@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler..
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize.
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyızYorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
@Final-Approach benim şimdiden belli bile Texas
aynen bende texas houston düşünüyorum. belli bir müddet orada hayatı deneyimleyip belki ilerleyen zamanlarda farklı yerler olabilir.
@Oktay-İbiş tamamdır abi 
@Oktay-İbiş @mhepekiz mangal için irtibata geçin mangal sevenler derneği var
@ayvalik10 o günler gelsin hem sayın @mhepekiz hem ben iki ayrı mangal yaparız tadarlar
puanlarlar
@Oktay-İbiş bende aynı yeri düşünüyorum abi Houston yada Austin orası ilk başlama için daha iyi diyorlar
@dmrtkn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Final-Approach benim şimdiden belli bile Texas
California'yı seviyorum.
Florida'daki bazı bölgelerdeki İspanyol çokluğu iş bulmamda İspanyolca gerekliliğini sanki öne çıkarırmış gibime geliyor o yüzden Florida'ya çok sıcak bakamıyorum.
New York'ta kiralar çok yüksek.
Oregon'da çok nem var diyorlar.
Austin, Texas hoşuma gidiyor.
San Diego, California'yı hoş buluyorum.
Indiana eyaletini şu sıralar düşünmeye başladım düşük maliyetli yaşam masraflarından dolayı.
Ben bu işin içinden çıkamıyorum. 
@Final-Approach eskilerin deyimiyle gelin ata binmiş ya nasip demiş
her şey nasip kısmet
@Final-Approach inşallah çıkarsa bütün hepsini görüp deneyimlersin
@crazycells size bir sorum var. ben başvuru yaptım ama durumum hiç aklıma gelmemişti.. geçen sene 3,5 aylığına Atina'ya çalışmaya gitmiştim. İkametim hala orada gözüküyor. ama Antalya'da yaşıyorum. Başvuruda da adres olarak Antalya adresimi yazdım. Bu sorun olur mu? En kısa zamanda ikametimi Antalya'ya aldırayım mı?
Hı bu arada bir Adanalı olarak mangalda iyiyimdir. Söylemek isterim 

şahsen bana çıkarsa gc ilk etapta ben önden gidicem ailemide 5ay içinde getirmeyi planlıyorum en azından ssn numarası ehliyet ve mesleğimle alakalı sertifika işlerini ve yerleşim işini halletmiş olurum diye düşünüyorum bu şekilde düşünenler varmı acaba ?
@travelleth bende şuan KKTC'de ikematgahim bende Adana'yi yazdım bildiğim kadarıyla ilk adres posta adresi olduğu için sıkıntı olmuyor
@travelleth ds 260 doldurmadan önce aldırırsın acele etme
@dmrtkn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Final-Approach inşallah çıkarsa bütün hepsini görüp deneyimlersin
Zamanında okulum uzar diye Work and Travel yapmamıştım. Bir de Amerikalılara yaptıramadıkları işleri yabancılara yaptırıyorlar diye düşünüp sıcak bakmıyordum.
Ama yapsaymışım belki birçok eyaleti görme fırsatı elde edecektim en azından fikir edinirdim.
Ancak şu da bir gerçek ki 2-3 günlük ziyaretle o eyaletin bürokrasisini, yaşam biçimini kavramak pek mümkün olmayabilir. 
@Oktay-İbiş herkes böyle yapacak evli olanlar denizde kum bende para diyenler hariç
@Oktay-İbiş açıkçası bende öyle düşünüyorum abi en azından evi kiralama eşyaları ayarlama iş ayarlama araba alma işlerini halletrikten sonra getirim diyorum
@ayvalik10 peki ola ki kazanma durumunda yanlış bilmiyorsam 6 aydan fazla yaşadığın ülkelerden sabıka kaydı da isteyecekler. ben eylül 1'de Atina'ya gitmiştim.. Eylül ortası ikametimi aldırmıştım.. aralık 12'de de Türkiye'ye dönmüştüm. İkametim orada gözüküyor diye benden ayrıca bir sabıka kaydı istemezler zannımca değil mi? Sonuçta ben gene Antalya'ya aldırınca ikametimi eski ikametlerimi göremezler sonuç olarak?
@ayvalik10 şimdi hatunun diline düşeceğime mermi yemeye razıyım
motivasyonu bozdumu sıkıntı
dün akşam türk kahvesi içerken yaşayacağımız süreçleri çekeceimiz zorlukları anlattım ama o hala anam babam ninem modunda unut dedim benim anam babam sen senin anan baban benim dedim ha dediğinde gelemezsin Türkiyeye
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum