Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@blueboy21 süreci bu forumdan takip eden ve excel takip listesine bilgilerini giren kişilere ilave olarak, en az bir bu kadar kişinin daha bağımsız veya bilgi düzeyi tartışmaya açık danışmanlar aracılığıyla ilerleyen ve forumu dışarıdan takip eden talihlilerin de olduğunu hesaba katmak lazım…

• Arkadaşlar selamlar, dosyamı HK'ya taşımak için KCC ile iletişime geçtim ve bizlerden de adres istiyorlar... Sizce nasıl ilerlemeliyiz? adres vermeyip mail atmaya devam mı etmeliyiz yoksa bir otel adresi vermemiz mi gerekir? değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkürler... @EzgiLera özellikle sizin fikrinizi öğrenmeyi çok isterim tüm emekleriniz çok büyük saygıyı hak ediyor sizlerin iletileriyle süreci yönetiyoruz

• ⭐⭐⭐⭐

@mpalaoglu öncelikle imzanızı güncellemeniz gerekiyor doğru cevaplar alabilmeniz için, bu linkten nasıl güncelleyebileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Bu konu başlığında birkaç sayfa geri giderek bu konunun tartışıldığını görebilirsiniz, forumu düzenli ve sayfa atlamadan takip etmek sürecinize katkı sağlayacaktır veya arama butonundan anahtar kelimeleri girerek sorduğunuz sorunun cevabına ulaşacaksınızdır

• @ATS16 Evet hocam haklısın, yani olasılıklar işin içine giriyor. Kaç kişiye çıktı, çıkanların ekonomik durumu vs birçok konu söz konusu. Herkes için hayırlısı olsun..

• @ATS16 imzam vardı aslında ama tekrar güncelledim görebiliyor musunuz şimdi?

• ⭐⭐⭐⭐

@mpalaoglu imzanız şimdi gözüküyor, teşekkürler. @EzgiLera cevaplamıştı, @deebee’nin de katkılarını okuyabilirsiniz sorunuz ile ilgili. Bol şans 🍀

https://yesilkartforum.com/forum/post/452761

• ⭐⭐⭐⭐

@Redomedo, içinde söyledi: Sayılarla DV2025

@EzgiLera
    Cevap için Teşekkürler Ezgi Hanım, mülakat alıp alamayacağı zor derken neden bahsettiniz? Çünkü sıralaması çok önde kesin olarak mülakat alabilir deniyor. Forumda ve Us resmi sitesinde biraz araştırma yaptıktan sonra sıralaması ilk 6 bin olanlara Ekim ayında randevu tarihi verilecekmiş.

Ama yinede sizin alıp almaması zor demenize takıldım 😂

Saygılarımla.

Tam olarak bu yanlış anladığınız noktadan bahsediyorum aslında. “Sıralaması 6bin olanlara Ekim ayında randevu tarihi verilecekmiş.” Bu maalesef sizi de onu da yanıltan bir düşünce. Çünkü “verilecek” değil verilebilir. Ama Ankara vermiyor çünkü vermek zorunda değil. Eğer aynı numaraya sahip DV2024 kazananı olsa ve Ankaradan mülakat bekliyor olsaydı maalesef mülakat alamadan süreci bitirmiş olacaktı.

Eğer kendisi foruma üye olmayıp biraz daha vakit kaybederse kendisi için de aynı süreç bekliyor olabilir. Ama yok kuzenim adına tüm süreci ben yürüteceğim, kendisinin kayıt olmasına gerek yok diyorsanız da sonraki mesajlarınıza cevap alabilmek için kuzeninizin bilgilerini imzanıza taşıyın ve bu başlık altını rahat bırakıp size daha önce söylediğim DV2025 Aşamaları başlığını okumaya başlayın. Eğer sormanız gereken bir şey olursa orada sorun.

• @ATS16 çok teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@mpalaoglu, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar selamlar, dosyamı HK'ya taşımak için KCC ile iletişime geçtim ve bizlerden de adres istiyorlar... Sizce nasıl ilerlemeliyiz? adres vermeyip mail atmaya devam mı etmeliyiz yoksa bir otel adresi vermemiz mi gerekir? değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkürler... @EzgiLera özellikle sizin fikrinizi öğrenmeyi çok isterim tüm emekleriniz çok büyük saygıyı hak ediyor sizlerin iletileriyle süreci yönetiyoruz

Birkaç kez mail atın adres vermeden. Doğru çalışana denk gelene kadar bu şekilde deneyin.

• @EzgiLera Tamamdır çok teşekkür ederiz 🙏🏻

• Merhaba arkadaşlar Azerbaycan'da öğrenci olarak okuyan ve oturum almış kişi Gürcistan Tiflis Konsolosluğuna dosyasını taşıyabilir mi yoksa sadece Azerbaycan vatandaşlarına mı bakıyor bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim

• @samikayhannn viyana için gezi ve iş planımız var dosyamızı oraya taşırmısınız diye çok basit ve kısa mail atmıştım

• @cemciftcioglu 400 lü dosya numarasına mail gelmedi. Kısmet artık

• @blueboy21 bizden önce Hong Kong ta randevu ya girenlerin söylediklerini aktarıyorum. diğer geçmiş yıllara göre 2025 kazananları arasında çok taşıyan var buda yoğunluğa sebep olursa bazılarımıza randevu maili gelmeyebilir ( greencard sürecinde herkesin isteklerinin olmasını temenni ediyorum)

• ⭐⭐⭐⭐

@cemal1153, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@blueboy21 bizden önce Hong Kong ta randevu ya girenlerin söylediklerini aktarıyorum. diğer geçmiş yıllara göre 2025 kazananları arasında çok taşıyan var buda yoğunluğa sebep olursa bazılarımıza randevu maili gelmeyebilir ( greencard sürecinde herkesin isteklerinin olmasını temenni ediyorum)

Ben diğer türlü düşünüyorum. KCC aracılığı ile taşıyanlar olduğu için, HK sonrasındaki current olmuş kişilerin taşımalarını kendisi kabul etmeyebilir. Çünkü elinde yeterince dosya olacak. O yüzden current olmadan harekete geçmek önemli bu sene.

• Merhaba, dün bazı arkadaşlardan yardım alarak oluşturduğum kısa bir mail atmistim dosya taşıma için. Bugün yanıt gelmis, dosyamız Viyanaya taşınmış, teşekkür ederim yardımcı olan herkese. Sanırım mülakat maili bekleyeceğiz artık.

• @sdz Yeni başvurumu oluşturdunuz, yoksa kendi profilinizden girip çocuğu ekleyerekmi başvuru yaptınız.

• @cemal1153, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@blueboy21 bizden önce Hong Kong ta randevu ya girenlerin söylediklerini aktarıyorum. diğer geçmiş yıllara göre 2025 kazananları arasında çok taşıyan var buda yoğunluğa sebep olursa bazılarımıza randevu maili gelmeyebilir ( greencard sürecinde herkesin isteklerinin olmasını temenni ediyorum)

@cemal1153 bu sanırım mülakata girenlerin tahmini, zira konsolosluk çalışanlarından böyle bir bilgi almalarının imkanı yok.

Ben burda sadece şöyle bir sıkıntı olabileceğini düşünüyorum. Konsolosluklar KCC’ye her ay schedule edilebilecek slot sayısını bildirir yani derki mesela, bana Ekim ayında şu plana göre 20 dosya gönder, buna göre KCC sıradan kime, neden, nasıl transfer edilmiş bakmadan mailleri yollar. Bir de EU ve AS kotası var ki, ona girsek durum daha iç karartıcı olabilir.

HK kapasitesi kadar ister ve devam eden aylarda sayıyı artırmazsa, yüksek numaraların transfer etse bile mülakat alamama ihtimali olabilir.

Ayrıca @EzgiLera nın da söylediği gibi, KCC’den HK’ya tranfer sayısı çok olduğu için Konsolosluk kendine yapılan talepleri reddedebilir veya görmezden gelebilir.

Tabii bunların hepsi tahmin, hiçbirinin olmamasını hatta Ankara’nın iyi çalışmasını dilemek en anlamlı şey benim için ama tüm bunları da bilerek ilerlemek lazım.

• grean card kazandıktan sonra abd tanıdımız yok adres sekmesini nasıl doldururuz

• @erttas hocam mail diğer arkadaşlara da gelmedi. Hepimiz KCC ye mial attık. Dosyamızın yeri nerede diye sorduk. onlarda geri döndüklerinde ilk 350 deki arkadaşlara tarih bilgisiyle beraber mülakat aldıklarını mail attı. Sizde aynı yolu deneyebilirsiniz. Yada ceac.state.gov/IV/Login.aspx sitesinden giriş yapıp lokasyon yerinde KCC mi Ankara'mı yazıyor ona bakarak mülakat alıp alamadığınızı görebilirsiniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |