DV2019 bekleme odası
-
Bu randevu sürecini etkilermi.3 ay önce attığım mail şimdi bildirmeleri düşündüren konu
-
@mustapha DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells askerlik durum belgesini Türkçe attım ve mesaj bölümüne case number yazmadım başlık yazmıştım diğer dosyalar PDF formatında attım hatayı bulmadım mail attığım adreste doğru.case number mesaj olarak başlıkla ve mesaj kısmına yazicam askerlik belgesini İngilizce aticam hatayi bulmadım bakıp.pasaport resimleride görünüyor
Su durumda sorun pasaportta gibi? bir daha tarayip gondermenizi tavsiye ederim. PDF seklinde internetten indirdikleriniz zaten okunaklidir. Askerlik belgesinin de turkce olmasinin sorun yaratmamasi lazim.
-
@crazycells pasaport resim çekerek görünür şekilde atmıştım tel resmi ile okunaklı idi tarayıcı değildi
-
@mustapha bende tel ile çektim resmi ama tarayıcı uygulama kullandım.onla taratarak attım resmi
-
@crazycells teşekkürler
-
selamlar
Sanırım asıl sorulması gereken soru şu kcc evrak istemeden mail gonderip mulakat tarihi alan var mi?
Birde kcc ye evrak gonderirken yazilan emaili bir arkadas paylasabilir mi.malum.ingilizcemiz o kadar iyidegil
Son olarak whatsapp gurubuna beni de ekler misiniz?telefon numarami grubun yöneticisine mail atabilirim. Nasıl iletisime gecebilirim grupla?
simdiden tesekkur ederim.
Hayirli ramazanlar herkese -
@mustapha bende telefondan çekip gönderdim sorun olmadı pasaportları
-
az önce britsimon'ın bu ayki randevularla ilgili yazısını okudum. özetle avrupa bölgesinde mülakat alanların %82si geçmiş aylarda current olanlarmış. sadece %18lik bir alana bu ay current olanlar girebilmiş yani. diğer bölgelerde böyle değil ama bizim mülakat alamamızın sebebi geçmiş aylardan olan yığılmalar oldu gibi duruyor. muhtemelen bu bültende current olacaklar da bizim yığılmamız sebebiyle mülakat tarihi almakta zorlanacaklar.
-
@baha 29 Mart yarihinde onay maili geldi, onu imzaya eklememisim . Evrak onay mesaji ay sonuna denk geldigi icin mi Haziranda randevu alamadim , kimbilir belki.
-
@baha geçmiş aylardan yığılma var evet fakat bunun bence size mülakat gelmemesi ile alakası yok. Çünkü eğer öyle olsaydı Türklerden belli bir grup mülakat alırdı. Ama Türklerden haziran için mülakat alan yok. Bunun sebebi farklı. Mesela hazirandaki resmi tatillerden doalyı gc için konsolosluğun vakit ayıramaması
-
@cancakicitr bunu nerden biliyorsunuz?
Ben forumda bile haziran ayına mülakat için mail aldığını yazan 1-2 kişi gördüm.. -
@VolkanU farkındaysanız bildiğimi söylemedim mesela dedim. Ayrıca 1-2 kişi gördünüz dediğiniz gibi. Ben whatsapp grubunda ve burada; current olup, onay alan ama mülakat alamayan en az 20 kişi gördüm. Ve bu kişilerin çoğu 2. onay maili aldılar nisan sonuna doğru. Diğer ülke forumlarınıda takip ediyorum ve oradakilerde 2. onay gibi bir durum olmadı. Bu yüzden haziran ayında Türk konsolosluğu ile ilgili bir problem olduğunu ve her ne olduysa mülakat vermediklerini düşünüyorum.
-
@cancakicitr DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Ama Türklerden haziran için mülakat alan yok.
Ben buradaki emin konuşmanızdan bahsetmiştim..
Bir de yanlış kullanıcıyı işaretlemişsiniz, revize edin isterseniz..
-
@VolkanU öncelikle yanlış kişi etiketlemesi için kusura bakmayın. Düzeltmeniz için teşekkür ederim :) Dediğim gibi mülakat alamayan birçok kişi ve farklı bir durum gözlemlediğim ve aylardır birkaç forumu birlikte takip ettiğim için bu izlenimi yaptım. Dilersiniz ki 20 tane alamayan yanında 1-2 kişi alınca istisna olmuş oldu. Dilerdim ki keşke haziranda herkes mülakat alsın çünkü şuan bende tedirginlikle bekliyorum. Bu ay numaram current olacak ve onay aldım ama geride kalan kişiler dolayısı ile mülakat verilecek mi bilemiyorum :(
-
Bu ileti silindi! -
@cancakicitr rica ederim ne demek.
DV2019 kaybedeni olarak tarafsız bir yorum yapmam gerekirse, tahmin edilen şekilde bir yığılma olsaydı bence son bültende bu kadar yüksek CN açıklanmazdı gibi geliyor. Gölünüzü ferah tutun sizin bu ay current olacaksa bence riske girmez sizinki 🙏Dilerim bu ay tüm numaralar current olur ve tüm talihliler hayallerine kavuşur..
-
case number2019EU 22XXX HENÜZ BİR E MAİL ALMADIM .BAŞKA NEREDEN TAKİP EDEBİLİRİM? İNTERVIEW DATE VERMEMELERİ OLABİLİR Mİ?
-
@cnpist aslında daha nisan olmadan da almışsınız onayı, bilemedim. ya bu ay tarihi çok geriye çektiler ya da yer olmadığı için alamadınız demekki.
-
@cancakicitr aslında excel dosyası güncellenmediği için çok bilemiyoruz alan kimler var kimler yok. belki de büyük bir kesim mülakat aldı fakat sadece almayanlar yazdığı için kimse almadı sanıyoruz. ama haklısınız türkiyeyle ilgili ekstra bir durum var gibi. bu resmi tatillerden kastınız nedir bu arada ? tatildir bayramdır çok bilmiyorum da sadece türkiyeyi ilgilendiren bayramlar mı var haziranda?
-
@serfi her mail gelen kutusuna değil aynı zamanda spam yada önemsizler klasörüne de düşebiliyor hemen buraları da kontrol eder misniz. Eğer kontrol ettiyseniz ozaman mail atmanız gerekiyor. Current olmama rağmen neden evrak maili gelmiyor diye. Ozaman arkasında evrak maili geliyor. Yanlış hatırlamıyorsam burada bir mail örneği vardı hatta @crazycells onu düzeltmişti. Bir irtibata geç istersen
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum