Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Yok öyle bir durum videoyu izlemedim ben sadece koşulu söyledim ilkokul mezunu dediğim şart dışında başvuramaz vursa da şart sağlamadığı için elenir direk


  • Yanlış bilgilendiriyor, izleyen (2 günde 35.213 kişi) insanlar arasından bunu dikkate alarak başvuru yapanlar olacaktır. Umarım bu elemeyi çekiliş sonrasında gerçekleştirmezler, zira kazanma şans oranımız düşecek.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Arkadaslar, sizce Ilkay Zaman green card cekilisi ya da green card konusunda bu forumun ortalama bir uyesi kadar bilgi sahibi mi ki, kendisinin soylediklerini ciddiye aliyorsunuz? Kendisi istedigi konuda atip tutmakta serbest sonucta, bu konuda bizim yapabilecegimiz bir sey yok 🙂 bence asil problem olan, bu forumun uyelerinin Ilkay Zaman'i bu konuda bir otorite gibi gormeleri...


  • @crazycells otorite gibi görmüş olsaydım eğer, söylediklerini ciddiye alır, ''demek ki işin aslı böyleymiş, ben yanlış biliyormuşum'' derdim. Benim anlatmaya çalıştığım, adam öyle bir şey söylüyor ki, sadece 2 günlük izlenme payına bakılırsa, gereksiz yere başvuru yapacak olan kişi sayısını varın siz düşünün.
    Ek olarak, otorite gibi görmediğimden dolayı, videosunu izler izlemez hemen altına kendisini uyaran bir yorum yazdım. 😉


  • ilkay zamana avantasını verin green card çekilşinde yuzde yüz kazanma garantisi verebilir. yeter ki mamasını verin görüp görebileceğiniz en avantacı, para için her şekle girecek tipte biridir. zamanında ekşisözlükte eski iş arkadaşları ne biçim bir tip olduğunu yazınca yazıları sildirmekte bulmuştu çözümü. kankası dolandırıcı ekim nazım kaya olan adam işte, umut taciri cahilin teki ciddiye alınacak yönü yok.


  • @dreams_usa O yüzden youtuber'ların video çekmesini ben doğru bulmuyorum insanları yanlış yönlendiriyor ve fazla başvuru yaptıracaklar :)) Burada bir abimiz vardı DV2020 bekleme odasında demişti "Size çıksın diyemiyorum bana çıksın siz rakiplerimsiniz " 😃 aynen böyle söylemişti İlkay Zaman tamam çok güzel Greencard'ı tanıtıyor ama bilgisiz insanları öylesine başvurmak isteyen insanlarada yol gösteriyor. Tabikide öyle canı gönülden isteyenlere versin Allah bende öyle bir youtube videosunda görmüştüm Greencardı yıllar önce ama ben bundan sonra Greencardı çıkarana kadar bırakmayacağım orası kesin :))


  • @crazycells Aynen öyle bilgi sahibi değil bence ayrıntıya girmeden pat pat pat konuşmuş tabikide buda arkasında soru işareti bırakan sorulara yol açıyor yapabileceğimiz birşey yok malesef bencede asıl problem İlkay Zaman'ı otoriter görmeleridir haklısınız.


  • @crazycells yani ben bu yıl kazandım , mülakat tarihim de verilmedi fakat submit edilmiş bir ds260 ım var yinede bu yıl ekim de tekrar başvurursam bir sorun teşkil etmiyor mu ? 2 kez kazanılmış hatta tekrar kazanırsam 2 kez gönderilmiş bir ds260 formu sorun değil midir? Hatta anladığım kadarıyla bu biraz da sırtı sağlama almak gibi mi oluyor(kazanıldığı ve sıra durumu göze alındığında) ? Eğer öyleyse bu harika, çünkü arkadaşın da söylediği gibi bir şehir efsanesi var 1 yıl beklemem zorunda gibi... Yada şu an ki hakkımızın yanması gibi...


  • @serotonin, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası

    @crazycells yani ben bu yıl kazandım , mülakat tarihim de verilmedi fakat submit edilmiş bir ds260 ım var yinede bu yıl ekim de tekrar başvurursam bir sorun teşkil etmiyor mu ? 2 kez kazanılmış hatta tekrar kazanırsam 2 kez gönderilmiş bir ds260 formu sorun değil midir? Hatta anladığım kadarıyla bu biraz da sırtı sağlama almak gibi mi oluyor(kazanıldığı ve sıra durumu göze alındığında) ? Eğer öyleyse bu harika, çünkü arkadaşın da söylediği gibi bir şehir efsanesi var 1 yıl beklemem zorunda gibi... Yada şu an ki hakkımızın yanması gibi...

    Tekrar başvurabilirsiniz sorun olmaz.


  • Merhabalar, öncelikle sorduğum sorulara cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim, bir sorum daha olacak, green cart başvurusu yaparken isim yerine soyismimi ve soyisim yerine ismimi yazmışım ama dv260 formunu gönderirken hepsini doğru yazdım, bunun bir zararı olurmu? Ve case numaram 35 binlerde, sizce şansım ne kadar? Teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @vega, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası

    Merhabalar, öncelikle sorduğum sorulara cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim, bir sorum daha olacak, green cart başvurusu yaparken isim yerine soyismimi ve soyisim yerine ismimi yazmışım ama dv260 formunu gönderirken hepsini doğru yazdım, bunun bir zararı olurmu? Ve case numaram 35 binlerde, sizce şansım ne kadar? Teşekkürler.

    Eger yapilan masum bir hataysa, konsolosluk genelde hosgoruyor, bugune kadar oyle oldu ama tabii ki bu karar dosyanizi inceleyen konsolosa ait.

    Belli bir yuzde veremem 🙂 ama sira gelecek bir numara gibi gorunuyor.


  • Merhaba arkadaslar dv2020 yi kazandigimi suan ögrendim unutmusum bakmayi case number 13620 iyimi kotumu hic bilmiyorum baya zaman gecmis, başvurabiliyormuyum hala, yardimci olurmusunuz lutfen


  • @Ahmetcan Geç değil. Şimdi başvuru yaparsan normal sıranı yakalarsın


  • @Milad-Kardox peki lise mezunuyum ama elimde diplomam yok kayip 2005 öncesi olduğum icin e devlettende alamiyorum mexun oldugum okul orduda ordanmi almam gerekiyor yada farkli bise yapilabiliyomu


  • @Ahmetcan Hayırlı olsun, case numaranı silermisin, tam olarak paylaşmayın 13xxx şekilde son 3 hanesine gizleyin
    📝 Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin! https://yesilkartforum.com/forum/post/59676


  • @Ahmetcan E devlet üzerinde de olmalı. ama siz okuldan alırsanız garanti olur diye düşünüyorum


  • Arkadaşlar selam herkese. KCC' den evrak mailim geldi. Birth Certificate için vukuatlı nüfus kayıt örneği gönderiyoruz doğru mudur? Bir de bunların ıslak imzalı olması vs şartı var mı acaba? Bir de mailde İngilizce değil de ülkenin anadilindeyse dökümanların resmi çevirisi gerekiyor diyor. O zaman bu dökümanları yazdırıp, çevirtip fotoğrafını yüklemek gerekiyor doğru mudur? Değerli cevabınız için şimdiden teşekkürler.


  • @Readytogo88 E devletten aldığınız vukuatlı nüfus kayıt örneği yeterli. Türkçe olan hiçbir belgeyi tercüme etmenize gerek yok.


  • @Readytogo88 hayırlı olsun, case numaranız kaçlarda?
    Bilgilerinizi yazarsanız süreci daha iyi takip etmiş oluruz
    📝 Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin! https://yesilkartforum.com/forum/post/59676

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Readytogo88, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası

    Arkadaşlar selam herkese. KCC' den evrak mailim geldi. Birth Certificate için vukuatlı nüfus kayıt örneği gönderiyoruz doğru mudur? Bir de bunların ıslak imzalı olması vs şartı var mı acaba? Bir de mailde İngilizce değil de ülkenin anadilindeyse dökümanların resmi çevirisi gerekiyor diyor. O zaman bu dökümanları yazdırıp, çevirtip fotoğrafını yüklemek gerekiyor doğru mudur? Değerli cevabınız için şimdiden teşekkürler.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri/


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

55
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum