Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @onuru çok şükür🙏Gözünüz aydın.Almadıkları evraklara ‘güncel pasaport’ yazmışsınız.Konsolosluk göçmenlik vizesini basmak için güncel pasaportunuzu almıyor mu?

• @onuru vizeniz hayırlı olsun, sürecinizi adım adım tüm foruma anlatıp yol gösterdiniz için çok teşekkürler.

• ⭐⭐

@rezanclz valla oyle oldu. Daha dun gibi green cardin aciklanmasi. Cok tesekkurler. Umarim sende hicbir problem yasamadan vizene kavusursun. Surecinde bol sanslar.

• ⭐⭐

@semihkomuscu cok tesekkurler. Bir faydasi olduysa ne mutlu bana. Surecinizde bol sanslar.

• ⭐⭐

@omerfarukuysal cok tesekkurler. Umarim sizlerde sorunsuz bir sekilde vizenize ulasirsiniz. Bol sanslar.

• ⭐⭐

@sevdemimi cok tesekkurler. Umarim en kisa surede sizlerde vizelerinizi alirsiniz. Bol sanslar.

• ⭐⭐

@cemciftcioglu cok tesekkurler. Sizlerden de guzel haberlerinizi bekliyoruz. Surecinizde bol sanslar.

• ⭐⭐

@merve34 cok tesekkurler. Umarim faydali olmustur. Surecinizde bol sanslar.

• ⭐⭐

@Serapp cok tesekkurler Serap hanim. Aktardiginiz bilgiler bizim icin cok degerliydi. Selamlar.

• ⭐⭐

@sezen selamlar, umarim faydali olmustur. Surecinizde bol sanslar.

• ⭐⭐

@EzgiLera cok tesekkurler Ezgi hanim. Guncel pasaportumu aldilar, fotokopisi almadiklari icin yazmistim onu. Sanirim ufak bir kafa karisikligi olmus o kisimda. Hemen duzelteyim.

• ⭐⭐

@DenizMaths cok tesekkurler. O kisimda, fotokopisini almadiklari icin yazmistim. Sanirim kafa karisikligi olusturmus. Hemen duzeltiyorum. Surecinizde bol sanslar.

• ⭐⭐

@atibaba cok tesekkurler. Umarim faydali olmustur. Surecinizde bol sanslar.

• @onuru herşey için teşekkürler🙏

• @onuru merhabalar adınıza çok sevindim. Bu kadar detaylı anlatım içinde teşekkür ederiz ☺️ bundan sonraki süreç için başarılar ☺

• @onuru Tebrikler umarım herşey gonlünüzce gelişir. Sorunsuz bir mülakat olmasına kendim girmiş gibi sevindim ve bu arada paylaşımınız için de teşekkürler...

• ⭐⭐

@zeynepebe cok tesekkurler. Umarim faydali olmustur. Surecinizde bol sanslar.

• ⭐⭐

@olcay54 cok tesekkurler. Umarim dv2026 da secilir ve bu heyecani sizlerde yasarsiniz. Hersey gonlunuzce olsun.

• @onuru hayırlı olsun tebrikler

• ⭐⭐

@Sinan-D cok tesekkurler, sizlerden de guzel haberleri bekliyoruz. Bol sanslar.

Benzer Başlıklar

• 728
  • 46
  • 2735
  • 516
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |