Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ATS16 dosyamı bahsettıgınız şekılde hazırladım aslında ama sadece evlılık cuzdanın yanında ıngızlıce tercume yazması kafamı karıştırdı o yuzden sormak ıstedım, yanıtınız için çok tesekkur ederım 🙏🏼

• @ATS16 Yani sizce bu kadar boşluk var, şu işte çalıştığınızı ispatlayın gibi bir şey sormazlar mı? Teşekkürler.

• @blueboy21 hocam hongkok ozelinde sadece videolu biri mulakat deneyimlerini paylaasmisti bir tek onlardan sgk kaydi istediğini gördüm, başka yok sanırım böyle bir kanit .

• Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz cn a göre viyanada mülakat almam gerekliydi benden sonraki cn ler mülakat aldı KCC ye defaten mail atmama rağmen sürekli otomatik cevaplarla karşılaştım ve hiç bir sonuç alamadım viyana ile mailleştim dosyamı eylülde alabileceklerini kcc ile iletişime geçeceklerini söylediler. Benim durumumda olan pek fazla kişi yok ama sanırım bu durumdakilerin konsolosluk ile görüşmesi gerekiyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@didemkrbck

18 yaş altı çocuğunuz için kendi dosyanıza koyacağınız nüfus aile vukuatlı nüfus kayıt örneğinizden 1 adet fazla e-devlet çıktısı almanız iyi olacaktır.

• ⭐⭐⭐⭐

@vitruvius size başka bir mesajda ilettiğim İngilizce metni email ortamında gönderdiniz mi konsolosluğa ve gönderdiyseniz cevap geldi mi?

• @ATS16 yardımlarınız için teşekkür ederim , tam olarak o metni göndermedim aslında sizin metne benzer bir metini chatgpt üzerinden yazdırdım. fakat ağustos dolu eylül dediler kcc ile iletşime geçeceklerini söylediler. açıkçası shengen sorunum yok boş slot açılsa giderim ama tekrar bunun için bir mail atmak nasıl olur bilemedim 4 e yakın mail attım. Birde dosyamı kcc den beklediklerini belirttiler dosyamda viyana göründüğünde herhangi bir slot boşalırsa hemen gelebilirm diye mail atmayı düşünüyorum acaba şimdi mi atsam bilemedim.

• @yalcin61 Sağlık muayenesinde KCC den gelen maili çıktı almıştım. Sıkıntı olmadı. 2NL bana da henüz gelmedi.

• ESC sayfasının güncellendiğine dair e-posta aldım, ancak linke tıkladığımda ESC sayfasın da post Ankara.

• Merhaba, az önce “Required Entry Status Check for DV Submission” başlıklı bir mail aldım. Maili aşağıya da ekleyeceğim. Böyle bir mail alan oldu mu ekstra bişey yapmalı mıyım? Linke girince ekstra bir update göremedim. Yine green card çıktığında gördüğümüz ekrana yönlendiriyor. Mail şu şekilde:
    “You have received this email notification to inform you that you have updates available at https://dvprogram.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.“

• ⭐⭐⭐⭐

@rasitcenngiz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

ESC sayfasının güncellendiğine dair e-posta aldım, ancak linke tıkladığımda ESC sayfasın da post Ankara.

Yarım veya bir saat sonra bakın, güncellenmiş olacak. Tebrikler.

• @Serapp Bende aynı maili aldım, henüz derdimi anlatmadan siz bu konuda da bizi aydınlattınız. Teşekkürler Serap Hanım.

• @aliaytac41 aynı mail bana da geldi az önce tam olarak ne oluyor acaba

• @goktug1122 henüz bilgiler güncellenmemiş ama Serap hanım bir saat içerisinde güncellenir dedi. Güncellenmiş haliyle girdiğimizde mülakat tarihi ve saat bilgisi yazacak diye biliyorum hocam.

• ⭐⭐⭐⭐

@ilaydadoganay Mülakat e-postası almışsınız.

Mülakat e-postası şöyle oluyor:
    [email protected] adresinden durumunuzda güncelleme oldu diye iki satırlık bir yazı geliyor, bir link veriyorlar.
    O linke tıklayıp başvuru numaranızı girerek kazandığınızı öğrendiğiniz sayfaya gitmiş olacaksınız.
    Bu e-postayı aldıktan hemen sonra girince bir değişiklik göremeyebilirsiniz. Yarım veya bir saat civarı sabırla bekleyin.
    Daha sonra mektubun alt tarafında mülakat bilgilerini göreceksiniz.
    Excel tabloda yoksunuz. Lütfen katkıda bulunun:
    2025 Excel Tablosu

Bol şanslar🙏

• ⭐⭐

@goktug1122 selamlar, mulakat bilgilerinizin ve saatinin ogreneceginiz bir mail. Ilk kazandigimizi ogrendigimiz sayfada guncelleme oluyor ve yukarida belirttigim bilgiler sayfanin alt tarafina ekleniyor.

• @Ahmet-Faruk-Özkan hocam mulakat deneyımını paylaşırsan cok mutlu oluruz tesekkurler

• Ekran Resmi 2025-06-20 18.54.40.png

Merhabalar Herkese CEAC uzeinden Kontrol ettigimde Dosyamin tbilisi de oldugunu goruyorum Ben gurcistandan hic geri donus almadim. ama bu dosyamin tasindigi anlamina mi geliyor.? Yardimci olursaniz cok sevinirim

• Benim ESC sayfası güncellendi.

• Biz de aynı maili aldık. Henüz sayfamız güncellenmemiş.Heyecanla bekliyoruz:)

Benzer Başlıklar

• 83
  • 12173
  • 153
  • 15655
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |