Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.0k 953

• ESC sayfasının güncellendiğine dair e-posta aldım, ancak linke tıkladığımda ESC sayfasın da post Ankara.

• Merhaba, az önce “Required Entry Status Check for DV Submission” başlıklı bir mail aldım. Maili aşağıya da ekleyeceğim. Böyle bir mail alan oldu mu ekstra bişey yapmalı mıyım? Linke girince ekstra bir update göremedim. Yine green card çıktığında gördüğümüz ekrana yönlendiriyor. Mail şu şekilde:
    “You have received this email notification to inform you that you have updates available at https://dvprogram.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.“

• @rasitcenngiz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

ESC sayfasının güncellendiğine dair e-posta aldım, ancak linke tıkladığımda ESC sayfasın da post Ankara.

Yarım veya bir saat sonra bakın, güncellenmiş olacak. Tebrikler.

• @Serapp Bende aynı maili aldım, henüz derdimi anlatmadan siz bu konuda da bizi aydınlattınız. Teşekkürler Serap Hanım.

• @aliaytac41 aynı mail bana da geldi az önce tam olarak ne oluyor acaba

• @goktug1122 henüz bilgiler güncellenmemiş ama Serap hanım bir saat içerisinde güncellenir dedi. Güncellenmiş haliyle girdiğimizde mülakat tarihi ve saat bilgisi yazacak diye biliyorum hocam.

• ⭐⭐⭐⭐

@ilaydadoganay Mülakat e-postası almışsınız.

Mülakat e-postası şöyle oluyor:
    [email protected] adresinden durumunuzda güncelleme oldu diye iki satırlık bir yazı geliyor, bir link veriyorlar.
    O linke tıklayıp başvuru numaranızı girerek kazandığınızı öğrendiğiniz sayfaya gitmiş olacaksınız.
    Bu e-postayı aldıktan hemen sonra girince bir değişiklik göremeyebilirsiniz. Yarım veya bir saat civarı sabırla bekleyin.
    Daha sonra mektubun alt tarafında mülakat bilgilerini göreceksiniz.
    Excel tabloda yoksunuz. Lütfen katkıda bulunun:
    2025 Excel Tablosu

Bol şanslar🙏

• ⭐⭐

@goktug1122 selamlar, mulakat bilgilerinizin ve saatinin ogreneceginiz bir mail. Ilk kazandigimizi ogrendigimiz sayfada guncelleme oluyor ve yukarida belirttigim bilgiler sayfanin alt tarafina ekleniyor.

• @Ahmet-Faruk-Özkan hocam mulakat deneyımını paylaşırsan cok mutlu oluruz tesekkurler

• Ekran Resmi 2025-06-20 18.54.40.png

Merhabalar Herkese CEAC uzeinden Kontrol ettigimde Dosyamin tbilisi de oldugunu goruyorum Ben gurcistandan hic geri donus almadim. ama bu dosyamin tasindigi anlamina mi geliyor.? Yardimci olursaniz cok sevinirim

• Benim ESC sayfası güncellendi.

• Biz de aynı maili aldık. Henüz sayfamız güncellenmemiş.Heyecanla bekliyoruz:)

• @rasitcenngiz Bana mail geldi şimdi ama hala esc sayfası eskisi gibi.

Mail: You have received this email notification to inform you that you have updates available at https://dvprogram.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.

• @Ahmet-Faruk-Özkan Yavaş yavaş güncelliyorlar herhalde. Serap hanımın dediği gibi yarım saat içinde düzelir.

• @onuru çok teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@vitruvius

Tercih sizin, seyahat etmekte özgür olduğunuzu belirtmek ve takviminizin esnek olduğunu bildirmek hiç bildirmemekten daha iyidir.

Kendinizi nazikçe hatırlatmak faydanıza olabilir zira bu başlıkta paylaşan kullanıcıların durumundan görebilirsinizki (mutlaka paylaşmayanlar da vardır süreci forum dışında takip eden veya forumda olup konuyla ilgili bilgi vermek istemeyen) Schengen reddi alıp Asya ülkelerine bu dakikadan sonra dosya taşımayı araştıran talihliler var. Onlardan birisine bloke edilen slot’u neden size vermesinler, hepsi bir ihtimal dahilinde. Bol şans!

• Bana pazartesi günü ayın 16 sında mülakat tarihi saati ve gerekli olan evrakların olduğu mail geldi bugün de esc sayfamde güncelleme olduğuna dair maili aldım

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ekoko1

Sorularınızı sizin süreciniz olan DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sorun lütfen, bu başlık DV2025 talihlileri için. Arama butonunu kullanmak önceliğiniz olsun, aynı soru geçmişte defalarca cevaplandı. Cevabını bulamaz iseniz doğru konu başlığından sorarsanız mutlaka deneyimli bir kullanıcı veya ben cevaplamak için elden geleni yaparız. Bol şans!

• 2nl maili HNK’ ye giderken geldi. Bu yüzden esc sayfamın çıktısını almadım fakat konsolosluğun daha önceden attıgı mülakat mailini çıktı olarak çıkartmıştım. Esc sayfasını çıktı almama gerek var mı ?

• @yalcin61 Alsaniz iyi olur. Eksik dosya muamelesi riskine karsi

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k