Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Flight101 iranlılara vermiştir ne olacak

• ⭐⭐⭐⭐

@mas, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Kcc ve konsolosluklara çok fazla mail atılıyor sanki. Son birkaç gündür burdan takip ettiğime göre konsolosluk ve KCC ye binlerce mail atılmış. Bunun ters tepeceğini düşünüyorum. Ankara bile muhtemelen her gün bunun gibi onlarca maile cevap vermekle meşgul oluyor.

Neden?

Tek işi DV için gelen maillere cevap vermek olan, gelen maillere bazen birkaç içerisinde bile cevap verebilecek kapasitede olan KCC’ye, fazla mail atıldığını size düşündüren nedir? Fazla mail atılmış olsa bile bunun ters tepeceğini neden düşünüyorsunuz? Ters tepse bile ne olabilir ki? KCC herkese mülakat maili gönderip, mail gönderenleri atlayacak mı? 😅

Konsolosluklar için evet, çok sık mail atmamak lazım. Keza iyi niyetli olan konsolosluklar bu rica-minnet işinden vazgeçebilir.

Ama şunu unutmayın ki 130binden fazla kazananın olduğu bir dünyada, 4bin kazanan olan Türkiye’den hiç kimse KCC ye mail göndermese, pek de anlamlı bir değişiklik olmayacak KCC için %3 artıp azalması.

O yüzden herkes başkasına karışmadan kendi sürecini nasıl yöneteceğine kendisi karar verebilir. Amerika bireysellik ülkesi. Bizim ülkemizde herkesin herkese karışması çok sıradan olabilir ama buraya gelebilirseniz siz de bireyselliği öğreneceksiniz.

Not: Sizin dosyanızı çoktan taşıttığınızı düşünüyorum, KCC’ye mail atarak.

• Arkadaşlar Ankara dv2025 kazananlarına mülakat dağıttı mı? Excelde bir kişi mülakat aldığını yazmış.

• ⭐⭐⭐⭐

@Flight101, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bu arada dikkatimi çekti, Ankaradan ilk mülakatlarını alan arkadaşlara Ankara 9 Ekim tarihini vermiş...Normal şartlarda mülakatlar 1 Ekimde başlıyorsa ilk 6 iş günü kimlere mülakat verdi?

Ankara öyle. Kafasına göre günlerde mülakat yapıyor. Bazen o sene sadece cuma günlerine DV mülakatı veriyor, bazen 1 haftayı komple DV mülakatlarına ayırıyor, bazen ayda yalnızca 1 gün ayırıyor. Bazen de hiç vermiyor..

• diger hesabimda yazi yazamiyordum. Bu sorunuma çözüm bulmadıkları icin buradan deneme yapıyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@leylaa, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera Malesef verdim tabiiki 😞

Sizin için üzücü bir durum.. Bu yüzden danışman/avukat önermiyoruz. Çünkü geneli yıllar önceki bilgilerle, hiç kendilerini geliştirmeden devam ediyorlar. Evet 2019da kazanmış olsanız ve current olsanız Ekime mülakat alırdınız. Hadi Ankara Ekimde yanlışlıkla sizi atlamış olsa Kasıma kesin mülakat alırdınız. Hatta yurt dışına taşıtmak yapacağınız en mantıksız şey olurdu. Ama gel gelelim 2019 değil artık…

Ben sizin yerinizde olsam o kişiye nasıl böyle sizi ikna edebilecek kadar emin olduğunu sorardım. Hatta dediği olmazsa size ne tazminat ödeyeceğini sorun. Sonuçta sizin hayatınızı etkileyecek bir karar bu. Bence 100bin dolar iyidir. Olur da DV ile gelemezseniz o parayla iş kurup gelirsiniz o zaman 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@misha90, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar Ankara dv2025 kazananlarına mülakat dağıttı mı? Excelde bir kişi mülakat aldığını yazmış.

Evet dağıttı ama 2NL henüz gönderilmedi.

• ⭐⭐

@EzgiLera selamlar, bugun hk de 2 doktora da mail atip durumu soracagim. bir donus alirsam buraya yazarim.

• Yani, yorum yapmadan şöyle söyleyebilirim, bir avukatın yanılttığı ikinci kişisiniz forumdan tanıdığım.
    Henüz talihlinin faydasına olabilecek bir yönlendirmeye denk gelmedim maalesef..
    Tabii ki herkesin kendi tercihidir saygı duyuyorum, yadırgamıyorum.

@cttl Haklısınız üzülmek ve sevinmek için şuan çok erken, ilk mülakatlardan sonra anlayacağız sanırım. Amerika'da yaşayan Türk bir avukatla da görüştüm, o ısrarla dosyamı taşımamam gerektiğini TR'de beklemem gerektiğine dair beni ikna etti 🙂 Yani numaramdan dolayı dosya taşıyarak riske girmemem gerektiğini söyledi.

• Son günlerde vize mülakatı tarihi ve yeri belli olan çokça arkadaşımız var. Forum üyesi arkadaşlara haddim olmayarak imzalarını aşağıdaki gibi güncellemelerini önermek isterim 😊

Vize Mülakatı: gg/aa/yyyy (MÜLAKAT YERİ)

• ⭐⭐

@gdv25 selamlar, imzayi henuz guncellemememin ve excel dosyasina girmememin sebebi, 2nl mailini almamis olmam, alir almaz guncelleyecegim.

• @cttl, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Yani, yorum yapmadan şöyle söyleyebilirim, bir avukatın yanılttığı ikinci kişisiniz forumdan tanıdığım.
    Henüz talihlinin faydasına olabilecek bir yönlendirmeye denk gelmedim maalesef..
    Tabii ki herkesin kendi tercihidir saygı duyuyorum, yadırgamıyorum.

@cttl Haklısınız üzülmek ve sevinmek için şuan çok erken, ilk mülakatlardan sonra anlayacağız sanırım. Amerika'da yaşayan Türk bir avukatla da görüştüm, o ısrarla dosyamı taşımamam gerektiğini TR'de beklemem gerektiğine dair beni ikna etti 🙂 Yani numaramdan dolayı dosya taşıyarak riske girmemem gerektiğini söyledi.

Evet diğeri de benim 😄

• ⭐⭐⭐⭐

@Flight101 ANK konsolosluk her gün DV mülakatı yapıyor diye bir durum yok, bunu 2024 DV Talihlileri Excel Takip chart'ında da görebilirsiniz. Ayın belli gününe planlama yaparak 2NL gönderimi yapılıyor ve hiç planlama yapmayarak boş geçiyor o ayı

• @ygtoktem 7/10 gun icerisinde mail gelecekmis

• @mas kccnin zaten isi bu, neden geri tepsin ki?

• @onuru doğru evet Ankara dışında istenecek covid aşısı ama Ezgi hanımın dediği gibi gittiğimiz ülkede olunabilir en kötü

• @EzgiLera kaça kadar gönderdiği belli mi peki?

• Bu ileti silindi!

• @trd tek kişi iseniz honhg Kong Tayland sizin için bir kaç aya randevu verebilir.uygun bir kaç uçak bileti ile halledebilirsiniz

• @misha90 ezgi hanimin da dedigi gibi 2 nl mailler gelmedi ama benim mulakat tarihim 10 ekim de ankarada ve bildigim kadariyla 2 arkadasin da 9 ekim olarak verilmis durumda suan

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

170

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |