Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @VolkanU farkındaysanız bildiğimi söylemedim mesela dedim. Ayrıca 1-2 kişi gördünüz dediğiniz gibi. Ben whatsapp grubunda ve burada; current olup, onay alan ama mülakat alamayan en az 20 kişi gördüm. Ve bu kişilerin çoğu 2. onay maili aldılar nisan sonuna doğru. Diğer ülke forumlarınıda takip ediyorum ve oradakilerde 2. onay gibi bir durum olmadı. Bu yüzden haziran ayında Türk konsolosluğu ile ilgili bir problem olduğunu ve her ne olduysa mülakat vermediklerini düşünüyorum.


  • @cancakicitr DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Ama Türklerden haziran için mülakat alan yok.

    Ben buradaki emin konuşmanızdan bahsetmiştim..

    Bir de yanlış kullanıcıyı işaretlemişsiniz, revize edin isterseniz..


  • @VolkanU öncelikle yanlış kişi etiketlemesi için kusura bakmayın. Düzeltmeniz için teşekkür ederim 🙂 Dediğim gibi mülakat alamayan birçok kişi ve farklı bir durum gözlemlediğim ve aylardır birkaç forumu birlikte takip ettiğim için bu izlenimi yaptım. Dilersiniz ki 20 tane alamayan yanında 1-2 kişi alınca istisna olmuş oldu. Dilerdim ki keşke haziranda herkes mülakat alsın çünkü şuan bende tedirginlikle bekliyorum. Bu ay numaram current olacak ve onay aldım ama geride kalan kişiler dolayısı ile mülakat verilecek mi bilemiyorum 😞


  • Bu ileti silindi!

  • @cancakicitr rica ederim ne demek.
    DV2019 kaybedeni olarak tarafsız bir yorum yapmam gerekirse, tahmin edilen şekilde bir yığılma olsaydı bence son bültende bu kadar yüksek CN açıklanmazdı gibi geliyor. Gölünüzü ferah tutun sizin bu ay current olacaksa bence riske girmez sizinki 🙏

    Dilerim bu ay tüm numaralar current olur ve tüm talihliler hayallerine kavuşur..


  • case number2019EU 22XXX HENÜZ BİR E MAİL ALMADIM .BAŞKA NEREDEN TAKİP EDEBİLİRİM? İNTERVIEW DATE VERMEMELERİ OLABİLİR Mİ?


  • @cnpist aslında daha nisan olmadan da almışsınız onayı, bilemedim. ya bu ay tarihi çok geriye çektiler ya da yer olmadığı için alamadınız demekki.


  • @cancakicitr aslında excel dosyası güncellenmediği için çok bilemiyoruz alan kimler var kimler yok. belki de büyük bir kesim mülakat aldı fakat sadece almayanlar yazdığı için kimse almadı sanıyoruz. ama haklısınız türkiyeyle ilgili ekstra bir durum var gibi. bu resmi tatillerden kastınız nedir bu arada ? tatildir bayramdır çok bilmiyorum da sadece türkiyeyi ilgilendiren bayramlar mı var haziranda?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @serfi her mail gelen kutusuna değil aynı zamanda spam yada önemsizler klasörüne de düşebiliyor hemen buraları da kontrol eder misniz. Eğer kontrol ettiyseniz ozaman mail atmanız gerekiyor. Current olmama rağmen neden evrak maili gelmiyor diye. Ozaman arkasında evrak maili geliyor. Yanlış hatırlamıyorsam burada bir mail örneği vardı hatta @crazycells onu düzeltmişti. Bir irtibata geç istersen


  • @baha gc mülakatları türkiye için genelde her ayın ilk haftası oluyor. Sonraki haftalarda çok fazla mülakat tarihi verilmiyor. Ve haziranın ilk haftası ramazan bayramından ötürü 9 günlük resmi tatil var. Ve bu tarihler arasında diğer vizelerde verilmeyeceği için konsolosluğun gün konusunda sıkıntı yaşadığını düşünüyorum. Ve haziran ayında çokça W&T mülakatıda oluyor çünkü haziran ayında gitmeleri gerekiyor. Bu gibi nedenlerin üst üste gelmesi sebebi ile belki de gc mülakatları temmuza ertelenmiştir.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mustapha DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @crazycells pasaport resim çekerek görünür şekilde atmıştım tel resmi ile okunaklı idi tarayıcı değildi

    Bir daha cekin, size okunakli gorunmus olabilir ama KCC belki okuyamamistir. Butun yazilarin net bir sekilde gorundugunden emin olun.


  • @crazycells teşekkürler tarayıcı ile PDF şekilde aticam pasaport on yuzlerini forumdan bir iki arkadaştan yardım aldım teşekürler herkeze


  • ARKADAŞLAR SABAH EVRAKLARIMI GÖNDERMISTIM .ONAYLANMIŞ MI DS260 FORMUM ..ŞİMDİ BÖYLE BİR MAİL GELDİ AMA TAM ANLAMADIM.. MÜLAKAT TARİHİ BEKLEMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY KALMADI MI ACABA .

    The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email and is currently processing your documents. This email address, [email protected]mailto:[email protected], is only used for applicants to provide the Kentucky Consular Center (KCC) with documents required to continue processing Diversity Visa applications. [email protected]mailto:[email protected] does not respond to inquiries. If you have any Diversity Visa related questions, please email [email protected]mailto:[email protected] with your case number, complete name, and date of birth, as entered on your original entry.


  • @nusret DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    ARKADAŞLAR SABAH EVRAKLARIMI GÖNDERMISTIM .ONAYLANMIŞ MI DS260 FORMUM ..ŞİMDİ BÖYLE BİR MAİL GELDİ AMA TAM ANLAMADIM.. MÜLAKAT TARİHİ BEKLEMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY KALMADI MI ACABA .

    The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email and is currently processing your documents. This email address, [email protected]mailto:[email protected], is only used for applicants to provide the Kentucky Consular Center (KCC) with documents required to continue processing Diversity Visa applications. [email protected]mailto:[email protected] does not respond to inquiries. If you have any Diversity Visa related questions, please email [email protected]mailto:[email protected] with your case number, complete name, and date of birth, as entered on your original entry.

    Evraklarınızı gönderdikten sonra gelen otomatik "alındı maili" diyebiliriz.
    Evraklarınız bize ulaştı diyor kısaca.
    Şimdi bir de "onay maili" gelmesini bekleyeceksiniz. Ve ardından mülakat tarihi..
    Yapmanız gereken birşey yok şu aşamada.


  • @baha ben de bilemedim . Sabirla bekliyoruz 🙂


  • @cancakicitr hocam whats up grubuna nasil girdiniz?yardimci olur musunuz?


  • dv2019 talihlisi olup whatsapp grubuna katılmak isteyen bana mesaj atabilir, 2019 talihlisi olmayanların yeni kurulacak gruba dahil olmaları daha iyi olur. Çünkü aksi durum süreç çok ilerlediği için verimli olmaz...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @freelander yarından sonra çömezler geliyor yer açın whatsapp grupta


  • bence süreç bu kadar ilerlemişken onlara yenibir grup kurulsa daha iyi olur, sonuçta yeni gelenler bu konuda daha başlangıçta bile değiller. Önce forumu okumaları konuya adapte olmaları daha iyi olmaz mı?


  • @freelander ben:)


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

87
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.4k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum