Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @rasitcenngiz siz mülakat aldınız mı ?

• @Hasan-Ceylan Ben de stres oldum şimdi... Eylül ayında Bangkok'da çok yığılma olmaz umarım, mülakat alamassak süreç bitiyor 30 eylül de, siz önümüzdeki bültende 2nl alırsınız diye düşünüyorum.

• @Hasan-Ceylan Bende almadım mülakat.

• @Hasan-Ceylan, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Merhaba Bangkok da mülakat durumu nasıl başka ülkeden dosya taşıyanlara mülakat vermeyi durdurdular diye duydum . Öyle bişey var mı ?

Nereden duydunuz bunu? Ben de korktum şimdi. Excel tablosunda şuan problem olduğu için bilgileri de göremiyoruz. Bülten açıklanmadan hemen hong kong'a taşımamız gerekebilir mi?

Edit: Excel tablosunun geçmişine baktığımda numarası 16xxx üstü olup da Bangkok'tan mülakat tarihi alan kişilerin olduğunu görüyorum. Ayrıca dvcharts'daki verilere bakınca Bangkok'un eu bölgesi'nden 16xxx üzeri numarası olan toplamda 12 dosyaya mülakat planladığı gözüküyor. Haziran ayı için dağıtım kotası dolduğundan size ve @rasitcenngiz e mülakat planlanmamış olabilir mi? @gucarslan hocanın yorumu nedir acaba?

• bilmem kaçıncı sene yinede beklemye devam saygılar 🙂

• @gouryella Amerika dan bu green cardla ugraşan bir danışman söyledi ama kesinlik olmadıgı için burdan sorayım dedim baska birinin haberi var mı veya dogru mu diye . Sizin dediğiniz gibi de olabilir Haziran için mülakat tarihi dolmuştur. Bir sonraki bülten de mülakat verir umarım

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Hasan-Ceylan

Amerika dan bu green cardla ugraşan bir danışman söyledi

cümlesinden sonrasını okumadım.
    iyi forumlar.

• Viyana ABD Konsolosluğuna mail attım ve dosya taşımam konusunda olumlu döndüler. Akabinde KCC'ye de mail attım, onlar da randevum planlandığında tarafıma mail ile bilgi vereceklerini ilettikleri bir mail gönderdiler. Yaklaşık 3 haftadır beklemedeyim. Bakalım sıralama gelecek mi? Biraz endişe sardı açıkçası...

Dosya Numarasi: 2025EU212XX
    DS-260 Gonderimi: 06/05/2024
    Mülakat Yeri: Viyana
    Saglik Muayenesi: ⏳
    Vize Mulakati: ⏳
    Vize Onayi: ⏳
    Pasaport Teslimi: ⏳
    ABD Ilk Giris:⏳

• ⭐⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

• @sencansinaygun numaranız aktif değil aktif olmadıkça olmadıkça gelmez

• @Hasan-Ceylan Hocam, danışman nereden öğrenmiş anlamadım. Ama biz burda bir yıldır sürekli takip ediyoruz daha şu ana kadar bir sorun olmadı. Basit bir kota dolumundan tedirgin olamaya gerek yok. Forumda biraz detaylı bakarsanız danısmanların pek insanlara doğru şey yaptırdığı görünmüyor.

• @rasitcenngiz Daha önceki tecrübelere dayanarak söylüyor. Bangkok bunu daha önce yapmış dediğine göre Normal de current olduktan sonra mülakat tarihi veriyor ama 17350 lerde durdu 2 haftadır mülakat vermiyor dedi . Haklısınız danışmanların çoğu öyle bende o yüzden burdan sorayım dedim en azından bilen varsa cevaplar diye .

• @Hasan-Ceylan hocam siz hiç danışmana felan sormayın burada herşey bedava, o bahsettiğiniz danışman yılda kaç kişinin dosyasına bakıyor ve o baktığı kaç dosya Bangkok dan vize alıyor ki bu kadar net size istatistik verebiliyor. Burada yüzlerce insan deneyim paylaşıyor. Forum yöneticileri ve bir çok deneyimli kişi bedava hizmet veriyor. Okumak, araştırmak sormak hepsi bedava bence buradan ayrılmayın...

• @akara forumdan başkası yalan, en dinamik ve sağlıklı bilgi burda

• ⭐⭐⭐

@Hasan-Ceylan
    Derler ki birçok danışman buradan öğrendiklerini danışanlarına ücret karşılığı sunmaktadır.
    Eee hocam, çitten atlamışsın, bağa girmişsin, ağaca tırmanmışsın meyveye uzanıp yemek varken dolmuşa binip merkezdeki kapalı pazar yerine alışveriş yapmaya gitmek nedendir...😉

• @Flight101 yemin ediyorum böyle bir tarif ne tarih kitaplarında nede ansiklopediler de yazar alkışlıyorum....

• Arkadaşlar çok garip tarih tekerrür ediyor bizim senede bu şekilde asılsız gereksiz bilgi kirliliği oldu yok Hong Kong sadece Viyana ya taşıyanlara mülakat veriyor diye 😂 o zaman bir tiyatro dönmüştü Viyana’ya mülakat alan ve vize alamayan arkadaşlar belli bir grubun birbirlerini koruması olayıdı yok mail atmayın yok sizi almıcaklar bu sadece mülakat alanlara ve gidemeyenlere planlanan diyen bir topluluk türedi bunların ortak noktaları vardı Viyana’ya taşımış olması vize alan ve alamayan arkadaşlardı. tabiki samimiyet oluşmuş tabiki arkadaş olmuşlardı onlar için normaldir sözüm yok… adminler müdahale etti kim dosya taşıdıysa yazsın diye saklamasın diye bir anda taşıyanlar yazmaya başladı

yok öyle oldu yok bunu duydum asparagas haberlere inanmayın.Şuan süre azaldıkça kota azaldıkça birbirinizle yarış içerisindesiniz anlıyorum

Forumdan başka yerden öğrenilen adminlerin onaylamadığı haberlerede itibar etmeyin

kimse kimseye mail atma dosya taşıma diyemez kimse kimsenin rızkınıda önünden almıyor takip edin iyi analiz edin konsoloslukları gerektiğinde bir B planı yapın mücadeleden vazgeçmeyin mücadeleyi kim devam ettirirse vizesini alır sonuna kadar savaşın derim ASLA PES ETME…

image.jpeg

• @Hasan-Ceylan Ben mülakat aldıysam herkes alır bence 🙂 sabırla beklemek gerek ...

• @Hasan-Ceylan korkmayın bir sonraki dağıtımda mülakat alırsınız inşallah🙏✋

• @mehmetizmirli neler dönmüş baksen 😂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |