Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

• Selamlar Salı günü aradık fakat çok ama çok zor bağlana bildik live agent'a onun harici otomasyon sesde çok takıldık. Ulaştığımızda ise şuan sistemlerinde sorun olduğunu 2 saat sonra tekrar aramızı söylediler fakat tekrar aramadık bugün yarın tekrar ararız.

• @pinark ufak bir bilgilendirme yapmak istiyorum. Dün itibariyle kartlar basıma girmiş çok şükür. Ekstra hiç bir şey yapmadım bu arada basımı için

• Girişten kaç gün sonra basıma girdi acaba?
    @evrentnrkl

• @evrentnrkl Teşekkürler. Eşiminki de basıma girmiş görünüyor.

• @Nacrumates Merhaba. Benimki 40 gün sonra geldi, eşiminki ise maksimum süre olan 90 gün sonra basıma girdi ama öncesinde biyometrik randevusu kağıdı geldi. Ofise gidip tekrar fotoğraf çektirdi. 90 günden önce endişeye gerek yok diye anlıyorum bu nedenle.

• Abd giriş yaptık, şuandan itibaren ssn ve greencard posta takibini nasıl yapabileceğimi bulamadım. Usps tracking website hizmet dışı olarak görünüyor. Yardımcı olabilecek var mı

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ugur077

SSN’i takip edebileceğiniz bir sistem yok.
    Permanent resident kart için aşağıdaki uygulamayı indirebilirsiniz veya web sitesinden kontrol edebilirsiniz.

https://apps.apple.com/us/app/case-tracker-for-uscis-nvc/id921827126

https://egov.uscis.gov/

• A aysegul bu başlıktan bahsetti

• https://egov.uscis.gov/ receipt number ı yazıp check status dediğimde sayfa yükleniyor gibi görünüyor ama herhangi bir şey gelmiyor, bunu yaşayan var mı?

• @mhmtkz Update: mobil uygulamadan görebildim 🙂

• Arkadaşlar ekimde giriş yapmıştık eşimle. Eşimin kartı geldi benimki “card is being produced” aşamasındayken biyometrik randevusu aldım aralık ayının başında.

Türkiye’de olmamız nedeniyle, uğraşlar sonunda ankara uscis saha ofisi ile yazışarak randevu yerini ankara’ya aldırdım ve bugün gittim randevuya.
    Fotoğrafımda sıkıntı varmış, fotoğrafımı çektiler, parmak izi almadılar.
    Şu an sorguladığımda “case is still being processed” şekline döndü.

Merak edilen konuya gelirsek, ankara uscis ofisi mülakatı ankara’ya almak için geçerli bir sebep istiyor. Çocuğunuzun okulu veya uçak biletinin pahalılığı geçerli bir sebep değil diye belirtmişler bu arada ben pahalılıkla ilgili hiç bir şey söylemememe rağmen.

Gelişmeler oldukça tekrar yazarım.

• Arkadaşlar abd ye 12 ekimde giriş yaptım ssn im 10 günde geldi fakat green cardım hala elime ulaşmadı bütün yolları deniyorum uscisa telefonla ulaşmaya çalışıyorum müşteri danışmanına bağlanmıyor bir türlü canlı destek emma da yardımcı olmuyor sürekli online statüye yönlendiriyor orda da hala ödemenizi aldık yazıyor yardımcı olabilir misiniz bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa ? Sizce araya tatiller falan girdi diye gecikme olabilir mi

• @dogukan-altn merhaba ben de 3 kasım'da giriş yaptım ancak henüz bir güncelleme yok. sanırım 90 güne kadar bir şey yapmanıza gerek yok 90 günden sonra destek kısmına yazmayı düşünüyorum ben de.

• Arkadaşlar

• Selamlar.
    Uscis’ten Emma’ya “live agent” yazıp canlı desteğe bağlanın.
    Bir kaç soru soracak. Onları cevapladıktan sonra canlı desteğe bağlanacaksınız.
    Bağlanınca adınıza bir bitometric randevusu planlanıp planlamadığını sorun.
    Planlanmadıyaa mecbur bir süre daha bekleyeceksiniz.

@dogukan-altn, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

Arkadaşlar abd ye 12 ekimde giriş yaptım ssn im 10 günde geldi fakat green cardım hala elime ulaşmadı bütün yolları deniyorum uscisa telefonla ulaşmaya çalışıyorum müşteri danışmanına bağlanmıyor bir türlü canlı destek emma da yardımcı olmuyor sürekli online statüye yönlendiriyor orda da hala ödemenizi aldık yazıyor yardımcı olabilir misiniz bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa ? Sizce araya tatiller falan girdi diye gecikme olabilir mi

• @cttl Uscis ile iletişime geçtim ama 90 günü brkleyin diyor kartın ne durumda olduğunu söylemiyor 90 günü geçerse bugünde zaten abd ye gireli nerdeyse 90 gün olmak üzere receipt numberla kontrol ettiğimde hala ödemeniz alındı diyor herhangi bir güncelleme yok vaka sorgusu gönderin diyor bi link atarak

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@dogukan-altn, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

@cttl Uscis ile iletişime geçtim ama 90 günü brkleyin diyor kartın ne durumda olduğunu söylemiyor 90 günü geçerse bugünde zaten abd ye gireli nerdeyse 90 gün olmak üzere receipt numberla kontrol ettiğimde hala ödemeniz alındı diyor herhangi bir güncelleme yok vaka sorgusu gönderin diyor bi link atarak

Henuz 90 gun olmamis ama 🙂 Ilk giris tarihiniz 12.10.25 ise, 90 gunun bitecegi 10 Ocak 2026 tarihini beklemeniz gerekiyor, 11 Ocak 2026 tarihinde irtibata gecmeniz ve yonlendirecekleri adimlari takip etmeniz gerekiyor.

• @ATS16 Anladım peki o zaman teşekkür ederim 😊

• Bizim de 20 gün oldu ancak ne SSN’den haber var, GC için ise payment fee received olarak beklemekteyiz. Biz adres beyanımızı formda bildirmemiştik, konsoloslukta da sorulmadığı için biz de unuttuk. Giriş yaparken de görevli adresimizi almadı. Sonuç olarak girdikten sonra USCIS den adres girişi yapabildik. Bu konu etkilemiş olabilir mi?

• Emma'dan canlı yardıma bağlanıp biyometrik randevunuzu sorabildiniz mi? Biyometrik randevusu tanımlanmamışsa evet biraz daha beklemelisiniz.

@cttl Uscis ile iletişime geçtim ama 90 günü brkleyin diyor kartın ne durumda olduğunu söylemiyor 90 günü geçerse bugünde zaten abd ye gireli nerdeyse 90 gün olmak üzere receipt numberla kontrol ettiğimde hala ödemeniz alındı diyor herhangi bir güncelleme yok vaka sorgusu gönderin diyor bi link atarak

• @cttl Biyometrik randevusu ilgili hiç bir şey söylemedi canlı destek ekibi bilgilerimi istiyor sorguluyor 90 günü bekleyin deyip vaka sorgulaması için link atıyor ve offline olup çıkıyorlar ya bu bencr çok düşük bir ihtimal neden tekrar fotoğraf istensin ki çünkü ben Hong Kongdayken bile işimi sağlama alıp orada yeniden bir biometrik çektirdim ve konsolosluğa sundum kabul ettiler onlarda

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k