Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Suha-Bacalan sadece bilmedigim icin sizi ilgilendiren ancak bilen tecrubeli arkadaslara bisey sormak istiyorum. Amerikada birisi AOS baslatmasina muteakip surecin yavas gitmesi nedeniyle dosyasini elcikliklerden birine tasisa ve mulakat alsa daha kolay ve kesin olmaz mi? Yada daha oncesinden bi cutoffa girmeden viyana/bangok vs mulakat alip, aos ile paralel islemler yurutulemez mi? Biri olmassa oburu olsun mantigiyla?

• @BlueGeostar Benim ogrendigim kadariyla AOS baslatan birisi, artik dosyasi iceride oldugu icin, yurtdisi elciliklere dosya tasima islemi yapamiyor.

• Buralar pek bir sessiz... Atlatmaya mı çalışıyorsunuz, ne yapıyorsunuz? Ara ara hatırlayıp yutkunamama durumu sizde de oluyor mu? 😕

Xarthisius'a baktım uzun süre sonra. 15 küsür bin vize verip bırakacaklar. Haftada 200 vize falan basıyor Avrupa. 5700 ready var, zaten 3000 küsürü mülakata katılmayan geçmiş numaralar. Millet mülakata gitmiyor sırası yüzlerde binlerde olup, biz rezil bir karar sonrası kaçırdık hakkımızı. Çöp ettiler bizim hayalleri vallahi. El kol bağlı, itiraz bile edememek çok kötüymüş.

• ⭐⭐⭐⭐

@mks genel kota göz önüne alındığında yıl başı belirlenen rakama ulaşacaklarmış gibi gözüküyor boşta vize kalmış olacağını pek sanmıyorum

• @Emre-Kurtulmuş Ulaşamayacaklar hocam. Ready olanların çok büyük kısmı ready kalmaya devam edecek, onların mülakatı geçti gitti. 221g olanların hepsi alsa bile dolmayacak. 16 bin bile göreceğinden şüpheliyim.

• ⭐⭐⭐⭐

@mks 35.5bin vize zaten issued olmuş durumda, bunun üstüne daha APden son ay issueda dönenler eklenecek, aos yapanlar eklenecek ve readyden buraya kayacak olan mülakatı halihazırda planlanan kişiler olacak, dünya genelinde bazı konsolosluklar ay içinde boşlukları olduğunu farkettikçe mülakat maili göndermeyede devam edecek zaten 51bin civarına düşürülmüş bir dönemde bunlarıda hesaba katınca boşta çok bir vizeleri kalacağını ben düşünmüyorum bakalım süreç sonunda göreceğiz

• garez 2025 e mi diye soruyorum. Ekim vize bülteni açıklandı 7.750. hikaye bu kadar.

• ⭐⭐⭐⭐

@Ozan-Melen-Aslan 2025 döneminin cutoffuda önceki senelere göre bakınca rekor cutoffdu. Yani ilk ayın yüksek açıklanmış olması her zaman iyiye işaret değildir tam tersi bültenin bir kaç ay sabit kalabileceğini gösterir

• Umarım en azından 2026 da isteyen herkes vizesine kavuşur.

• @Ozan-Melen-Aslan umarım arkadaş! 2025 yılı birçok kişi üzdü, 2026'ya güler mi? göreceğiz.

• @Emre-Kurtulmuş size katılıyorum çok yüksek açılması elçiliklerin yoğun olması demek bence ilk aylar düşük açması büyük numaralar için daha iyi

• @Erdem-Yıldız Bu kaniya nasil vardiniz?

• @Emre-Kurtulmuş yüksek açıklanıpta current olan senelerde var o zaman 8 bin ile açıp martta nisan da current olmuş dosyaların hepsi ve bu defalarca olmuş sizin gibi düşünürsek bu durumu nasıl yorumlamak gerekir ? Bence hiç kimse ne olacağını kestiremez

• ⭐⭐⭐⭐

@tolga20 aynı noktadayız zaten benim yorumumda aynısı sizin söylediğinizle aslında. yüksek açıklanması sene gidişatıyla ilgili kesin bir yorum yapmaya yetmez iyide olabilir kötüde gidebilir

• @Emre-Kurtulmuş Son 4 aydır anladığım tek şey şu: kazanmak da current olmak da tamamen şans işi. Matematiğini yapmak, algoritma geliştirmek vs. hepsi boş; olursa olur, olmazsa sağlık olsun.

• @bkaraca kesinlikle 2025 in son bülteninde gördük bu işlerin asla öngörülemez oldugunu bakalım bizim için mutlu sonla biter inşallah güzel başladık güzel gitsin 🙏🏼

• ⭐⭐⭐⭐

@bkaraca hatta bazen bu ikisi bile yetmiyor, çok az da olsa bazı arkadaşlarımızın dosyaları current olduğu halde, veya dosyasını da taşıdığı halde, kendisinden sonrakiler mülakat almasına ragmen noluyorsa arada 1 taneyi atlıyorlar ve mülakat tarihi alabilmek için günlerce haftalarca ekstra email trafiği yönetmek durumunda kalıyorlar. Ds260ı açtırıp bir iki harf değiştirip tekrar submit edip deneyenler falan oldu. Yani aslında nihayetinde hepsi şans işi, zaten en başında da şans işi olan lottery ye katılmıyor muyuz 😏

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |