@Semihmete sizden tam anlamıyla bezdik. en çok kim Amerika'yı kötüleyecek yarışındasınız, bir Hakkârili Muğla Datça'da yaşamak ister bir Datçalı da Rodos adasında yaşamak ister bir Rodos lu da ispanya da yaşamak ister bir İspanyol'da, Amerika'da yaşamak ister herkesin amacı ucuz hamburger yiyip ucuz konsol alıp oynamak değil. bize kalsa Arjantin bile bu ülkeden cennet durumdadır. ilber ortaylı burjuva sınıfından biri üniversiteyi Avrupa'da okumuş yokluk görmemiş biri hani Afrikalıya çikolatanın sanıldığı kadar iyi olmadığını anlatmak gibi bir şey. darwinin +pratiğini uygulayın ortama adapte ol güçlü ol ve hayatta kal'
istalin tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: Sayılarla DV2025Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@minnesota sayın talihli, siz vize almadan önce neredeyse her gün gönderi atıyordunuz endişiydiniz, ciddiydiniz şimdi ise işin gırgırındasınız senin istemenle show olmuyor 25 bin de olsaydın istemezdin çünkü burada bir darwin evreni var yaşamadan bilemezsin 29 binci adam gönderini görüyor belkide üzülüp belki de umutlanıyor, bu adamın bildiği bir şey var diye
-
RE: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmenlerin İlk Aylardaki DeneyimleriAmerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
@lumos konuyu uzatmak olmaz, ben sadece beyfendinin “sizi destekleyecek bir aileniz veya maddi birikiminiz, cok bunalinca donebileceginiz bir yeriniz veya yasayacak baska bir hayatiniz yoksa lutfen GELMEYIN.” Diyerek insanları motivasyonunu düşürdüğünü düşündüm, direkt eleştirdiğimiz avrupalı gurbetçilerin “ ülkenizin kıymetini bilin burası çok kötü” sözleri aklıma geldi tetiklendim,
Demokrasiyi sağlayabiliriz umarım, teşekkürler.. -

Gecen yıl ve bu yılın farkları
-
RE: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmenlerin İlk Aylardaki DeneyimleriAmerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
@Emre-Kurtulmuş GELMEYİN demek kimsenin deneyimi olamaz
-
RE: 20 Ocak 2025'te İmzalanan Donald Trump Başkanlık KararnameleriGündem içinde yayımlandı
Trump yine şov peşinde, göçmenler abd nin bir parçası zaten şimdiye kadar hiç kimsenin aklına gelmedi mi bu yasaları yürürlüğe koymak
Neyse önemli onlar bizi ilgilendiren konularDonald Trump yönetimi, göçmenlik politikalarında çeşitli değişiklikler yapmış. Özellikle, sosyal yardım alan kişilerin yeşil kart (green card) veya oturum vizesi almasını zorlaştıran düzenlemeler getirdi.  Bu düzenlemeler, sosyal yardım alan veya alması muhtemel kişilerin oturum ve vatandaşlık başvurularını etkileyebilir
Ancak, halihazırda yeşil kart sahibi olan kişiler için bu düzenlemelerin doğrudan bir etkisi bulunmamaktadır. Yeni kriterler, daha çok yeşil kart başvurusu yapacak kişileri hedef almaktadır.
Özetle, Trump yönetiminin getirdiği yeni göçmenlik yasaları, mevcut yeşil kart sahiplerini doğrudan etkilemez. Ama bu sene bize vize verilmezse ilerde tekrar seçilmemiz zor ve üstüne 70 küsür kriter isterler
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Herkese mutlu yıllar, umarım yeni mali yılda emek vermiş herkese vize verilir
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı

Göğsünün daraldığını biliyoruz
-

Her hafta yayınlanan ceac verileri bu hafta
DV-2025 süreci şu an geçen yıldan daha iyi gidiyor. Vizeler daha hızlı veriliyor, idari işlemlerde çok fazla yığılma yok ve sürecin temposu iyi gibi . Tabi hala yüksek CN’ler için belirsizlik var ama şu an her şey iyiye gidiyor diyebiliriz.
Gecen seneye göre daha hızlı ilerleme var, Ready sayısı neredeyse aynı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@sevdemimi netflix dizilerinde ki gibi görünmüyor, dünyanın en iyi ülkelerini cennet düşünmenize ne sebeb veriyor, barcelonada turistler değerli eşyalarını vucuda sabıtlar calınmasın diye, turkiyede başına bir şey gelmesin diye her şeyi alltan almak gerekiyor,hollandada telefonunla kamera cekme bile yani hiç bir yer güvenli ve hayal edilen gibi değil
istalin tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Sayılarla DV2026Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@bkaraca şans diye bir şey yok artık son 2 yıldır 2025 tailihilerine ne olduysa aynısı olacak trump olduğu sürece
-
RE: Sayılarla DV2026Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Mirac-Skellrod % 85 gelmez 3 aydır tık yok. bu rakamlar eskisi gibi değil çok umutlu olmayın
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Serapp eğer 30 bin acıklanacaksa ve kimse alınmayacaksa neden açıklanıyor mesela eylüle kadar kadar hala 39 bine kişi vşze almışsa yine de cağırmazlar mı
-
@Emre-Kurtulmuş bilmem belki 40 da durur biraz daha alalım diyebilir, maalesef bizi fam yasası bozdu green cardı kazanan aile sayısı çok fazla oldu ankara bile 8 bine kadar geldi iran bize yarar dedik ama yerlilere yaradı sağlık olmasın abd ye bunun ahı çıkar :d
-
%1 ihtimal bile olsa temmuzda yeni eylül bülten açıklarlar mı kotaya göre ? Örnekleri var mı yani süreç imkansız mı 23 k üzeri
-
RE: Dolar ÇıldırdıGündem ve Sohbet içinde yayımlandı
Yıl sonu tahmini 46 olacak 26 talihlileri dolar biriktirsin şimdiden
-
@Erdem-Yıldız yok ilgisi yok bu şahıs iletim azken de yapıyordu takıntılı yani
-
@ugursway maalesef bu şahıs hobi olarak bunu yapıyor, daha öncede 2 kelime yazsam bile - atıyordu en sonda admine şikayet etmiştim bahsettiği kişi benim ve itiraf ediyor