@ATS16 29 haziran 2025 de houston / tx dan giriş yaptık eşim ve oğlumun kartları basılıp postalanmış görünüyor ama gelen birşey yok benim kartım ise henüz basılmamış. Case Tracker dan kontrol ettiğimde usps takip numarasıda yazmıyor. uscis hesabımdan "Did Not Receive Card by Mail" secenegi ile ilerlediğimde receipt number kısmını dolduruyorum IOE ile baslayan kodu giriyorum ama Form Number kısmında bu sekilde uyarı veriyor ;
The form submitted for this case is not available for this tool. For more information, call the USCIS Contact Center at 1-800-375-5283 or 1-800-767-1833 (TDD for the hearing impaired).
DS 260 formunda florida olarak belirtmiştik adresi fakat amerikaya girişte havalimanında memura aile bireylerinin her biri için güncel adres bilgisi verdik kendimize ait bilgileri ve adreste oturan kişinin bilgilerini verdik. usps sistemine kayıt olduk bu adrese gelen postaları görebiliyorum fakat greencard ile ilgili email gelmedi usps uygulamasında da görünmüyor. eşimin ve oğlumun gönderilmiş görünüyor ama ortada birşey yok. kartım gelmedi diye bildirim yapacağımız sırada yukarıdaki kırmızı yazılı hatayı veriyor. Giriş yapalı 100 günü geçti. Yanlış yaptığımız birşey mi var ve nasıl bir yol izlemeliyiz.