@gucarslan teşekkür ederim
-
@Onur-AKYILDIZ düğmeye basıldıgına dair kaynak belirtirsen daha iyi olur onur bey
-
@abdiyos bir sey bilmeden sadece kaos yaratiyorsunuz 70 bilmem kac tane kisitli ulke var o zaman onlarin hepsi mahkemeye basvursun onlar onaylasin ne sacma konusma bu Green Kart herkesi kapsayan bisey sen basvurdun mahkemeye dur sana vereyim gibi bir sey sacmalik ve para kaptirmak icin avukatlara acilan yol onlarda kaos yaratip milletin parasini yiyor sacma sapan seylere inanmayin vermiyorsada vermesinler cokta fifi yani.
-
-
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Final-Approach bir youtuber vardı abuk subuk gereksiz biri ismini tam hatırlamıyorum evde benim küçük oğlan ben onlar teknoloji çocuğu diyorum açmış videosunu izliyor oğlum hayırdır dediğimde kanka , pampa felan diyor hiç örnek değil ama koruyamıyorsun bu tiplerden.
Doğru.
Çok popülist buluyorum ben de.
Bilgi verirken bile çok yanlış şeylere özendiriyorlar bilerek ya da bilmeyerek.
-
@Oktay-İbiş abi bence haddim olmayarak onlardan uzak tut . Mesela benim oğlumda YouTube izliyor ama biz ona genelde İngilizce eğitimler izletiyoruz. 4 yaşında ve 50ye kadar İngilizce sayıyor ve İngilizce bütün harfleri biliyior.
-
@Nothing-Man, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Avrupada hızla yükselen milliyetçi bir akım var, Amerika biraz daha ılımlı bu konuda tabi eyalete göre değişir.
Doğru.
Steril ülke kabul edilen İskandinav ülkelerinde bile sağ partilerinin oylarının arttığını görüyoruz.
Suriyeli mülteciler meselesi vs. Avrupa ülkelerindeki sağ partilerin güçlü kozu.
-
@Nothing-Man tabiki yabancı olacağız orası Garanti birşey
-
@ayvalik10 sebepler saymakla sıralamakla bitmez. kimisi gelecek kaygısından kimi eğitim kimisi maddi kimiside manevi. herkesi içinde duran bir derdi var. ALLAH yardımcımız olsun.
-
@gizemb kesinlikle haklısınız hepimiz aynı süreçdeyiz. bende 4. kez aynı süreçteyim. ama bu sene pasaport değişikliği olduğu için insan ister istemez pinpirikliyor defalarca soru takılıyor aklına. hele ki benim gibi 10 yıllık pasaport ücreti verenler :))))
-
Benim yeşil pasaport var keşke hiç bitmese süresi de süresiz faydalansam.
Vize derdi olmadan AB ülkerine gitmek güzeldi. -
@dmrtkn uzak tutmaya çalışıyorumda iş annede bitiyor. yemeğini yemiyor diyor izlerken yemek yediriyorum diyor bahane sürekli.
-
@Oktay-İbiş ah şu muhasebeciler abii
bende mali müşavir adayıyım. Mükelleflerimize yazık gerçekten ama ne yapalım işte :)) -
@anilcangokben ALLAH biz esnaflara acısın
muhasebecilere de sabır versin Türkiye esnaf olmak çok ama ondan öncesi işçi olmak dahada zor 
-
@Onurfidan Ankara'da pasaport almak çok kolay. Gölbaşı ilçesi hariç gün içerisinde randevu alıyorsun. Ben 1 hafta önce çarşamba günü pasaporta başvurdum ve perşembe günü elime ulaştı. Yani başvurduktan 30 saat sonra kapıma kadar geldi
sen düşün -
@Oktay-İbiş Amin abicim haklısınız :)) başarılar
-
@dmrtkn doğrudur efendim. Hepimize başarılar Allah kolaylık versin. Umarım Mayıs ayında hepimiz sevinçle burada oluruz :))
-
belki konu biraz dağılıcak ama gerçekten ülke saatli bomba geçen gün sokaktan caddeye araba çıkıcak caddedeki araba 5 sn çok değil 5 sn dursa gidicek yada öbürki dursa hemen indiler arabadan birinin elinde silah diğerinin elinde baseball sopası ya bu kadarmı insanlıktan çıktık
-
@anilcangokben inşallah hepimiz kazanirizda Ankara'da konsolosluk görüşmesinden sonra güzel bir kahve içeriz
-
@dmrtkn vallaha çok şahane olur
hatta harika olur -
@Oktay-İbiş ama kahveler benden olacak tamam mi abi. Amerikadada sen ismarlarsin abi

-
@dmrtkn Ankara'da kazanan herkese ev sahipliği yapabilirim tabi ki :)) . Güzel dilekleriniz için teşekkürlerrr
-
5 mayıstan sonra arkadaşlar eyaletime bir türlü karar veremiyorum diye konu başlığı açmak istiyorum burada.

-
@dmrtkn varol kardeşim inşallah ALLAH nasip ederse amerikada bendensin
mangal da üstüme yoktur o iş bende 
Benzer Başlıklar
126
60.7k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.5k