dv2021de kazanıp trump ve biden politikaları nedeniyle(covid miş yersen ) vize mulakatına bile gidemeyip dv2023e basvurdum gene bekliyorum.uzunbir aradan sonra 9.sayfaya dusen konuyu buldum canlandırdım.beklemeye devam.avrupadaki vatandaslık ıslemlerımde bekliyo onumuzdekı sene ya ab ya abd.
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2020 bekleme odası
-
Yok öyle bir durum videoyu izlemedim ben sadece koşulu söyledim ilkokul mezunu dediğim şart dışında başvuramaz vursa da şart sağlamadığı için elenir direk
-
Yanlış bilgilendiriyor, izleyen (2 günde 35.213 kişi) insanlar arasından bunu dikkate alarak başvuru yapanlar olacaktır. Umarım bu elemeyi çekiliş sonrasında gerçekleştirmezler, zira kazanma şans oranımız düşecek.
-
Arkadaslar, sizce Ilkay Zaman green card cekilisi ya da green card konusunda bu forumun ortalama bir uyesi kadar bilgi sahibi mi ki, kendisinin soylediklerini ciddiye aliyorsunuz? Kendisi istedigi konuda atip tutmakta serbest sonucta, bu konuda bizim yapabilecegimiz bir sey yok
bence asil problem olan, bu forumun uyelerinin Ilkay Zaman'i bu konuda bir otorite gibi gormeleri... -
@crazycells otorite gibi görmüş olsaydım eğer, söylediklerini ciddiye alır, ''demek ki işin aslı böyleymiş, ben yanlış biliyormuşum'' derdim. Benim anlatmaya çalıştığım, adam öyle bir şey söylüyor ki, sadece 2 günlük izlenme payına bakılırsa, gereksiz yere başvuru yapacak olan kişi sayısını varın siz düşünün.
Ek olarak, otorite gibi görmediğimden dolayı, videosunu izler izlemez hemen altına kendisini uyaran bir yorum yazdım.
-
ilkay zamana avantasını verin green card çekilşinde yuzde yüz kazanma garantisi verebilir. yeter ki mamasını verin görüp görebileceğiniz en avantacı, para için her şekle girecek tipte biridir. zamanında ekşisözlükte eski iş arkadaşları ne biçim bir tip olduğunu yazınca yazıları sildirmekte bulmuştu çözümü. kankası dolandırıcı ekim nazım kaya olan adam işte, umut taciri cahilin teki ciddiye alınacak yönü yok.
-
@dreams_usa O yüzden youtuber'ların video çekmesini ben doğru bulmuyorum insanları yanlış yönlendiriyor ve fazla başvuru yaptıracaklar :)) Burada bir abimiz vardı DV2020 bekleme odasında demişti "Size çıksın diyemiyorum bana çıksın siz rakiplerimsiniz "
aynen böyle söylemişti İlkay Zaman tamam çok güzel Greencard'ı tanıtıyor ama bilgisiz insanları öylesine başvurmak isteyen insanlarada yol gösteriyor. Tabikide öyle canı gönülden isteyenlere versin Allah bende öyle bir youtube videosunda görmüştüm Greencardı yıllar önce ama ben bundan sonra Greencardı çıkarana kadar bırakmayacağım orası kesin :)) -
@crazycells Aynen öyle bilgi sahibi değil bence ayrıntıya girmeden pat pat pat konuşmuş tabikide buda arkasında soru işareti bırakan sorulara yol açıyor yapabileceğimiz birşey yok malesef bencede asıl problem İlkay Zaman'ı otoriter görmeleridir haklısınız.
-
@crazycells yani ben bu yıl kazandım , mülakat tarihim de verilmedi fakat submit edilmiş bir ds260 ım var yinede bu yıl ekim de tekrar başvurursam bir sorun teşkil etmiyor mu ? 2 kez kazanılmış hatta tekrar kazanırsam 2 kez gönderilmiş bir ds260 formu sorun değil midir? Hatta anladığım kadarıyla bu biraz da sırtı sağlama almak gibi mi oluyor(kazanıldığı ve sıra durumu göze alındığında) ? Eğer öyleyse bu harika, çünkü arkadaşın da söylediği gibi bir şehir efsanesi var 1 yıl beklemem zorunda gibi... Yada şu an ki hakkımızın yanması gibi...
-
@serotonin, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
@crazycells yani ben bu yıl kazandım , mülakat tarihim de verilmedi fakat submit edilmiş bir ds260 ım var yinede bu yıl ekim de tekrar başvurursam bir sorun teşkil etmiyor mu ? 2 kez kazanılmış hatta tekrar kazanırsam 2 kez gönderilmiş bir ds260 formu sorun değil midir? Hatta anladığım kadarıyla bu biraz da sırtı sağlama almak gibi mi oluyor(kazanıldığı ve sıra durumu göze alındığında) ? Eğer öyleyse bu harika, çünkü arkadaşın da söylediği gibi bir şehir efsanesi var 1 yıl beklemem zorunda gibi... Yada şu an ki hakkımızın yanması gibi...
Tekrar başvurabilirsiniz sorun olmaz.
-
Merhabalar, öncelikle sorduğum sorulara cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim, bir sorum daha olacak, green cart başvurusu yaparken isim yerine soyismimi ve soyisim yerine ismimi yazmışım ama dv260 formunu gönderirken hepsini doğru yazdım, bunun bir zararı olurmu? Ve case numaram 35 binlerde, sizce şansım ne kadar? Teşekkürler.
-
@vega, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
Merhabalar, öncelikle sorduğum sorulara cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim, bir sorum daha olacak, green cart başvurusu yaparken isim yerine soyismimi ve soyisim yerine ismimi yazmışım ama dv260 formunu gönderirken hepsini doğru yazdım, bunun bir zararı olurmu? Ve case numaram 35 binlerde, sizce şansım ne kadar? Teşekkürler.
Eger yapilan masum bir hataysa, konsolosluk genelde hosgoruyor, bugune kadar oyle oldu ama tabii ki bu karar dosyanizi inceleyen konsolosa ait.
Belli bir yuzde veremem
ama sira gelecek bir numara gibi gorunuyor. -
Merhaba arkadaslar dv2020 yi kazandigimi suan ögrendim unutmusum bakmayi case number 13620 iyimi kotumu hic bilmiyorum baya zaman gecmis, başvurabiliyormuyum hala, yardimci olurmusunuz lutfen
-
@Ahmetcan Geç değil. Şimdi başvuru yaparsan normal sıranı yakalarsın
-
@Milad-Kardox peki lise mezunuyum ama elimde diplomam yok kayip 2005 öncesi olduğum icin e devlettende alamiyorum mexun oldugum okul orduda ordanmi almam gerekiyor yada farkli bise yapilabiliyomu
-
@Ahmetcan Hayırlı olsun, case numaranı silermisin, tam olarak paylaşmayın 13xxx şekilde son 3 hanesine gizleyin
Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin! https://yesilkartforum.com/forum/post/59676 -
@Ahmetcan E devlet üzerinde de olmalı. ama siz okuldan alırsanız garanti olur diye düşünüyorum
-
Arkadaşlar selam herkese. KCC' den evrak mailim geldi. Birth Certificate için vukuatlı nüfus kayıt örneği gönderiyoruz doğru mudur? Bir de bunların ıslak imzalı olması vs şartı var mı acaba? Bir de mailde İngilizce değil de ülkenin anadilindeyse dökümanların resmi çevirisi gerekiyor diyor. O zaman bu dökümanları yazdırıp, çevirtip fotoğrafını yüklemek gerekiyor doğru mudur? Değerli cevabınız için şimdiden teşekkürler.
-
@Readytogo88 E devletten aldığınız vukuatlı nüfus kayıt örneği yeterli. Türkçe olan hiçbir belgeyi tercüme etmenize gerek yok.
-
@Readytogo88 hayırlı olsun, case numaranız kaçlarda?
Bilgilerinizi yazarsanız süreci daha iyi takip etmiş oluruz
Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin! https://yesilkartforum.com/forum/post/59676 -
@Readytogo88, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
Arkadaşlar selam herkese. KCC' den evrak mailim geldi. Birth Certificate için vukuatlı nüfus kayıt örneği gönderiyoruz doğru mudur? Bir de bunların ıslak imzalı olması vs şartı var mı acaba? Bir de mailde İngilizce değil de ülkenin anadilindeyse dökümanların resmi çevirisi gerekiyor diyor. O zaman bu dökümanları yazdırıp, çevirtip fotoğrafını yüklemek gerekiyor doğru mudur? Değerli cevabınız için şimdiden teşekkürler.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri/
Benzer Başlıklar
158
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k