bende de vallahi selected
semihkomuscu
@semihkomuscu
semihkomuscu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
MERHABALAR BENDE ARTIK ARANIZDA YERİMİ ALDIM
-
Selamlar herkese bende bir sene ara verip tekrardan girme kararı aldım kısmet artık eşim içinde başvuru yapacağım içimde daha öncekiler gibi ümitsiz değil de sanki çıkacağı gibi bir his var bütün masraflarımı kıstım ki şöyle örnek vereyim arabasız bakkala gitmeyen bir kişiydim artık şahsi aracım yerine servisle işe gidiyorum yıllardır aklımın ucundan geçmeyen kenara para koyma fikri şimdi en büyük çabam oldu en azından çıkmasa bile kenarda birikmiş param olur mantığına büründüm

-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Geçtiğimiz günlerde bende Hong Kong için dosya taşıma talebinde bulunmuştum adres olarakta bir otel seçip gönderdim akabinde dosyam taşındı bugün saat 11 gibi dosyam nerede diye sordum az önce Hong Kongda olduğuna dair mail geldi
-
@Revolter Bilgilendirme için teşekkür ederim heyecandan gözümden kaçmış
-
RE: Sayılarla DV2025Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Selamlar herkes için hayırlısının olmadı dileğiyle artık bizde yerimizi alalım.

-
RE: DV2024 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@zge tebrikler bizde sizler gibi mutlu sonlu deneyimler yazarız umarım.
-
@onuru bende sordum aile hekimini arayıp aşı bulamazlar tarihleri geçtiği için toplatıldı ve yenileri sipariş verilmedi demişti
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@onuru tebrikler dostum hadi hayırlı uğurlu olsun bizlerede büyük bir rehber oldu senin deneyimin
-
@onuru hadi hayırlı uğurlu olsun bundan sonrası içinde kolaylıklar
semihkomuscu tarafından gönderilen son iletiler
-
@Mehmet-Fatih-Aslan hastanede yapılan antikor testini istedim ben zaten aşı kartında yapılmış olan aşılar ve tarihleri kaşeli ıslak imzalı bir şekilde bulunmakta tecrübeli arkadaşlar aşı kartının yeterliliği durumuyla ilgili daha iyi cevaplar verecektir
-
@Mehmet-Fatih-Aslan Bir yanlış anlaşılma olabilir mi ben kocaeli şehir hastanesinde ücretsiz yaptırdım.
-
@samedt hayırlı olsun işte azmin sonu

-
@ugursway teşekkürler bilgilendirme için
-
@rasitcenngiz teşekkürler bilgi ve iyi dilekleriniz için
-
@ugursway teşekkür ederim aradım forumda ama deneyimlerde bulamadım varmı bir bulabileceğiniz deneyim
-
Merhabalar arkadaşlar dosyamızı hongkonga taşıdık asıl talihli benim eşimde gebelik durumu söz konusu mülakat ve doğum tarihlerini kabaca hesapladığımda uçuş yapamayacağı dönemlere denk geliyor eşimi ankarada mülakata sokabilirmiyim
-
@istalin numaranız current olmadığı için şu an muhattabınız hong kong değil kcc'ye mail atmalısınız