forumdaki herkesin tek tek bayramını en içten dileklerim ile kutlar , Sevdikleriniz ile bir ömür mutluluklar dilerim..
Serhat Tarhan 0
@Serhat Tarhan 0
Serhat Tarhan 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
ÇEKİLİŞİN DURDURULMA KARARINDAN SONRA HİÇ BİR ZAMAN UMUDUMU KAYBETMEDİM.SONUNDA GÜZEL HABERLER GELMEYE BAŞLADI ŞÜKÜRLER OLSUN..BENİM GİBİ UMUDUNU KAYBETMEYEN FORUMDAŞLARA SELAM OLSUN...
-
insan umudunu kaybederse ölürmüş..ben insan olarak hiç bir zaman ümidimi kaybetmedım..bu hafta cok guzel haber gelıcek dıye umut edıyorum.allah sabır edenlerle beraberdir..sabır edıp bekleyen herkese nasip olsun kalplerindeki
-
en başta forumdaki herkesin sonrasında tüm dünya üzerindeki müslümanların kadir gecesi mübarek olsun.bu gecenin hürmetine rabbimden gitmek isteyen herkese hayırlısı ile nasip olsun inşallah diyerek dua ediyorum...amin.
-
umudu olmayan insanların gelecek için planlarının oldugunu düşünmüyorum..onlar ruh gibi yaşamaya devam etsin..biz rabbimizden umudumuzu hiç kesmedik..
-
sürekli çocuk yapın diyen birisi var başımızda...ben bu ikilinin bu konu hakkında yorumlaştıgını düşünüyorum..allah kimin parmagı varsa belasını versin...insanların umudu ile kim oynuyorsa yatalak kalsın
-
yenı yılda amerıkaya gıtmek ısteyen herkese green card cıkan bır yıl olmasını temenni ediyorum
-
BU HAFTA INSALLAH GUZEL HABERLER ALICAZ ALLAHIN IZNI ILE
-
@LSkae en basiti mülakat..adam yemiyorlar..soru soruyo cevap verıyon..sonucunda hapis cezası almıyıcaksın..korkma:)
-
@Mylife geriye dogru okursanız tüm cevaplara ulaşabılırsınız
Serhat Tarhan 0 tarafından gönderilen son iletiler
-
@Emre-Kurtulmuş ABD tarihinde tersine göçün en çok bu sene görülmüş..ekonomi olarak işler kötüye gidiyo..bence trump yönetimi bu konu da mutlu degıldır.oyuzden çalışma gücünün çökmemesi için mecbur kalıcaklar çekilişi açmaya..insan lazım kısacası..
-
sürekli çocuk yapın diyen birisi var başımızda...ben bu ikilinin bu konu hakkında yorumlaştıgını düşünüyorum..allah kimin parmagı varsa belasını versin...insanların umudu ile kim oynuyorsa yatalak kalsın
-
@ozz bu sorunun cevabını ben dahil forum içerisinde bulunan kimse bilemez
https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news.html adresinden gelişmeleri takip etmenizi öneririm -
@T-C-Kubilay-Dikici cevabınız için tşk ederim..detayına kadar anlatmanız beni onurlandırdı.bu gelişme amerikaya kaçak gidenler için ve o yoldan para kazanan karteller için üzücü oldu..turist olarak mesela brezilyaya gitmek istiyordum.amerikaya kacak gidicek diye düşünen thy uçaga alırmı endısesı kalkmıs oldu benım ıcın..saygılar sevgıler herkese
-
@T-C-Kubilay-Dikici biraz konuyu detaylı açıklarmısınız...yeni gelişen sistem nedir ?
-
@LSkae en basiti mülakat..adam yemiyorlar..soru soruyo cevap verıyon..sonucunda hapis cezası almıyıcaksın..korkma:)
-
umudu olmayan insanların gelecek için planlarının oldugunu düşünmüyorum..onlar ruh gibi yaşamaya devam etsin..biz rabbimizden umudumuzu hiç kesmedik..
-
herkes tahminini yazsın bakalım cevap olarak...benim de tahminim 11 nisan...
-
forumdaki herkesin tek tek bayramını en içten dileklerim ile kutlar , Sevdikleriniz ile bir ömür mutluluklar dilerim..
-
en başta forumdaki herkesin sonrasında tüm dünya üzerindeki müslümanların kadir gecesi mübarek olsun.bu gecenin hürmetine rabbimden gitmek isteyen herkese hayırlısı ile nasip olsun inşallah diyerek dua ediyorum...amin.