@Mustafa-Kemal-Atay-0 merhaba ben eylül ayında boarding foil randevusuna katılmıştım ankara konsolosluğunda. Boarding foil alma sebebim ilk girişten sonra greencardımın kargoda kaybolması ve benim de ilk basta konsolosluğun pasaportuma bastıgı 1 yıl greencard yerine geçen vizemin basılı olduğu pasaportu kaybetmemden dolayıydı. Ağustos ayında başvurmuştum. Önce ais.usvisa sitesinden hesap oluşturdum ,hesap oluşturduktan sonra 1 yıldan az süredir Abd dışında olduğum için 1 yıldan az süredir Abd dışındayım olan seçeneği işaretledim. Ondan sonra yanlış hatırlamıyorsam sistemden randevu almıyorsunuz , bu işlemlerden sonra ankara konsolosluğu size boarding foil için bir onay maili gönderiyor. Mailde size randevu verileceği yazıyor ancak bana kendileri randevu vermedi. Ais üzerinden sürekli kontrol ettim 1 ay sonraya randevu bulabilmiştim. Daha sonra randevuyu öne çekmek için talep oluşturdum , 1 hafta sonrasında randevu verdiler bana. Randevuya gitmeden önce ; USCIS üzerinden online ücreti ödüyorsunuz , ödemenin çıktısını alın , sonra yine uscis üzerinden I-131A formunu indirip formu doldurup çıktı alın. Mülakat günü yanımda I-131A formunun çıktısını , ödeme kanıtımı , greencardım elime hiç ulaşmadan kaybolduğu için , kaybolan pasaportumdaki vizemin çıktısını almıştım eğer sizin greencardınız kayıpsa onun resmi mevcutsa onun çıktısını alın , amerikadan son çıkışımı kanıtlayan uçak bileti ekran görüntüsünü çıktı almıştım , 2 adet fotoğrafla birlikte mülakata gitmiştim. Mülakat çok kısa sürüyor , durumunuzu anlatıyorsunuz ve boarding foilinizi onayladık diyorlar. 1 aylık ve tek girişli veriyorlar buna dikkat edin. Eğer ekstra bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa mesaj atabilirsiniz