Herkese selamlar, geçtiğimiz cuma günü, başvurduğum shengen vizem onaylandı, aynı gün dosyamı vienna konsolosluğuna taşımak için KCC mail gönderdim.
Birinci mailde genel bir cevap verildi.
İkinci mailde ise bugün taşımanın gerçekleştiği bilgisi verildi.
Umarım sürecini takip eden herkes vizesine kavuşur tüm emeklerin karşılığı alınır.
Forum yöneticilerine her zaman olduğu gibi sonsuz teşekkürler..
mehmetdmn25
@mehmetdmn25
mehmetdmn25 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: Sayılarla DV2025Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Herkese merhaba, bu süreçte sabır eden takip eden herkezin vizesini alma umuduyla son bülteni bekliyoruz.

-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Tüm herkese teşekkürler burada yazılan herşey çok kıymetlidi. Sevgiyle kalın..
-
Burada yazılanlar çok değerli bilgilerdi. Başta forum yöneticileri olmak üzere herkese teşekkürlerimi iletiyorum..
-
@gucarslan bu yıl nisan ayında sosyal sorumluluk için Bitlisin bir köy okuluna çocuklar için 23 nisan etkinliğine gitmiştik oradaki o çocukların mutluluğunu anlatamam çok farklı bir duyguydu.
Birileri için bedel gözetmeden yapılan iyilikler karşılıksız kalmıyor. Yeşilkart formunu bulmam, yöneticilerin yaklaşımlar gerçekten karşılığı ödenemez.
Her edindiğim bilgi için bütün yöneticilere ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Bir an Kendimi oradaki çocuklar gibi gördüm.🫠 -
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@BERKE-Güngöroğlu selamlar öncelikle hayırlı olsun, danışman önermiyoruz tek yapmanız gereken formu detaylı takip etmeniz
-
@catbian, biraz süreçten bahsetmek gerekirse, talihli olduğumuzu öğrendikten sonra dosya taşımak için avrupanın daha avantajlı olduğuna karar verdik.
Geçen sene sonunda kısa süreli de olsa shengen vizesi aldık ve iki günlük bir tatil ile giriş çıkış yaptık. En az üç aylık bir vizeye ihtayacımızın olduğunu biliyorduk, numaramızın aktif olmaya yakın zamanlarda shengen almamız gerekiyordu. bu vizeyide yaklaşık başvuru ve sonuçlanması 2 ay sürdü diyebilirim. -
@rezanclz tebrik ederim, çok güzel haberler geliyor. Sureciniz de bol şans dilerim.
-
@dehaningizemi hayır sadece EU bölgesine verdiği vize sayısından bahsetmiştim ek gönderiyorum.

-
@Burak3445 ortalama 1 iş günü içinde dönüş yapıyorlar.
mehmetdmn25 tarafından gönderilen son iletiler
-
Burada yazılanlar çok değerli bilgilerdi. Başta forum yöneticileri olmak üzere herkese teşekkürlerimi iletiyorum..
-
Tüm herkese teşekkürler burada yazılan herşey çok kıymetlidi. Sevgiyle kalın..
-
Herkese merhaba, bu süreçte sabır eden takip eden herkezin vizesini alma umuduyla son bülteni bekliyoruz.

-
@can-6, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Herkese selamlar case numberım 27419 en hızlı şekilde dosyamı taşımak istiyorum ama yinede case numberım ın aktif olmasını beklemeli miyim yoksa şimdiden mail atabilir miyim konsolosluğa şimdiden herkese teşekkürler
Selamlar, öncelikle case number son iki rakamını gizleyerek paylaşınız. Sürecin artık sonlarına yaklaşmış durumdayız,
Numaranız aktif olmadan dosyanızı KCC mail ile talepte bulunabilirsiniz. Numaranız aktif olduktan sonra taşımak istediğiniz konsolosluk ile iletişime geçebilirsiniz.
Numaranız aktif olmadığı için istediğiniz zaman KCC mail gönderebilirsiniz. -
@koci, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@mehmetdmn25 ilk mailde almış olduğunuz genel cevaptan sonra dosya taşıma talebinizi yineleyen bir mail attınız mı? Yoksa sadece beklendiniz ve ikinci mail öyle mi geldi?
İlk mailime KCC cevap verdi dosyamı taşımak istediğimi anlamamış olacak ki standart bir cevap ile geçiştirdi. Sonrasın da ikinci ve aynı içerikle tekrar ilettim farklı bir kişi taşımanın gerçekleştiğini bildirdi.
Burada Sizin kcc ye ilettiğiniz mailin ardından otomatik gelen cevaptan bahsetmiyorum o standart her mailin iletildiğini bildiren otomatik bir cevap mailidir.
-
@catbian, biraz süreçten bahsetmek gerekirse, talihli olduğumuzu öğrendikten sonra dosya taşımak için avrupanın daha avantajlı olduğuna karar verdik.
Geçen sene sonunda kısa süreli de olsa shengen vizesi aldık ve iki günlük bir tatil ile giriş çıkış yaptık. En az üç aylık bir vizeye ihtayacımızın olduğunu biliyorduk, numaramızın aktif olmaya yakın zamanlarda shengen almamız gerekiyordu. bu vizeyide yaklaşık başvuru ve sonuçlanması 2 ay sürdü diyebilirim. -
Herkese selamlar, geçtiğimiz cuma günü, başvurduğum shengen vizem onaylandı, aynı gün dosyamı vienna konsolosluğuna taşımak için KCC mail gönderdim.
Birinci mailde genel bir cevap verildi.
İkinci mailde ise bugün taşımanın gerçekleştiği bilgisi verildi.
Umarım sürecini takip eden herkes vizesine kavuşur tüm emeklerin karşılığı alınır.
Forum yöneticilerine her zaman olduğu gibi sonsuz teşekkürler..
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@BERKE-Güngöroğlu selamlar öncelikle hayırlı olsun, danışman önermiyoruz tek yapmanız gereken formu detaylı takip etmeniz
-
@atibaba sizin adınıza çok sevindim umarım göçmenlik vizenizide sorunsuz alırsınız, biz de shengen için dosya hazırlığındayız.
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Dada7 yeni hayatınızda başarılar dilerim.
Detaylı deneyiminiz için de teşekkürler.