DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Merhaba arkadaşlar Azerbaycan'da öğrenci olarak okuyan ve oturum almış kişi Gürcistan Tiflis Konsolosluğuna dosyasını taşıyabilir mi yoksa sadece Azerbaycan vatandaşlarına mı bakıyor bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim
-
@samikayhannn viyana için gezi ve iş planımız var dosyamızı oraya taşırmısınız diye çok basit ve kısa mail atmıştım
-
@cemciftcioglu 400 lü dosya numarasına mail gelmedi. Kısmet artık
-
@blueboy21 bizden önce Hong Kong ta randevu ya girenlerin söylediklerini aktarıyorum. diğer geçmiş yıllara göre 2025 kazananları arasında çok taşıyan var buda yoğunluğa sebep olursa bazılarımıza randevu maili gelmeyebilir ( greencard sürecinde herkesin isteklerinin olmasını temenni ediyorum)
-
@cemal1153, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@blueboy21 bizden önce Hong Kong ta randevu ya girenlerin söylediklerini aktarıyorum. diğer geçmiş yıllara göre 2025 kazananları arasında çok taşıyan var buda yoğunluğa sebep olursa bazılarımıza randevu maili gelmeyebilir ( greencard sürecinde herkesin isteklerinin olmasını temenni ediyorum)
Ben diğer türlü düşünüyorum. KCC aracılığı ile taşıyanlar olduğu için, HK sonrasındaki current olmuş kişilerin taşımalarını kendisi kabul etmeyebilir. Çünkü elinde yeterince dosya olacak. O yüzden current olmadan harekete geçmek önemli bu sene.
-
Merhaba, dün bazı arkadaşlardan yardım alarak oluşturduğum kısa bir mail atmistim dosya taşıma için. Bugün yanıt gelmis, dosyamız Viyanaya taşınmış, teşekkür ederim yardımcı olan herkese. Sanırım mülakat maili bekleyeceğiz artık.
-
@sdz Yeni başvurumu oluşturdunuz, yoksa kendi profilinizden girip çocuğu ekleyerekmi başvuru yaptınız.
-
@cemal1153, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@blueboy21 bizden önce Hong Kong ta randevu ya girenlerin söylediklerini aktarıyorum. diğer geçmiş yıllara göre 2025 kazananları arasında çok taşıyan var buda yoğunluğa sebep olursa bazılarımıza randevu maili gelmeyebilir ( greencard sürecinde herkesin isteklerinin olmasını temenni ediyorum)
@cemal1153 bu sanırım mülakata girenlerin tahmini, zira konsolosluk çalışanlarından böyle bir bilgi almalarının imkanı yok.
Ben burda sadece şöyle bir sıkıntı olabileceğini düşünüyorum. Konsolosluklar KCC’ye her ay schedule edilebilecek slot sayısını bildirir yani derki mesela, bana Ekim ayında şu plana göre 20 dosya gönder, buna göre KCC sıradan kime, neden, nasıl transfer edilmiş bakmadan mailleri yollar. Bir de EU ve AS kotası var ki, ona girsek durum daha iç karartıcı olabilir.
HK kapasitesi kadar ister ve devam eden aylarda sayıyı artırmazsa, yüksek numaraların transfer etse bile mülakat alamama ihtimali olabilir.
Ayrıca @EzgiLera nın da söylediği gibi, KCC’den HK’ya tranfer sayısı çok olduğu için Konsolosluk kendine yapılan talepleri reddedebilir veya görmezden gelebilir.
Tabii bunların hepsi tahmin, hiçbirinin olmamasını hatta Ankara’nın iyi çalışmasını dilemek en anlamlı şey benim için ama tüm bunları da bilerek ilerlemek lazım.
-
grean card kazandıktan sonra abd tanıdımız yok adres sekmesini nasıl doldururuz
-
@erttas hocam mail diğer arkadaşlara da gelmedi. Hepimiz KCC ye mial attık. Dosyamızın yeri nerede diye sorduk. onlarda geri döndüklerinde ilk 350 deki arkadaşlara tarih bilgisiyle beraber mülakat aldıklarını mail attı. Sizde aynı yolu deneyebilirsiniz. Yada ceac.state.gov/IV/Login.aspx sitesinden giriş yapıp lokasyon yerinde KCC mi Ankara'mı yazıyor ona bakarak mülakat alıp alamadığınızı görebilirsiniz.
-
@Flight101 haklısınız ama yapacak birşey yok artık,hamama giren terler☺️
-
@cemciftcioglu ceac de Ankara yazıyor
-
@cemciftcioglu kcc ye ne yazdınız tam olarak sizlere mülakat tarihi ile birlikte dönüş yaptı. Tarihi Ankara konsolosluğu vermiyor mu kcc mi belirliyor
-
@erttas selamlar, aslinda soyle normal sartlar ceac sitesinden baktiginiz zaman dosyaniz kcc olarak gorunuyor. eger sizde ankara gorunuyorsa bu mulakat aldiginiz anlamina gelir henuz 2nl gelmedigi icin tarihi kcc mail atarak ogreniyoruz.
ek olarak kcc dosyam nerede diye yazarsaniz, mulakat tarihinizi ogrenme sansiniz var. -
@Kübra-Kırmacı hayırlı olsun
-
@EzgiLera Bu hanımefendiye katılıyorum bu sene eşimde kazanan ve onun yerine ben bakıyorum 23 -24 dosyalarını inlecedim hatta şans eseri 24 kazananı çok eski bir arkadaşıma rastladım forumda ve numarası 5.000 lerde olmasına rağmen daha yeni 10 gün olmadı mülakata gireli bence göz ardı etmemeliyiz. tecrübe bazen sabittir değişmez alternatif durumlarda zaten yine formda bilgilendirmeler yapılıyor. kimsenin art niyetli olacağını düşünmüyorum ve lütfen imzanızı doldurmanızı ve aramızda katılmanızı heyecanı beraber paylaşmanızı diliyorum ve şimdiden başarılar :) Ezgi sağolsun herkese yetişiyor umarım bir gün yolumuz denk gelir. güzel günlere
-
@Kübra-Kırmacı bizimde Viyana'da inşallah deneyimleri paylaşırız hayırlısı herkez için
-
@akara Merhaba, bende dosyasını Viyana taşımış biri olarak hakkımızda hayırlısını diliyorum. Viyanaya dosya taşıyanları daha yakından takip ediyorum bu nedenle. Sizin imzanızda CN 76xx olarak görünüyor. Ama kullanıcı adınızı exelde göremedim. Ekleyebilirseniz takip açısından güzel olur. Nasıl ekleneceği bu konunun ilk iletisinde yazıyor. Hepimizin gönlüne göre olması dileğiyle…
-
@mpalaoglu Aynı şeyi ben de yaşıyorum, bir türlü dosyamı taşıtamadım ilkinde olayı bile anlamadılar ikincisinde adres istediler. Tekrar tekrar yazmaya da korkuyorum spame düşer diye.
-
@lesnarhomie merhabalar dosyamı 6. Mailimde taşıyabildim. Ümidinizi kaybetmeden mail atmaya devam edin. Spama düşme konusunda daha tecrübeli arkadaşların söylediğine göre kcc spama düşmüyormuş günde çok fazla mail atmayınca.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum