• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. trd
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 3
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 7
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

trd

@trd

7
    İtibar
    18
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    3
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum tr Yaş: 46

trd Takip etme Takip Et

trd tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Sayılarla DV2025

Merhaba;
      Son bülten; Aralık 2024 için 6000, Ocak 2025 için 12.000 olarak belirtilmiş. İlk Üç ay 6000 olarak kaldıysa, 2025 Eylül için en fazla 7000 yada 7500 de kapanır diye düşünüyorum. Dosyasını yut dışına taşıyabilenler umarım vizelerini alabilir. Kolaylıklar ve bol şans dilerim.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      trd
      trd
    • RE: Sponsorluk islemleri ve Yapilmasi Gerekenler (I-134 ve I-864)

@gucarslan USCIS'in sitesinde detaylıca ifade edilmiş, kontrol ettim. Teşekkür ederim.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      trd
      trd

trd tarafından gönderilen son iletiler

@gucarslan USCIS'in sitesinde detaylıca ifade edilmiş, kontrol ettim. Teşekkür ederim.

trd
      trd

@gucarslan Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Sponsor ilgili formları nasıl doldurmalı? Örneğin elle doldurup taratıp email ile bana gönderebilir mi? Bu şekilde çıktı alıp bunu kullanabilir miyim? Yoksa elle doldurğu belgeleri ( ve varsa diğer ek belgeleri) tarafıma posta ile mi iletmeli ki böylece orjinal belgeleri mi sunmalıyım? Ayrıca sponsor olacak kişi bu belgeleri sadece bana mı iletmeli yoksa ayrıca başka bir kuruma da iletemeli mi ? Konsolosluk sponsor belgelesini nasıl kabul eder?

trd
      trd

@gucarslan Merhaba, aslında özel bir neden yok ancak halihazırda bu konuda bana en başından beri sponsorluk konusunda desteklerini belirten yakınım mevcut. Konsolosluk görüşmesinde sponsor sahibi olmanın önemi ve avantajını siz değerli site yöneticisi ve bu süreci bilen arkadaşların çok iyi bildiğine inanıyorum. Son zamanlarda tüm koşulları karşılamalarına rağmen konsolosluk tarafından sponsor bulmaları istenen vakıalar mevcut ayrıca.
      Sponsorlukla ilgili sorduğum soru için değerli bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olacağım,

trd
      trd

Merhaba; Ankara'da süreç yavaş ilerliyor ve dosya taşımayı ciddi olarak düşünüyorum. Dosya taşıma ile ilgi yeteri kadar bilgi sitede mevcut, deneyimlerini paylaşan arkdaşlara teşekkür ederim. Dosya taşımaya başladığımda ayrıca istifade edeceğim. Ancak ben ''Sponsor'' lukla ilgili bir soru sormak istiyorum. Bu konuyu doğru konu altında ele aldığımı umuyorum. ABD'de sponsor olacak bir yakınım var ve kendisine I134 belgesi ve1040 ve W2 belgelerini ilettim. BU formları doldurduktan sonra başka bir işlem yapması gerekiyor mu ? Bana ileteceği bu üç belgeyi vize görüşmesinde ibraz etmem sponsor sahibi olmak için yeterli midir? Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan cevap vermelerini rica ederim lütfen, teşekkürler....
      Not: Ayrıca, Sponsor doldurduğu belgeleri bana mı göndermeli ve ben mi vize görüşmesinde ibraz etmeliyim ? Yoksa ABD kurumlarından birine mi mail atmalı?

trd
      trd

@minnesota Dosya numaranız, vize mülakatı adına ideal bir numara. Endişe etmenize sebep olacak bir neden olduğunu düşünmüyorum. Dosya taşıma imkanınız varsa süreci daha öne almak için bunu değerlendirmeniz de mümkün. Güzel habeler almanızı ve sürecin istediğiniz gibi sonuçlanmasını dilerim.

trd
      trd

Merhaba;
      Son bülten; Aralık 2024 için 6000, Ocak 2025 için 12.000 olarak belirtilmiş. İlk Üç ay 6000 olarak kaldıysa, 2025 Eylül için en fazla 7000 yada 7500 de kapanır diye düşünüyorum. Dosyasını yut dışına taşıyabilenler umarım vizelerini alabilir. Kolaylıklar ve bol şans dilerim.

trd
      trd