Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @trd Mulakat gelmiyor. Aylar bos geciyor. Ben 4000 lere bile zor geleceginiz dusunuyorum. Endiseliyim.

• @minnesota Dosya numaranız, vize mülakatı adına ideal bir numara. Endişe etmenize sebep olacak bir neden olduğunu düşünmüyorum. Dosya taşıma imkanınız varsa süreci daha öne almak için bunu değerlendirmeniz de mümkün. Güzel habeler almanızı ve sürecin istediğiniz gibi sonuçlanmasını dilerim.

• ⭐⭐

@minnesota sıra numaranız aslında çok yüksek değil imkanınız bütçeniz varsa dosyanızı taşıyın derim şansa bırakmayın ama imkanınız yoksa moralinizi de bozmayın çok yüksek bir sıranız yok

• @minnesota Hocam bence de endişelenmeyin ya. Zaten birçok kişi dosyasını taşıdı, aralar boşaldı. Geçen sene 7500'lere kadar giden sıra bu sene en kötü 5-6'yı görür. Aam arkadaşların da dediği gibi aceleniz varsa; taşıyın dosyanızı.

• @blueboy21 Trump riski, FAM sonrasi kotalarin daha erken dolma riski, ayrica kotanin 3650 vize azaltilmasi korkutuyor.

• @minnesota O zaman taşıyın hocam. Dediğim gibi her şey risk. Hiçkimse tam olarak ne olacağını kestiremiyor. İyi düşünüp taşının. İmkanınız varsa direkt taşıyın.

• @minnesota nacizane tavsiyem gitmek istiyorsanız hiç bir riske girmeyin maddiyat olarak uygun ise taşıyın bir an öncede usa giriş yapıp hakkı elde etmek lazım. Bol şanş...

• IMG_0952.jpeg

Selamlar, bu süreç biraz sancılı çünkü case numaramız yüksek ve ona göre hazırlık yapıyorum, ekli tabloyu yorumlar mısınız 4191 kişiye verilecek olan vize avrupa için mi gecerli türkiye için mi gecerli dv 2024 yılında kota dolmuş mu 40 bin case numarası vize almış bu senede öyle olur mu , cevaplar için teşekkürler..

• @istalin, içinde söyledi: Sayılarla DV2025

IMG_0952.jpeg

Selamlar, bu süreç biraz sancılı çünkü case numaramız yüksek ve ona göre hazırlık yapıyorum, ekli tabloyu yorumlar mısınız 4191 kişiye verilecek olan vize avrupa için mi gecerli türkiye için mi gecerli dv 2024 yılında kota dolmuş mu 40 bin case numarası vize almış bu senede öyle olur mu , cevaplar için teşekkürler..

Selamlar bu yıl Türkiye verilen sayı EU kıtası üzerinden Türkiye verilen kişi sayısıdır. Bu sayı aile üyelerinide kapsamaktadır. Ben de sizin gibi endişeliyim case number yüksek gelenlerdenim. Bu yıl dosya taşıma avantajı yakalamış olsakta kotanın dolma ihtimali yüksek. Biraz current olma zamanı bağlı Birazda elimizi çabuk tutmalıyız diye düşünüyorum. Her şey için hayırlısı ve bol şans dilerim.
    Geçen sene Türkiye kotası dolmadı genel kota doldu. Eylül ayının ilk haftalarında konsolosluklar randevu vermeyi bırakmıştı.

• @mehmetdmn25 aynı endişeyi yaşıyorum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

ocak bülteni (subat ayı mülakata girecekler için) açıklandı.
    bülten EU bölgesi için 12.000 olarak kaldı.

*diğer bütün bölgelerde de hiçbir ilerleme olmadı.

• ⭐⭐

@gucarslan Artış güzelde ankara çok kötü aos yapacaklar yada dosya taşıyanlar umarım randevu alırlar

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici artış olmamış ki, bir önceki ile aynı.
    bütün bölgeler aynı kalmış..

• @gucarslan Bu durumu nasıl yorumluyorsunuz hocam? Endişe edilecek bir şey mi yoksa çok mu erken yorumlamak için?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@blueboy21 mülakat gelmeyen her ay endişe vericidir.
    yarın akşam konuyla ilgili detaylı bir ileti yazmaya çalışacağım ana başlıkta.

• ⭐⭐

@gucarslan ben 6000 deyken kalmışın bir önceki ayı kaçırmışım ankara için yapmadığımız kalmadı sayenizde tavsiyelerini dinleyerek önlemlerimi almaya başladım sırf aos için b1b2 aldım daha önce dosya taşırım diye schengen almıştım pasaportum vize ile dolu olacak neredeyse seneye de UK vizesi alacağım önce abd gidip geleyim sona UK vizesi alacağım 🙂

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Serapp Serapp 

• @gucarslan Yazı geldi de kaçırdım mı diye saat başı bakar oldum

• trump ocakta koltuğa gecince sıra dv çekilişine gelmeden umarım hızlıca current olur ve vizemizi alırız yoksa bu kadar yavaş ilerlerse yüksek cn lere problem olabilir

• @ahmeterol1912 trump ocakta geldiğinde 15 bin yeni current olur her olayda trump taş koyar diye manifesto koparıyorsunuz, trump 50 bin kişi için uğraşacak boş vakti yoktur bence 20 bin cn nisan mayıs gibi anca olur

• Bir executive order'a bakar bu arada. İsterse tüm ülkeye tüm immigrant girşini durdurabilir. Covid zamanı yaptı bunu. Şimdi bizim gibi 20K+ olanlar için en büyük tehlike büyükelçiliklerin Trum etkisiyle bürokrasiyi arttırıp gecikmelere yolaçması olarak görüyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |