Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gucarslan yanıtınız için çok teşekkür ederim, current olmayı bekleme evresine geri dönebilirim 🙂

• @TommyGun evet sizin ve @gucarslan beyin de dediği gibi randevu tarihi aldıktan sonra konsoloslukla iletişime geçerek ilgili kısımları düzenleyeceğim

• @okokok case numaram 2500 altinda ve mail gelmedi ama siz 2k numarasi olanlara geldi diyorsunuz

• @Iricss Mülakat tarihinizi çekiliş sayfasında da kontrol edebiliyorsunuz. Baktınız mı? Ayrıca, bu başlık altındaki imzalara bakarak numara bazlı mülakat tarihlerini görebilirsiniz. Siz yazdıktan sonra birkaç sayfayı inceledim ve 2xxx, 22xx gibi numaralara 3. ay için mülakat tarihi verildiğini imzalarında gördüm.

Dosya numarası:2025EUXX22XX
    DS-260 gonderımı 10.5.2024
    saglık muayenesı 05.02.2025
    vize mulakatı 05.03.2025(Ankara)

Dosya Numarasi: 2025EU2XXX
    DS-260 Gonderimi: 04/05/2024
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: 03/03/2025
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy

• @okokok

Merhaba, tarih i gordum ancak hala mail gelmedi , normalmidir, yoksa konsoloslugu arayalimmi , . Yardiminiz icin simdiden tskler

• @okokok Merhabalar, öncelikle şimdiden tebrik ederim umarım mülakatınız güzel geçer, sormak istediğim bir durum var (ankaradan ayrı, genel olarak soruyorum): Dosyamızı taşıdığımız, mülakata gireceğimiz konsolosluğun numaramız aktif olduğunda bize mülakat vermeme durumu olabilyormu, oluyorsa bunu tahmin etmenin bir yolu varmı ceac datalarından vs. bunu anlayabilir miyim ? teşekkürler şimdiden.

• @Yusuf-Uzak bunu doğrudan bir cevap vermek mümkün değil ancak sonuçta her ülkenin bir kotası var kota dolarsa tarih vermeyebilir.

• @Cansu-mer Cansu hanım merhaba ağustos eylül gibi mülakatta oluruz demişsiniz dosya numaralarımız oldukça yakın gibi gözüküyor ben bu kadar geç olacağını açıkçası düşünmüyorum neye dayanarak bunu söylediniz peki ?

@Serapp hanım sizin tahmininizce bizim dosya numaralarımız ne zaman current olabilir ?
    Teşekkürler…

• @aliaytac41 Merhaba aynı durumdan bende muzdaripim ne yapmam gerektiğini bende bilmiyorum dosyam şuan da Hk da @gucarslan bey Hong kong askerlik durum belgesini istiyor muydu bilginiz var mı acaba yoksa bir şekilde bu belgeyi temin mi etmemiz gerekiyor ?

• @Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Dostlar yoldaslar selamlar 🙂
    antikor ve eksik asilar icin devlet degilde acaba ozel hastanede rahatca halletsem (ozel saglik sigortaliyim) devlette gun sira vs beklemesem? medicana hastanesi e nabiz sistemine giris yapabiliyormu hk mulakatinda bu konuda sorun yasanirmi .bilgilerinize acigim :))

Özelde yaptırabilirsiniz evet üstelik pek çok antikor testlerini yapıyorlar,ancak ben Marmaris'de bulunan 2 farklı özel hastaneyi arayıp Tamamlayıcı sağlık sigortası kapsamında, her ikisinden de benzer fiyat bilgileri aldım.türüne göre fiyatı değişmekle beraber tek bir antikor testi için ortalama 1000-1500 tl civari fiyat çıkıyor,antikor testi sayısı düşünüldüğünde yüksek bir rakam çıkıyor haliyle.Tamamlayıcı sağlık sigortası karşılamıyor ancak Özel sağlık sigortası karşılar mı fikrim yok detaylarına hakim değilim çünkü.
    Üstelik daha önce özel hastanelerin yapılan aşılar için aşı adı yerine sadece "Enjeksiyon" olarak edevlete giriş yapabildiğini okumuştum.Bunu hastaneye mutlaka sorun derim.

• @RuhunGemisi antikor testini özel sağlık sigortası da karşılamıyor, denedim.

Ben aşılarımı özel hastanede vurundum (il dışındaydım ve 5-6 tane sağlık ocağı/devlet hastanesi gezdim hiçbiri e-Nabız'a işlenemeyeceğini ve sadece aile hekiminin işleyebileceğini söylüyordu, yersen), ancak özel hastanede olduğum aşılar isimleriyle "KKK (Kızamık, Kabakulak, Kızamıkçık) Aşısı" veya "Hepatit B Erişkin" gibi isimlerle e-Nabız'a işlendi. Gittiğiniz özel hastaneye e-Nabız'a ismiyle birlikte işlemelerini rica edin (aşı kartına da İngilizce yazdırmayı unutmayın). Özel hastanenin yaptığını devlet hastanesi de yapıyordur ama yardımcı olmamak için 40 takla atıyorlar, aile hekiminizde yaptırmanızı tavsiye ederim. (Benimki gibi cins bir aile hekiminiz yoksa...)

• Arkadaşlar selamlar, e-Devlet'ten "Kendisi" (alt/üst soy değil) seçeneğini seçerek Formül A doğum belgesi aldım ancak İngilizce değil bu 😃 Türkçesi ve altında da Almancası yazıyor. Sadece ikinci sayfasında bir tabloda belgedeki kelimelerin tüm dillerdeki karşılıklarını yazmışlar. e-Devlet'te "resmi belge sayılabilmesi için önlü arkalı tek sayfa olarak çıktısı alınmalıdır" yazıyor. Doğru belgeyi doğru şekilde mi almışım acaba?
    image.png

• @ugurbocegi belgenin arkasinda lejant var, belgeyi incelerseniz gecerli olmasi icin arkali önlü cikartin ibaresini görebilirsiniz. Yani dogru belgeyi cikartmissiniz iciniz rahat olsun.

• @rezanclz çok teşekkürler

• @boredeng özel hastanelerin bazılarında genellikle yetişkin aşılar var, bazılarında yok. bu arada aşılar ezcanelerde de yok, sadece influenza gibi özel aşılar var. Hastaneyi arayıp teyit almanızı öneririm. çocukluk çağı aşılarınızdan eksik varsa bağlı olduğunuz aile hekimine gidip şansınızı denemeniz iyi olur ( bazıları ellerinde kısıtlı aşı olduğundan kullanmak istemeyebiliyor) ama anladığım kadarı ile en garantisi şehir hastaneleri bu konuda. yada il/ilçe sağlık.

• @okokok baktim ama malesef gozukmuyor. Buyuk ihtimalle bir sonraki dagitimda gelir bana da mail.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@dogukan-altn forumda bununla alakalı çokça deneyim var, okudunuz mu o deneyimler?
    eğer hala bulamadıysanız konsolosluk ile iletişime geçebilirsiniz mail ile sorun cevap vereceklerdir.

• @gucarslan Hemen bakıyorum teşekkürler

• @zerooo aynen ilçe sağlıktan bilgi aldım sagolsunlar epey yardımcı oldular aile hekiminde 5 tane aşınin ill dozlarini oldum bugün. 1 ay sonra 2.doz, 6.ayda 3.doz diye gidiyor. 3.dozu olan hepatitb ve tetanos ucu ucuna yetisecek gibi duruyor mülakata kadar. Teşekkürler bilgi için.

• 🔴Herkese merhaba,
    Asilarla ilgili tüm talihlilere bilgi vermek adına yazıyorum. Temmuz sonu Ağustos başı gibi gelecek mülakat sürecim başlayacak olmasına rağmen vira bismillah diyerek bugün aşılara başladım.
    İkamet ettiğim semtteki ilçe sağlık müdürlüğünden bilgi aldım sagolsunlar epey yardımcı oldular aile hekiminde 5 tane aşınin ilk dozlarini oldum bugün. 1 ay sonra 2.doz, 6.ayda 3.doz diye gidiyor. 3.dozu olan hepatitb ve tetanos ucu ucuna yetisecek gibi duruyor mülakata kadar.
    ⚠️Aşıların hepsi aşağıda yer almaktadır:
    💉Tetanoz 3 doz (0,1,7.ay)(ilk dozu Tdap ile birlikte olmuş olacaksınız)
    💉Tdap (Tetanos difteri ve boğmaca) Tek doz (0.ay)
    💉OPA (Cocuk felci) 2şer damla 2 doz(0,1.ay)
    💉Su çiçeği 2 doz (0,1.ay) (aşağıda bunla ilgili önemli bir not düştüm)
    💉KKK (Kızamık, kabakulak, kızamıkçık) 2 doz (0,1.ay)
    💉Hepatit B 3 doz (0,1,6.ay)
    💉Su çiçeği 2 doz (0,1.ay)

🔴 Su çiçeği aşı kaydınız muhtemelen sistemde çıkmayacak. O yüzden titre testi yaptırmanız gerekiyor. O da aile ocağında veya hastanede enfeksiyon biriminden randevu alarak yaptırabilirsiniz. Bu testi KKK yani kızamık asisindan 2-3 gün önce yaptırmanız gerekmektedir. Sonuç negtifse su çiçeği aşısı olmadığınız ve olmanız gerektiği anlamına geliyor.

Daha fazla sorunuz için beğenip takip edebilir yorumlarda iletebilirsiniz. alt metni

Benzer Başlıklar

• 642
  • 316
  • 12173
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

127

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |