@cemciftcioglu bulunduğunuz yerdeki askerlik şubesine giderseniz 31/12/2024 tarihine kadar askerlikle ilişiği yoktur belgesi alabilirsiniz. en kötü ihtimal yoklama işlemlerini tamamladıktan sonra celp seçeceğin zaman ileri tarihlerden seçmeye başlarsın yen dediğim belgeyi alabilirsiniz
goktug1122 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
herkese iyi günler. sonuçlar açınlandığından bu yana bu forum sayesinde inanılmaz bilgiler edindim hepinize teşekkür ederim. Yalnız tam aklımda oturtamadığım bir şey var dosya taşıma işlemi ile ilgili. Yüksek cn'li arkadaşların dosya taşıması mantıklı geliyor gayet ama benim cn'ye yakın olan kişilerin dosya sebebi tam olarak nedir acaba. Ankaranın her sene düşen performansı mı bu fırsatı bir an önce değerlendirmek mi yoksa başka sebepleri var mı benim gözümden kaçan
-
@ugursway teşekkür ederim uğur bey olmadı bu yolu deneyeceğim
-
@melisbasdurmus cevabınız için çok teşekkür ederim içimize su serpmiş oldunuz tandıklarımız var nüfus müdürlüğünde nikahtan sonra hemen gideceğiz:)
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@aliaytac41 geçmiş olsun hocam acaba ne kadar bi ödeme yaptınız toplamda
-
@ugursway hocam cevabınız için teşekkür ederimm son bir sorum daha olacak size. Ben dün 9k dolar yatırdım banka hesabıma 6 aylık dökümanı aldım be sonrasında parayı çektim bu şekilde oluyor mu yoksa mülakat bitene kadar durması mı gerekiyor
-
@ozgurs ahaha bende öyle okumuştum hocam teşekkür ederim
-
Herkese iyi günler çocukluğumdan bu yana aşılarım tam ama sistemde gözükmüyor ve aşı kartımı da bulamıyorum nasıl bir yol izlemem lazım
goktug1122 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk girişYolculuk içinde yayımlandı
@ATS16 onaylandı hocam imza için mi sormustunuz
-
RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk girişYolculuk içinde yayımlandı
Herkese iyi forumlar bir sorum olacaktı çarşamba günü Amerika'ya uçuşum var ama ilk başta forumda belirttiğim adresle şu an gideceğim adres farklı bir sıkıntı olur mu
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
arkadaşlar herkese iyi forumlar pasaport teslimi için mail geldi linke tıklıyorum ben normalde aydın sökeyi seçmiştim şimdi benden adres istiyor ne olduğun şehire ne de seçtim yere gönderim sağlıyorlar bir çözümü var mı bu işin
-
@ugursway hocam cevabınız için teşekkür ederimm son bir sorum daha olacak size. Ben dün 9k dolar yatırdım banka hesabıma 6 aylık dökümanı aldım be sonrasında parayı çektim bu şekilde oluyor mu yoksa mülakat bitene kadar durması mı gerekiyor
-
@ugursway hocam bir sorum daha olacak bi banka hesabıma 9000 dolar yatırıp 6 aylık özetini aldım baska banka hesabıma da 1000 dolar yatırıp özetini alacağım sizce yeterli olur mu
-
Arkadaşlar iyi günler mülakatıma tam bir hafta kaldı belgeleri topladım ama hangi belgeler İngilizce olmalı o konuda çok kafam karıştı mülakatım Ankara’da olacak
-
@aliaytac41 geçmiş olsun hocam acaba ne kadar bi ödeme yaptınız toplamda
-
@aliaytac41 maalesef yok hocam unganlarda olacağım o zaman teşekkür ederim
-
@ozgurs ahaha bende öyle okumuştum hocam teşekkür ederim
-
Herkese iyi günler çocukluğumdan bu yana aşılarım tam ama sistemde gözükmüyor ve aşı kartımı da bulamıyorum nasıl bir yol izlemem lazım