Herkese mutlu bayramlar dilerim umarım gelecek bayramı da amerikadan kutlarızz
olcay54 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
Günaydın kimsesi olmayıpta amerika düşünen arkadaşlar...
-
Günaydın bu gün memleketteyiz
Sanki hızlandı biraz sayaç -
@newbie97 kutumda büyük hissediyorum acun bey

-
Günaydın arkadaşlar mutlu haftalar ve sonuclar sonrası inşallah daha mutlu haftalar dilerim.

-
RE: 14 yıl aradan sonra Türkiye'yi ziyaret edecek kişi için önerilerTürkiye Cumhuriyeti içinde yayımlandı
@patriot Hocam valla sen 14 yıl olmus diyorsun biz hergün farklı uyanıyoruz artık ülke senin bildiğin ülkeyi bırak 1 hafta önceki halini bile arar durumda. İnsanlar kaba ve sürekli aşağılama peşinde. Herkes kendini mükemmel insan görüyor geriye kalanlar basit insanlar havasında. Emin ol burada olmayarak hiç birşey kaybetmedin. Ailene imrendim o yıllarda o görüşte bir ailem olsaydı keşke..
-
@JesusLord yazını okuyunca bir gülme aldı beni eşim dün çok bunladım bir arkadaşım geldi bir yer ayarlarda 1 akşam bi bunglov falan kalalım sohbet muhabbet bana iyi gelir dedi tanıdık işi sordum kuru yeme içme hiç bişey yok 5000 istedi döndüm hanıma boşverin bu parayı gezin yiyin için ben çocuklara bakarım 1 gün dedim hakikaten dediğin gibi kafa dağıtmak bile çok lüks bu ülkede...
-
Günaydın tüm kadınlarımızın gününü kutlarım...
-
@lavender Günaydın o heyecan pek kalmadımı yoksa youtube izlemediğimiz video mu kalmadı emin değilim ama nerede o eski ramazanlar diyesim var gc için de

olcay54 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
2x HNBS yine bize artık yetti artık 41 oldum heyecanım da enerjimde tükendi sanırım bu iş için.
-
@MakeUSAGreatAgain eskidendi bence o 300k lar milyonu bulmustur cok hype yapıyor infulencerlar instagramda vs. herkesin haberi var artık hiç konu hakkında konusmadığım iş arkadasım süreçle ilgili fikri yok haziranda giderim çıkınca diyor durum bu kadar saçmaladı artık..
-
Selamlar herkese heyecan varmı forumu takip ediyorum fakat eski heyecanımız kalmadığı için aktif değiliz selam verip herkese bol şans dilerim umarım herzamanki dileğim olan en çok ihtiyacı olanlara çıkar.
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@onuru Tebrikler umarım herşey gonlünüzce gelişir. Sorunsuz bir mülakat olmasına kendim girmiş gibi sevindim ve bu arada paylaşımınız için de teşekkürler...
-
Günaydın herkese son demiştim ama dayanamadı sabah sabah basvuruyu yaptım yine herkese bolşans şimdiden.
-
Selam ahali nasıl gidiyor bekleyiş bu gün aklıma düştü burası gelip bir selam vereyim dedim kapattım dedim defteri ama seytan durtuyor kimseye söylemeden yap bir basvuru daha diyor

-
@kafkaf helal olsun nasıl şansmıs valla tebrikler
-
@lawyergirl üzüldüm nasip değilmiş