• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Sadık Çağan
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 9
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

Sadık Çağan

@Sadık Çağan

5
    İtibar
    16
    Profil Görüntülemeleri
    9
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Sadık Çağan Takip etme Takip Et

Sadık Çağan tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 Sohbet Odası

@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

ay deliricem valla ya:) pasaport zorunluluğu kalmış olabilir lütfen birikimi olmayan, her şey dahil ( 50-60 bin dolar) ingilizcesi olmayan yer, iz, yol, yordam bilmeyen kimse başvurmasın... kolay bir şey değil çünkü daha amerika'nın nerede olduğunu bilmeyen hayatında da gitmemiş birinin çok da başarılı yada hayatının buradan farklı olacağını düşünmüyorum... bu benim şahsi fikrim tabi... almanya gibi de değil amerika çok farklı öyle düşünmesinler yani... sayısal loto gibi hadi bende oynayayım belki çıkar denecek bir şey de değil... kim anlatacak bunu bu insanlara diycem de... anlatsakta anlamayacaklar... beni; onları aşağı çekmeye çalışan zebani zannedecekler :)))) ben lottery çıktıktan sonra sonra gitmek için çabalayana değil... oohhhooo o para bende ne gezer, biz vizenin parasını karşılayamayız diyip ama çıkıyormuş yani en azından onu gördük bak hile hurda yokmuş bize bile çıktığına göre diyip yola bakanlara kızıyorum çünkü onlar gerçekten gitmek isteyen birinin o sene ki şansını resmen elinden alıyorlar... bir yanda diyorum ''kısmetse ederse Mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir, kısmet etmez ise; el götürür, yel götürür, sel götürür...

saçmalamışsın bence.37 yaşındayım ilk başvurumu 1999 da yaptım.6 sefer başvuru yaptım.ingilizcem yok.şuan birikim bir kenara borç harç var.amerikanın yolunu yordamını izini bilmem.senin mantığına göre başvuru yapmayımmı.gitmeyi canı gönülden istiyorum.2 sene önce pasaport çıkarttım.mecbur olmamasına rağmen çocuk için bile çıkardım.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Sadık Çağan
      Sadık Çağan

merhabalar.iki yıldır başvurmuyordum ama artık her sene başvuracağım.green card olmazsa gidebileceğimi sanmıyorum.yani tek umudum green card.umarım yeşilkartforum ailesi olarak hepimize çıkar

Sadık Çağan
      Sadık Çağan
    • RE: DV2026 Sohbet Odası

sanırım 8-10 sefer başvurdum ama son 2 yıldır başvurmuyorum bu senede başvuramam.çünkü çıksa gidecek imkanlara sahip değilim.sanırım dv2030 a ancak başvurabilirim.şuanda yaş 39 oldu.ozamana kadarda 45 o saatten sonrada mantıklımı bilmiyorum.çok karışık duygular içindeyim.

Sadık Çağan
      Sadık Çağan
    • RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

green card çıkar ise şikago mu daha mantıklı houston mu

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Sadık Çağan
      Sadık Çağan

Sadık Çağan tarafından gönderilen son iletiler

@EzgiLera, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Sadık-Çağan, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

sanırım 8-10 sefer başvurdum ama son 2 yıldır başvurmuyorum bu senede başvuramam.çünkü çıksa gidecek imkanlara sahip değilim.sanırım dv2030 a ancak başvurabilirim.şuanda yaş 39 oldu.ozamana kadarda 45 o saatten sonrada mantıklımı bilmiyorum.çok karışık duygular içindeyim.

Nasıl imkanlara sahip değilsiniz mesela?

maddi imkanlara

Sadık Çağan
      Sadık Çağan

Sadık Çağan
      Sadık Çağan

@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Sadık-Çağan vay vay vay kimler gelmiş kimler @sadikcagan olan kullanıcı adını ne yaptın neden yeniden üye oldun ki

şifremi hatırlayamadım onun için

Sadık Çağan
      Sadık Çağan

@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

ay deliricem valla ya:) pasaport zorunluluğu kalmış olabilir lütfen birikimi olmayan, her şey dahil ( 50-60 bin dolar) ingilizcesi olmayan yer, iz, yol, yordam bilmeyen kimse başvurmasın... kolay bir şey değil çünkü daha amerika'nın nerede olduğunu bilmeyen hayatında da gitmemiş birinin çok da başarılı yada hayatının buradan farklı olacağını düşünmüyorum... bu benim şahsi fikrim tabi... almanya gibi de değil amerika çok farklı öyle düşünmesinler yani... sayısal loto gibi hadi bende oynayayım belki çıkar denecek bir şey de değil... kim anlatacak bunu bu insanlara diycem de... anlatsakta anlamayacaklar... beni; onları aşağı çekmeye çalışan zebani zannedecekler :)))) ben lottery çıktıktan sonra sonra gitmek için çabalayana değil... oohhhooo o para bende ne gezer, biz vizenin parasını karşılayamayız diyip ama çıkıyormuş yani en azından onu gördük bak hile hurda yokmuş bize bile çıktığına göre diyip yola bakanlara kızıyorum çünkü onlar gerçekten gitmek isteyen birinin o sene ki şansını resmen elinden alıyorlar... bir yanda diyorum ''kısmetse ederse Mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir, kısmet etmez ise; el götürür, yel götürür, sel götürür...

saçmalamışsın bence.37 yaşındayım ilk başvurumu 1999 da yaptım.6 sefer başvuru yaptım.ingilizcem yok.şuan birikim bir kenara borç harç var.amerikanın yolunu yordamını izini bilmem.senin mantığına göre başvuru yapmayımmı.gitmeyi canı gönülden istiyorum.2 sene önce pasaport çıkarttım.mecbur olmamasına rağmen çocuk için bile çıkardım.

Sadık Çağan
      Sadık Çağan
    • RE: New Jersey

green card çıkar ise en rahat new jersey demi yoksa houston da mı yaşanır. ingilizce olmadan.

New Jersey içinde yayımlandı
      Sadık Çağan
      Sadık Çağan

merhabalar.iki yıldır başvurmuyordum ama artık her sene başvuracağım.green card olmazsa gidebileceğimi sanmıyorum.yani tek umudum green card.umarım yeşilkartforum ailesi olarak hepimize çıkar

Sadık Çağan
      Sadık Çağan

green card çıkar ise şikago mu daha mantıklı houston mu

Sadık Çağan
      Sadık Çağan

Acaba kazanan arkadaşların dil seviyeleri ne durumda.merak ettim

Sadık Çağan
      Sadık Çağan

Merhabalar.başvuru yapacakların yaş aralığını merak ediyorum.benim yaşım 37

Sadık Çağan
      Sadık Çağan