Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aycankal Bu şekilde hata yapıp da green card çıkınca da sorun olmuyormuş. Önemli olan ds 260 formunu doğru ve eksiksiz doldurmak. Eğer formda hata olursa vize için sıkıntı oluyormuş.

• ⭐⭐

@canwdb bu ayın sonunda bir arkadaşımın ailesinin vize görüşmesi var. ben de merak ediyorum bir sıkıntı oluyor mu die. Mülakattan geçince ne yaşadıklarını sorar buraya yazabilirim.
    Not: unutmazsam tabii

• Adam Metrobuste de ayakta. Ömrü ayajta geçmiş. Walmart ta rafa süt dizerkende ayakta olmak koymaz. Sittin senedir TR de ve bir birikimi yok. Firsat gelmis Amerika ya gidiyor. Sonucta, harcla da olsa borclada olsa yasal olarak Amerika ya varmis. Herkesin kicinin ebati farklidir. Oturdugumuz yerden don bicmeyelim.

• Bu ileti silindi!

• @ilkerkaynar90 Elinize sağlık. Ne kadar doğru ve yerinde tespitler.

• Bu ileti silindi!

• @Cibali_Karakolu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@ilkerkaynar90 Elinize sağlık. Ne kadar doğru ve yerinde tespitler.

🙏🙏

• green card.jpg bu kısmı nasıl doldurmalıyım kızlık soyadım tarlacı şimdi kullandığım soyad kara lütfen yardım edin ilerleyemiyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@mellykara

Sorularınızı sormanız gereken doğru konu başlığı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları konu basliginin ilk dört iletisinde sorunuzun cevabı mevcut, hatta az önce bu konu başlığında aynı soruyu başka bir kullanıcı sordu ve cevaplandı.

Bol şans!

• Yasaklı

Dv 260 formuna course of study kısmına ORGUN yazmışım yani nasıl böyle birsey yaptım bilmiyorum hızlı gönderecek diye hata yaptım red alır mıyım? KCC ye mail atıp tekrar düzeltsem case numaramda sıkıntı olur mu lütfen cvp verir misiniz?

• ⭐⭐⭐⭐

@kıymet-şenyurt

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

DV2026 kazananı iseniz sorularınızı sormanız gereken konu başlığı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?

• Bu ileti silindi!
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   D dilmel 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |