Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ikizbabasi ben de merak ediyorum, forumdaki kisilerin bence pasaportu olma ihtimali yuksek; ama forum disindaki cogunluk icin tahminim pasaportlarinin olmadigi yonunde...


  • @crazycells Biraz süre geçsin sonuçları paylaşırım.Sizden ricam nasıl daha fazla katılımı artırabiliriz,bu konuda amacına ulaşması için.Yardımcı olabilir misiniz?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ikizbabasi, içinde söyledi: Greencard çekiliş başvurusunda pasaport zorunluluğu geliyor

    @crazycells Biraz süre geçsin sonuçları paylaşırım.Sizden ricam nasıl daha fazla katılımı artırabiliriz,bu konuda amacına ulaşması için.Yardımcı olabilir misiniz?

    Yeni bir baslik olusturup ayni linki ekleyin isterseniz. Sadece bu ankete dair bir konu olsun...


  • Pasaport olması, "siz en azından bu işe başlamak için bir adım attınız mı" sorusunun cevabı gibi aslında. Basvurmak tabiki herkesin hakkı, bence ücretsiz olması daha da güzel, sansın kime güleceği bilinemez. Bu noktada pasaportun istenmesi, sen bu yola girerken kara verdin mi yoksa esen rüzgâra gore mi yasıyorsun gibi bir durum. İyi olacağını ama ücretsiz, herkesin katılabileceği bir çekiliş olarak devam etmesini umduğum bir olay. Saygılar.


  • Öylesine başvurdumcuların en azından bir kısmını eleyecek iyi bir yöntem...


  • @jinglebells teşekkürler hocam benim hali hazırda pasaportum var ama eşim için de bir pasaport ve çocukları da pasaporta kaydetmekte fayda var kesinlikle...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Nicomedian4135 daha bir durum ya ekim ayında başvuru kim yapacaksa sadece onun olması yeterli ne bu acelelik


  • @ayvalik10 sormadım sayın pardon size sormalıydım aceleci mi davrandım diye 🙂 iyi günler...


  • Açın bakın Facebook grubuna adama çıkıyor hala diyorki gidelim mi gitmeyelim nasıl bırakırım memurluğu yok ben ne yaparım yok söyle yok böyle !!!!

    bu ne kardeşim çoçuk oyuncağımı sen kararını vermediysen neden başvuruyorsun be adam - yıllardır başvuran var bekar evli çoçuklu- adama çıkıyor ben gitmem zor karar - o zaman o kararı once vereceksın ki gitmeyeceksın bu sözlerinden belli ama bir çok aile insan bunun için yıllarca başvuruyor-

    yapmayın insanların hayatlarıyla oynamayın- bu konuda çok kızgınım …

    pasaport bir nebze iyi oldu - adamın pasaportu yok çıkıyor nasıl pasaport başvurcam diyor daha. ölme eşşeğim ölme.

    kısaca bu saatten sonra süreki dış illerine ve millet vekillerine ve çekilişi yapan kuruma mail atacağım.

    bu çekiliş ücretli olmalı yoksa onune gelen başvur dur.en azından bir vize ücreti olması gerekli 100 160 dolar civarı bir ücret talep ederler umarım .

    trumptan tek dileğim bu.

    başkada sözüm yok. !!!! yeter yaaa


  • Arkadaşlar, başvuru yapılan pasaportun yurt dışına çıkış yapmış olması gibi bir gereklilik var mı?

    Facebook grubundaki bir abimiz öyle söylüyor ama bana aşırı mantıksız geldi. Pasaportlar sürekli değişen, kaybolan, yenilenen bir şey. 10 yıllık alan bile bir kaç sene sonra değiştirdiği olabiliyor. Senelerce yurt dışına çıkıp ama gc başvuru için yeni pasaport alan biri şimdi başvuru yapamaz mı diye bir saçma soru çıkıyor karşımıza. Olur mu sizce böyle bir şey? Ben ihtimal bile vermiyorum açıkçası. Abimizin söylediğine göre yurt dışına çıkış yaparken sisteme giriyormuş pasaport numarası, ondan sonra kontrol edebiliyorlarmis. Yani yurt dışına çıkmamis pasaportu adamların sistemleri görmüyormus vs vs.

    Ne dersiniz?

  • ⭐⭐⭐

    @luckstar Öyle bir gerekliliği ben şahsen hiç bir yerde okumadım ki mantığa da aykırı.


  • @FreeWoRLD kesinlikle öyle mantığa aykırı anca tecrübeli arkadaşlar da yorum yaparlarsa çok güzel olur. Var mı böyle bir şey? Yani diyelim pasaport aldık ve vizesiz ülkeye gittik.

    O zaman oradaki adamların sisteminde de bizim pasaport gözükmemesi gerekiyor...
    Aklıma çok saçma şeyler geliyor ama havalimani ve yurt dışı tecrübem olmadığından çok bilmişlik yapmak istemiyorum.

    Zira vizesiz Amerikaya giden de oluyor bir şekilde ama oradan içeri almıyorlar o ayrı. Bu demektir ki havalimaninda pasaport çok sorun değil giderken.
    Ee o zaman geriye ne kalıyor. İlla gidicez bir ülkeye o ülke bizim pasaportu sisteme girecek, öyle görünür olacak..
    Arkadaş çok saçma geliyor be..
    Peki o ülke benim pasaportun sahte olup olmadığını nasıl doğruluyor?

    Bu konuda saçmalamak çok kolay. Ancak o abimiz senden büyüğüm tecrubeliyim dedi ondan sorma ihtiyacı duydum. Bilgisi olanları bekliyorum


  • @crazycells mesela ben mayıs 1994 doğumluyum, 25 yaşındayım. 5 yıllık pasaportu bu şekilde alabilir miyim? ( üniversiteyi bitirdim ancak açıktan başka okulda öğrenciyim)

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @luckstar, içinde söyledi: Greencard çekiliş başvurusunda pasaport zorunluluğu geliyor

    Arkadaşlar, başvuru yapılan pasaportun yurt dışına çıkış yapmış olması gibi bir gereklilik var mı?

    Hayir, tabii ki boyle bir gereklilik yok.
    Cekilisten secilirseniz numarasini yazdiginiz pasaportu da mulakata goturerek bahsedilen problemi cok daha kolay bir sekilde cozebilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @luckstar, içinde söyledi: Greencard çekiliş başvurusunda pasaport zorunluluğu geliyor

    @crazycells mesela ben mayıs 1994 doğumluyum, 25 yaşındayım. 5 yıllık pasaportu bu şekilde alabilir miyim? ( üniversiteyi bitirdim ancak açıktan başka okulda öğrenciyim)

    25 yasinin sonuna kadar alabiliyorsunuz diye belirtmistim 🙂 25 yasindaysaniz en makulu 10 yillik umumi pasaport almak olur. Ayrintili bilgi su konuda mevcut:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/1414/t-c-pasaport-turleri


  • @crazycells bazı siteler özellikle belirtmiş 25 yıl 0 günü geçmemeli diye ondan tereddüt etmiştim. Teşekkür ederim.. Zaten 10 yıllık olarak normal pasaport alacaktım ama eğer öğrenci olarak 5 senelik alabiliyorsam şimdi, o da is görür.

    Öğrenci pasaportu diyince çıkan ilk site yanlış bilgi veriyor o zaman. Örneğin 23 yaşındaki 2 senelik pasaport alabilir 24 yaşındaki 1 senelik alabilir vs söyleniyordu. Öyleyse zaten hiç almaya bile gerek yok 😃

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @luckstar, içinde söyledi: Greencard çekiliş başvurusunda pasaport zorunluluğu geliyor

    @crazycells bazı siteler özellikle belirtmiş 25 yıl 0 günü geçmemeli diye ondan tereddüt etmiştim. Teşekkür ederim.. Zaten 10 yıllık olarak umumi pasaport alacaktım ama eğer öğrenci olarak 5 senelik alabiliyorsam şimdi, o da is görür.

    Öğrenci pasaportu diyince çıkan ilk site yanlış bilgi veriyor o zaman. Örneğin 23 yaşındaki 2 senelik pasaport alabilir 24 yaşındaki 1 senelik alabilir vs söyleniyordu. Öyleyse zaten hiç almaya bile gerek yok 😃

    Dedikleri dogru, 25 yasinizin sonuna kadar alabiliyorsunuz pasaportu ancak. Siz zaten su an basvuru yapsaniz bile 1 yildan az gecerli olacak, o nedenle almaniz gereksiz olur. 10 yillik pasaport almaniz daha makul bir secenek.


  • @crazycells ben 5 yıllık alabiliyorum sanmıştım. Şimdi oldu işte. O zaman dediğiniz gibi normal olanı 10 yıllık alırım müsait olur olmaz. Teşekkür ederim tekrardan.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @luckstar, içinde söyledi: Greencard çekiliş başvurusunda pasaport zorunluluğu geliyor

    @crazycells ben 5 yıllık alabiliyorum sanmıştım. Şimdi oldu işte. O zaman dediğiniz gibi normal olanı 10 yıllık alırım müsait olur olmaz. Teşekkür ederim tekrardan.

    hayir, 25 yasinin sonuna kadar alabiliyorsunuz ancak. Linki yazmistim zaten yukarida da , bilgiler su konuda:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/1414/t-c-pasaport-turleri


  • Loto da pasaport zorunluluğu yasası geçti mi?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

84
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum