Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @onuru çok şükür🙏Gözünüz aydın.Almadıkları evraklara ‘güncel pasaport’ yazmışsınız.Konsolosluk göçmenlik vizesini basmak için güncel pasaportunuzu almıyor mu?

• @onuru vizeniz hayırlı olsun, sürecinizi adım adım tüm foruma anlatıp yol gösterdiniz için çok teşekkürler.

• ⭐⭐

@rezanclz valla oyle oldu. Daha dun gibi green cardin aciklanmasi. Cok tesekkurler. Umarim sende hicbir problem yasamadan vizene kavusursun. Surecinde bol sanslar.

• ⭐⭐

@semihkomuscu cok tesekkurler. Bir faydasi olduysa ne mutlu bana. Surecinizde bol sanslar.

• ⭐⭐

@omerfarukuysal cok tesekkurler. Umarim sizlerde sorunsuz bir sekilde vizenize ulasirsiniz. Bol sanslar.

• ⭐⭐

@sevdemimi cok tesekkurler. Umarim en kisa surede sizlerde vizelerinizi alirsiniz. Bol sanslar.

• ⭐⭐

@cemciftcioglu cok tesekkurler. Sizlerden de guzel haberlerinizi bekliyoruz. Surecinizde bol sanslar.

• ⭐⭐

@merve34 cok tesekkurler. Umarim faydali olmustur. Surecinizde bol sanslar.

• ⭐⭐

@Serapp cok tesekkurler Serap hanim. Aktardiginiz bilgiler bizim icin cok degerliydi. Selamlar.

• ⭐⭐

@sezen selamlar, umarim faydali olmustur. Surecinizde bol sanslar.

• ⭐⭐

@EzgiLera cok tesekkurler Ezgi hanim. Guncel pasaportumu aldilar, fotokopisi almadiklari icin yazmistim onu. Sanirim ufak bir kafa karisikligi olmus o kisimda. Hemen duzelteyim.

• ⭐⭐

@DenizMaths cok tesekkurler. O kisimda, fotokopisini almadiklari icin yazmistim. Sanirim kafa karisikligi olusturmus. Hemen duzeltiyorum. Surecinizde bol sanslar.

• ⭐⭐

@atibaba cok tesekkurler. Umarim faydali olmustur. Surecinizde bol sanslar.

• @onuru herşey için teşekkürler🙏

• @onuru merhabalar adınıza çok sevindim. Bu kadar detaylı anlatım içinde teşekkür ederiz ☺️ bundan sonraki süreç için başarılar ☺

• @onuru Tebrikler umarım herşey gonlünüzce gelişir. Sorunsuz bir mülakat olmasına kendim girmiş gibi sevindim ve bu arada paylaşımınız için de teşekkürler...

• ⭐⭐

@zeynepebe cok tesekkurler. Umarim faydali olmustur. Surecinizde bol sanslar.

• ⭐⭐

@olcay54 cok tesekkurler. Umarim dv2026 da secilir ve bu heyecani sizlerde yasarsiniz. Hersey gonlunuzce olsun.

• @onuru hayırlı olsun tebrikler

• ⭐⭐

@Sinan-D cok tesekkurler, sizlerden de guzel haberleri bekliyoruz. Bol sanslar.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

125

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |