Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.0k 953

• @Emirhan-Baydur ben de çok fazla belirsizlik içerisinde sürece devam edenlerden birisiyim. Gerçekten çok çok çok fazla belirsizlik var, her yolu ve her kombinasyonu deniyorum, neler neler denedim olmadı anlatsam roman olacak. Umarım vizelerimizi alırız ve güzel deneyimlerimizi toplulukla paylaşırız.

Bu arada şaka yapmıyorum, son 3 aydır stresten saçlarım döküldü. Şimdi yeniden çıkarmaya uğraşıyorum :D işe yararsa belki onun da deneyimlerini yazarım kim bilir...

• Bir sorum olacak, forumdaki deneyimleri okuduğumda konsoloslukta kimseye HK'de kaldığı adresle ilgili soru sorulmamış. Dosyamı taşırken KCC'ye ve Virtus Medical'a verdiğim adreste değil, başka bir otelde kalmak istiyorum çünkü ilk seçtiğim otelin yorumları kötü çıktı buna dikkat etmemiştim. Sizce bir problem yaratır mı/yalan beyan olarak değerlendirilir mi? Dr. Nicolson'a ve sorarlarsa konsolosluğa kalmaya karar verdiğim yeni adresi mi söylemeliyim? Yoksa boş ver, ilk seçtiğin otelde kal mı dersiniz...

• @Serapp teşekkür ederim Serap hanım ben de öyle düşünmüştüm turistik demek en iyisi

• @ilaydadoganay

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek icin vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ugurbocegi

HNK’de konaklamak için beyan ettiğiniz veya beyan edeceğiniz adresler sağlık kontrolünüzün veya vize mülakatınızın sonucuna etki etmeyecektir geçmiş tecrübelere istinaden. Gönlünüzden neresi geçiyorsa orada konaklayabilirsiniz süreciniz boyunca.

• @Selin-2 merhaba ben de İngiliz dili mezunuyum çevirilerimi kendim yapmadım, resmi ve kaşeli mühürlü vs olsun diye tercümana yaptırdım. Hong Kong‘ta mülakata girdim, doktor kliniği için çevirinizi kendiniz yapabilirsiniz ama konsolosluk için bunu riske atmamanızı şiddetle tavsiye ederim.

• @gucarslan Herkes sürekli olarak 'Ankara yavaş, senin case numaran belki yetmez' diyip duruyor. Birkaç kişiye DM'den yazdım ama onlar da aynı şeyi söylediler. Bu işlerden pek anlamadığım için Gürcistan Konsolosluğu'na yazdım, fakat şu an ne yapmam gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok. Sanırım dosyamın yerinin değişmesi için beklemem gerekiyor

• @Iricss dosya numaranız baya iyi muhtemelen Ankara'dan randevu alırsınız. Bence hazırlıklarınızı Ankara'ya göre ayarlayın...

• @ugurbocegi son 6 ay icinde cekilmis olmali.

• @Iricss 2k olanlara mülakat maili geldi. Muhtemelen sizin 27xx gibi sonlara doğru. Size de 1-2 ay içerisinde mail gelecektir.

Bence bu numara ile mülakat almama şansınız yok

• @atibaba bunların hiçbiri için formu düzletmenize gerek yok.

• @atibaba mülakat tarihiniz geldiğinde düzeltmeleri yapmanızı öneririm. Gucarslan beyde sanırım bu fikre katılacaktır.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@TommyGun konsolosluğu bu konular için meşgul etmenin, başkalarına mülakat verecekleri zamandan çalmak anlamsız.
    hiçbiri önemli konular değil, güncellemeye gerek yok.

• @gucarslan aslında şöyle evlendiğim için medeni durumumu güncellemek ve eşimi forma eklemek adına formu her türlü açtıracağım açtırmışken diğer hatalı ve eksik girdiğim kısımları da düzenlemeli miyim anlamında sormuştum. Yoksa sizinde dediğiniz gibi ufak tefek detaylar için konsolosluğu meşgul etmek istemem

• @atibaba o halde elbette yapabilirsiniz.

• @gucarslan yanıtınız için çok teşekkür ederim, current olmayı bekleme evresine geri dönebilirim :)

• @TommyGun evet sizin ve @gucarslan beyin de dediği gibi randevu tarihi aldıktan sonra konsoloslukla iletişime geçerek ilgili kısımları düzenleyeceğim

• @okokok case numaram 2500 altinda ve mail gelmedi ama siz 2k numarasi olanlara geldi diyorsunuz

• @Iricss Mülakat tarihinizi çekiliş sayfasında da kontrol edebiliyorsunuz. Baktınız mı? Ayrıca, bu başlık altındaki imzalara bakarak numara bazlı mülakat tarihlerini görebilirsiniz. Siz yazdıktan sonra birkaç sayfayı inceledim ve 2xxx, 22xx gibi numaralara 3. ay için mülakat tarihi verildiğini imzalarında gördüm.

Dosya numarası:2025EUXX22XX
    DS-260 gonderımı 10.5.2024
    saglık muayenesı 05.02.2025
    vize mulakatı 05.03.2025(Ankara)

Dosya Numarasi: 2025EU2XXX
    DS-260 Gonderimi: 04/05/2024
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: 03/03/2025
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy

• @okokok

Merhaba, tarih i gordum ancak hala mail gelmedi , normalmidir, yoksa konsoloslugu arayalimmi , . Yardiminiz icin simdiden tskler

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k