Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Günaydın. Greencard bir yerde şans faktörü olarak dururken. Yüksek lisans ve doktoraya gitmek başka bir seçim şuan benim için. Fulbright bursları hakkında bilgisi olan var mı?

• ⭐⭐

@newbie97 Kesinlikle haklısın,Bırak İngilizce doğru düzgün kendi dilinde konuşup anlamayan insanlar Meksika sınırından ABD ye giriş yapabiliyor 🙂 Hatta bazıları giriypr geri gönderiliyor tekrar gidip tekrar giriyor 🙂 Bu insanlar orda gayet güzel de hayatına çalışmasına devam ediyor. Green card ile gidende taxi şöförü uber doordash falan yapıyor,kaçak gidenlerde aynısını yapıyor 🙂 Yeterli zaman kalınca zaten yasal statü herkese veriliyor.Abd ye kaçak giripte kimi geri göndermişler bugüne kadar..Tabi sınırda tehlikeli geçişte olduğu bilinmeli hayat riskin var. bir Türkiyeli kaçağı kaplan yada aslan benzeri bir hayvanın parçalayıp yediği video gördük yani 🙂 Risk işte.Sana kalmış.Green card 2020 biz kazandık gidemedik 5 yıldır birdaha çıkmadı..boş iş yani çıkacak diye beklemek..

• ⭐⭐⭐

@Semihmete Hocam dün bir videoya denk geldim doğu avrupa bitmiş resmen, avrupa bitmeye yakın... (Gurbetçi repliği 😁 ) O kadar çok pakistanlı afganistanlı var ki almanyaya fransaya giden. Hepsi de kaçak gidiyor vallahi, azımsanmayacak kadar sürüyle gidiyorlar

Bence dünyada azımsanmayacak kadar göç var çünkü abd sınırından geçen türk sayısı yine az, asıl çinliler kaçak geçmeye çalışıyormuş

• ⭐⭐

@newbie97 Avrupa yakın gelecekte hiç tekin gelmilyor. Avrupa bir kere ayağa kalktı mı neler olacağını geçmişte gördük. Sağ partiler giderek güçleniyor. Ekonomileri de sıkıntıya girerse işte o gün korkmak lazım.

• Greencard arzusu bünyeye oturdu ilk başvurum gibi hissediyorum ama genel olarak bir umutsuzluk görüyorum herkeste kendim de öyleyim aslında umutsuzum fakat bir şekilde kendimi motive etmeye çalışıyorum

• ⭐⭐

@newbie97 Avrupa bitik abi gidilmez, Kanada gittim kaldım gördüm yaşam şartları zor iş bulmak zor ev kiralar yüksek..Şuan için kaçılıp ghidilecek tek ve en iyi yer ABD görünüyor. ABD dışında heryerde iş bulamazsın bulsanda kazancın yetmez..

• ⭐⭐⭐

@Riethian Yılbaşında haber vardı mültecinin biri alman kadını ısırmış kadın bunu reddedince 😁 ama gördüğüm kadarıyla genel olarak parise gidiyorlar

• ⭐⭐⭐

@Semihmete O yüzden benim de hedefim abd genel olarak. Trump anketlerde geriye düşmüş, eğer kadın aday kazanırsa girişler aşırı kolaylaşabilir yasal olarak bakalım neler olacak. Turist vizesine bahane olarak çok güzel bir fikir var aklımda, eğer olur da turisti alabilirsem gidip orada statü değiştiririm bir şey yaparım sadece işlerim daha kolaylaşmış olur

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Semihmete O yüzden benim de hedefim abd genel olarak. Trump anketlerde geriye düşmüş, eğer kadın aday kazanırsa girişler aşırı kolaylaşabilir yasal olarak bakalım neler olacak. Turist vizesine bahane olarak çok güzel bir fikir var aklımda, eğer olur da turisti alabilirsem gidip orada statü değiştiririm bir şey yaparım sadece işlerim daha kolaylaşmış olur

Umarim kadın aday kazanmaz. Çünkü kaçak geçmeler hiç iyi birşey değil. Bu insanlarin arasinda sabıkalı olan olmayan geçmişte suç işlemiş birsürü insan geçmiştir. Eğer kaçak geçip o ülkenin insanına o kaçaklardan birisi bir zarar verir ise o kaçaklari sokanlar yargılanmalı benim gözümde. Eğer gerçekten ilticaya ihtiyaci olan birisi var ise bunuda "BELGELERİ" ile kanıtlar ise o tür insanlari almalılar. Sınırdan elini kolunu sallıya sallıya gezerek giden adam aç kalırsa çalışamaz ise her türlü pisligi yapabilir.

• ⭐⭐⭐

@rnc Yasal olarak sözümü okumadın sanırım 😁 kaçağa çok etkisi olmaz bence onun zaten dikilen duvarlar demirler belli, en fazla ssn i hızlı alırsın o kadar olur yani. Ben yasaldan bahsediyorum sanırım kadın burası bir göçmenler ülkesi demiş ben seçilirsem göçmenlerin buraya yasal gelmeleri çok kolay olacak gibi bir şey demiş diye okudum, bildiğin kapıları açacağız tabirini kullanmış yani, geçen biri yazmıştı sanırım oradan kaldı aklımda bu

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc Yasal olarak sözümü okumadın sanırım 😁 kaçağa çok etkisi olmaz bence onun zaten dikilen duvarlar demirler belli, en fazla ssn i hızlı alırsın o kadar olur yani. Ben yasaldan bahsediyorum sanırım kadın burası bir göçmenler ülkesi demiş ben seçilirsem göçmenlerin buraya yasal gelmeleri çok kolay olacak gibi bir şey demiş diye okudum, bildiğin kapıları açacağız tabirini kullanmış yani, geçen biri yazmıştı sanırım oradan kaldı aklımda bu

Yasal olarak zaten yeterince kolay aslında... Vizeyi alirsan sorun yok ama sırf TR deki vize işlerini kolaylaştircaklarini zannetmiyorum... Umarim Sari kafa kazanır... Bedenimiz yanında olmasada ruhumuz seninle Sari kafa...

• ⭐⭐⭐

@rnc Bence de sarı kafa kazanır ama o sandığınız gibi birisi değil. Küçükken trump un çok defa kitabını okudum, o sandığınız gibi birisi değil o mitinglerin dışında bambaşka bir kişiliği var 😁 Yalnızca ikizler burcu olanlar anlar 😁

• ⭐⭐

Rap dinlemem ama bunu tavsiye ederim

• sanırım 8-10 sefer başvurdum ama son 2 yıldır başvurmuyorum bu senede başvuramam.çünkü çıksa gidecek imkanlara sahip değilim.sanırım dv2030 a ancak başvurabilirim.şuanda yaş 39 oldu.ozamana kadarda 45 o saatten sonrada mantıklımı bilmiyorum.çok karışık duygular içindeyim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Sadık-Çağan, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

sanırım 8-10 sefer başvurdum ama son 2 yıldır başvurmuyorum bu senede başvuramam.çünkü çıksa gidecek imkanlara sahip değilim.sanırım dv2030 a ancak başvurabilirim.şuanda yaş 39 oldu.ozamana kadarda 45 o saatten sonrada mantıklımı bilmiyorum.çok karışık duygular içindeyim.

Nasıl imkanlara sahip değilsiniz mesela?

• DV2025 Sohbet Odasından bu sene kimler var burda el kaldırın görelim :)) Son bahar aylarında kahve alıp sohbetleri okumak veya katılmak gibisi yok cidden aynı zamanda o heyecanı birlikte yaşamamız 🙂

• ⭐⭐⭐

@Witch-Lilith Ne sonbaharı daha burada hava 32 derece yanıyoruz 😁

• 18 yaşında olduğum için kabul alma ihtimalim düşer mi?

• @hllasln, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

18 yaşında olduğum için kabul alma ihtimalim düşer mi?

Yaşın herhangibir sorunu yok. Yeterli maddi imkanlari ve gereksinimleri sagladiktan sonra.

• ⭐⭐⭐⭐

@hllasln yaşınız, mesleğiniz, saç renginiz, göz renginiz vs hiç biri şansınızı etkilemez

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

148

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |