7th at 12 pm (est)

• @ATS16 eğer bulaşıcı hastalığınız yoksa veya şifozreni bipolar gibi mental hastalığınız yoksa muayenesi geçersiniz. evet maddi olarak zor aşısız kişi başı 9k.

• @ATS16 acaba neden böyle birşey yapmışlar çok ilginç. bir önceki başvuru değil ondan önceki başvuruyu bir gün ilke kaçırdım. son güne bıraktım mal gibi. son gün baktım ve başvuru için sayfası açtım ve bir gün ile kaçırmışım. sürekli aklımda belki o sene çıkacaktı. artık alarm kuruyorum.

• Beyler bayanlar aklıma bir soru takıldı. Lottery ile gc kazanma ihtimali yüzde kaçtır sizce?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Onur-Kürekçi

Çekilişe katıldığınız yıldaki başvuran sayısı, doğum yerine göre başvuru sayısı, çekiliş şartlarını yerine getiren kişi sayısı çekilişi kazanma şansınızı etkiliyor ama geçmiş yılların sayıları ile yapılan ortalama bir hesaplamaya istinaden kazanma şansının toplam başvuran sayısı içerisinde %0.24 ile %0.47 arasında değiştiğini okumuştum. Bol şans

• @ATS16 wow kazanan kişiler çok şanslı olmalı o halde. Yanıt için teşekkürler.

• @Onur-Kürekçi Basit bir hesapla 400 de 1 yani 100 de 0.25 diyebilirim. Her 400 kisiden 1 ini secip 399 unu eliyorlar gibi düşünün.

• For DV-2026, natives of the following countries and areas are not eligible to apply, because more than 50,000 natives of these countries immigrated to the United States in the previous five years

Eğer son 5 yılda belirli bir ülkeden 50.000den fazla kişi US taşınırsa o ülkedeki insanlar artık GC'ye başvuru yapamıyor. Geçici vizesi olanlar e3b h1b filan sayılmıyor. GC alanlar yani

• @baba-yaga Türkiye'den çok kaçak giden oldu ilerde bu gc lottery e yansımaz umarım

• Kime selam versek, 2 arkadasi suradan girdi, 2 arkadasi buradan girdi vs duymaya basladim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k