DV2024 Sohbet Odası
-
@MomisCan Ev nasıl tuttunuz ? TR deyken mi buldunuz ? Bilgi verirseniz sevinirim. Yeni hayatınızda şans sizinle olsun.
-
@fahriakc Evet Türkiye’deyken tuttuk.
Bu bölgede uzun zamandır hizmet veren Türk bir emlakçı bize yardımcı oldu. Beğendiğimiz evleri görüntülü arama ile bize gösterdi, o şekilde ilerledik.
En çok beğendiğimiz evin sahibi bizden kredi puanı istedi ama emlakçı durumu onlara açıkladı, Türkiye’deki hesap bilgimizi referans gösterdik ve 1 kira depozito, 5 kira da peşinat vererek istediğimiz evi tutabildik.
Depozitoyu sözleşme yaptıktan sonra hesaba gönderdik. 5 kira bedelini de eve giriş yaptığımızda ödeyeceğiz.
Evi Ekim başında tuttuk ama neyse ki sözleşmenin başlangıç tarihini 1 Kasım olarak kabul ettirebildik. -
@MomisCan Gitmeden tutmanız güzel fikir ve çok iyi olmuş. Küçük çocuklarınızla geçici yerler ve ev arama süreci yıpratıcı olurdu. En büyük engeli atlamışsınız
-
@MomisCan yenı hayatınız çok mutlu geçer umarım ,vizenizi almanıza rağmen her konuda halen bılgı vermeye çalışmanız harika 🙏🏻
-
@MomisCan tek merak ettiğim bu kadar valizi über almaz 😂nasıl eve götürdünüz taşıdınız
-
@mehmetizmirli Uber XXL çağırdık ve bütün eşyaları aldı. Sadece ikizlerin bebek arabası açıkta kaldı :)
Onu da ön koltuğa koymak zorunda kaldık ve gerçekten Uber şöförü inanılmaz anlayışlıydı. Çok yardımcı oldu -
@Seher-Mart çok teşekkür ederim.
Biz Amerika’ya forumdan öğrendiklerimiz sayesinde gelebildik.
O yüzden ne olursa olsun deneyimlediğim her şeyi paylaşmaya özen gösteriyorum 🌸 -
greencard başvurusunda isim yerine soy isim, soy isim yerine isim yazmışım. sorun olur mu? tekrar başvuru yapmak istemedim geçersiz sayılır diye, bilen var mı?
-
Merhabalar selamlar biraz sürecimden bağımsız olarak buraya yazıyorum ama sonuçta hepimiz immigrant için bekliyoruz sorum şu immigranta aile birleşimiyle birlikte visa reddi oluyor mu mülakatta onu merak ediyorum olursada neyden olur çünkü google ve formda araştırdığım kadarıyla çok bir bilgiye ulaşamadım teşekkürler herkese bol şanslar.
-
@aycankal Bu şekilde hata yapıp da green card çıkınca da sorun olmuyormuş. Önemli olan ds 260 formunu doğru ve eksiksiz doldurmak. Eğer formda hata olursa vize için sıkıntı oluyormuş.
-
@canwdb bu ayın sonunda bir arkadaşımın ailesinin vize görüşmesi var. ben de merak ediyorum bir sıkıntı oluyor mu die. Mülakattan geçince ne yaşadıklarını sorar buraya yazabilirim.
Not: unutmazsam tabii -
Adam Metrobuste de ayakta. Ömrü ayajta geçmiş. Walmart ta rafa süt dizerkende ayakta olmak koymaz. Sittin senedir TR de ve bir birikimi yok. Firsat gelmis Amerika ya gidiyor. Sonucta, harcla da olsa borclada olsa yasal olarak Amerika ya varmis. Herkesin kicinin ebati farklidir. Oturdugumuz yerden don bicmeyelim.
-
Bu ileti silindi! -
@ilkerkaynar90 Elinize sağlık. Ne kadar doğru ve yerinde tespitler.
-
Bu ileti silindi! -
@Cibali_Karakolu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ilkerkaynar90 Elinize sağlık. Ne kadar doğru ve yerinde tespitler.
🙏🙏
-
bu kısmı nasıl doldurmalıyım kızlık soyadım tarlacı şimdi kullandığım soyad kara lütfen yardım edin ilerleyemiyorum -
Sorularınızı sormanız gereken doğru konu başlığı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları konu basliginin ilk dört iletisinde sorunuzun cevabı mevcut, hatta az önce bu konu başlığında aynı soruyu başka bir kullanıcı sordu ve cevaplandı.
Bol şans!
-
Dv 260 formuna course of study kısmına ORGUN yazmışım yani nasıl böyle birsey yaptım bilmiyorum hızlı gönderecek diye hata yaptım red alır mıyım? KCC ye mail atıp tekrar düzeltsem case numaramda sıkıntı olur mu lütfen cvp verir misiniz?
-
YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
DV2026 kazananı iseniz sorularınızı sormanız gereken konu başlığı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum