@boredeng kalbi temiz ve başkasının mutluluğuna sevinen herkesin vizesine kavuşmasını diliyorum.
cemal1153
@cemal1153
Merhaba son 30 yılda üç kere düşük açıklanan vize bülteninin dördüncü düşük bültenine denk geldik. Sağlık olsun
cemal1153 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Flight101 yeni yılın herkes için güzel geçmesini diliyorum. Mutlu yıllar.
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Ben-Batur burdaki bilgiyi hiç bir danışman veya avukat ücretsiz vermez burda aile birliği gördüm
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@okiti merhaba yeniden parmak bulamayacağınıza göre mevcut parmaklarla devam.
-
@10urdmn teşekkür ederim kardeşim. Vizeni almanı çok istiyorum tüm greencard talihlililerine şans diliyorum.
-
@fatih-donmez heyecanınızın hayallerinize ulaşması dileğiyle randevunuz hayırlı olsun.
-
@Emre-Kurtulmuş abi bir haftadır uyuyamıyorum doğru dürüst rahatladım sayenizde çok çok teşekkür ederim
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@T-C-Kubilay-Dikici Amerika ' ya yerleşeceğinizden adım gibi eminim çünkü hiç bir özveri ve çalışma karşılıksız kalmaz.
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@kani vizesini alan her arkadaş biz süreci son bültenle mali yılı bitirenler için bir teselli gibi. Tebrikler bahtınız açık olsun güzel anılar biriktirmeniz dileğiyle.
cemal1153 tarafından gönderilen son iletiler
-
@sbkandemir hakkınızda hayırlısı
-
RE: DV2026 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@06adm38 tebrikler vizeniz hayırlı olsun, ilerleyen yıllarda bizde sizin gibi tekrar talihli oluruz inşallah.
-
RE: DV2026 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@aysegul vizeniz hayırlı olsun, Tebrikler
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@cttl tebrikler yeni hayatınızda başarı, şans ve mutluluk sizinle olsun tebrikler
-
@Mehmet-Fatih-Aslan başvurular ücretsiz olarak devam edecek ilerleyen yillarda değişiklik olabilir.
-
@kani vizesini alan her arkadaş biz süreci son bültenle mali yılı bitirenler için bir teselli gibi. Tebrikler bahtınız açık olsun güzel anılar biriktirmeniz dileğiyle.
-
@Mehmet-Fatih-Aslan Mehmet Fatih abim herşeyde bir hayır vardır dünyanın sonu değil her yıl şansını dene normal hayatımıza devam edelim. Saygılar
-
@Mehmet-Fatih-Aslan kesinlikle kimseyle söylemeyin gc çıktığını.
-
@Mehmet-Fatih-Aslan yılmak yok mücadeleyle devam