@crazycells inşallah bu oran koronayla %80e çıkar. Şahsen ben kıyamet kopmadigi sürece denicem ve gelecem 
dmrtkn tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2022 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: Türkiye ekonomik olarak büyüyorGündem ve Sohbet içinde yayımlandı
@ayvalik10 bakana sormak lazım acaba bundan şeyin haberi varmı ''ekonominin''
-
Merhaba arkadaşlar çıkmadığını gördükten sonra biraz kendimi çektim Amerika islerinden, forumdan ve yorumlardan. Ama artik yine burdayım ve aranizdayim yeni umutlara yelken açıyoruz

-
Elazığ DepremGündem içinde yayımlandı
Elazığ ve çevresindeki depremde hayatını kaybeden vatandaslarimiza Allahtan rahmet diliyorum, yaralilarada Allah acil şifalar versin. Allah'ım bir daha yasatmasin. Depremi hisseden arkadaslarada geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
-
RE: DV2021 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
İyi akşamlar arkadaşlar herkesin yeni yilini kutlarım uzun zamandır yoktum iyisinizdir inşallah
-
@Soner94 inşallah çıkar. Forumdan 5 kişiye bile çıksa mutlu olurum dilerim sizede çıkar
-
@Hasan-HASAR amin oğlumu ilk kucahima aldığım zaman korkudan titredim biryerini incitirmiyim diye , şimdi 4 yaşında oğlum 1 yaşında kızım var Allah'ım bütün evlatlrimizi korusun kollasin evlat sahibi olmak isteyenlere de hayırlısıyla nasip etsin
-
@kaankocer kardeşim bana çıkacaksa bile çıkmasın sana çıksın ve inşallah sana çıkarda hayallerine kavuşursun
-
Cümleten günaydın hayırlı işler bol kazançlar
-
Cümleten günaydın hayırlı işler bol kazançlar
dmrtkn tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Herkese merhaba arkadaşlar uzun süredir girmiyordum foruma artık bende aktif olarak buradayım. 2sene basvurmadım hevesim kırıldı ama bu sene basvurulacak.
-
Arkadaslar siz beni yanlış anladınız inşallah 105 kişiye çıksın ama 5 kişiye çıksa bile mutlu olurum anlamında dedim
-
@Soner94 inşallah çıkar. Forumdan 5 kişiye bile çıksa mutlu olurum dilerim sizede çıkar
-
Cikmicagini bile bile ümitlenmekte güzel
-
RE: F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Sayın @cryzsell H1-B vize türü hangisi acaba ?
-
RE: Biden'in Göçmenlik Reformu Yasa Tasarısı (20 Ocak 2021)Gündem içinde yayımlandı
@Zeyno yani inanın bilmiyorum avukat o şekil demişti. Ama konuşmamızda abim bana en uygun ve kolay vize türünü bulacaz demişti
-
RE: Biden'in Göçmenlik Reformu Yasa Tasarısı (20 Ocak 2021)Gündem içinde yayımlandı
@redur47 biraz önce abimle konuştum. Abimin avukatı buraya gelmeleri bir kaç seneyi bulur demiş nasıl olur bu sizce, kendisi aynı zamanda göçmenlik avukatı. Abimin işinden dolayı avukatla ilerlicez bu konuda
-
@DustyBlue işimiz Allah'a kaldı desenize
-
@Zeyno o zaman bizim 20 seneyi bulur
-
@Zeyno normal hızı kaç sene oluyor acaba 15 sene dediniz gözüm korktu açıkçası. Şimdi başvursak oğlum 20 yaşında olacak 15 sene sonra