Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.1k 953

• @ygtoktem 7/10 gun icerisinde mail gelecekmis

• @mas kccnin zaten isi bu, neden geri tepsin ki?

• @onuru doğru evet Ankara dışında istenecek covid aşısı ama Ezgi hanımın dediği gibi gittiğimiz ülkede olunabilir en kötü

• @EzgiLera kaça kadar gönderdiği belli mi peki?

• Bu ileti silindi!

• @trd tek kişi iseniz honhg Kong Tayland sizin için bir kaç aya randevu verebilir.uygun bir kaç uçak bileti ile halledebilirsiniz

• @misha90 ezgi hanimin da dedigi gibi 2 nl mailler gelmedi ama benim mulakat tarihim 10 ekim de ankarada ve bildigim kadariyla 2 arkadasin da 9 ekim olarak verilmis durumda suan

• @misha90 300 lerde olan bir arkadasinki planlanmamisti henuz sanirim 200lere kadar dagitilmis suan

• @Ben-Batur neden öyle oluyor hiç fikrim yok. Siteyle ilgili sanırım. Ben hesabı açar açmaz süreci imzaya taşımıştım.

• Deneme postu atıyorum birine cevap verirken gözüküyormuş imzam ama tek başıma yazınca gözükmüyormuş. Bu ileti kimseye cevap olmadığı için imzamın gözüküp gözükmediğini söyler misiniz?

• @gloria imzanız görünüyor problem yok.

• @zeynepebe merhaba öncelikle hayırlı olsun, biz de dosyamızı viyanaya taşımaya karar verdik. 16xxx cn. Rica etsem mail örneğinizi paylaşabilir misiniz benimle, adres belirtmiş miydiniz? Forumda aradım ancak çok mail örneğine rastlayamadım.

• @orhanozbekk merhaba viyana için mail orneginizi benimle paylaşabilir misiniz rica etsem

• ⭐⭐⭐⭐

@misha90, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera kaça kadar gönderdiği belli mi peki?

Şu anlık bildiğimiz 300lere kadar. Kesin sayıları 1 Ocaktan sonra göreceğiz.

• @sdz Biz esimle ds 260 doldurduk malesef Mayıs'ta, bebeğimiz Haziran'da doğdu. Onu eklemedik henüz. Bu şekilde basvursak turist vizesine bebek için l, sıkıntı olurmu acaba. Siz hiçbirinizede mi doldurmamistiniz ds 260

• @Mehmet-Fatih-Aslan evet herkes için bebek dahil ds260 doldurmuştum tabi sonradan farkına vardım
    ds 260 ve ds 160 formları birbirini etkiler diye ama,çok şükür 10 haftalık süre sonunda vize basıldı. Bence deneyin eğer dosya taşıma olmazsa yada bi aksilik çıkarsa AOS ihtimalini alternatif olarak cebinizde dursun.

• @Flight101 daha çok umursadığı göçmen olmayan vizelere

• @leylaa avukatı tahmin bile edebiliyorum nedense.
    Daha önce sohbet konu başlığında amerikadaki avukatlar dv süreci hakkında foruma yeni kayıt olmuş bir üyeden farksızlar dedim diye tepki almıştım ama doğru olduğunu görmüş olduk bir daha. Umarım para kaptırmamışsınızdır zararın neresinden dönülürse kar

• @Emre-Kurtulmuş Yok hayır herhangi bir para kaptırma olarak düşünmeyin, daha önce Amerika'da yaşadım.Tanıdığım bildiğim bir avukat o yüzden aslında kendisinden danışmanlık almak istedim. Her ne kadar daha green card kazanmış tanıdıklarım olsa dahi, istatistiklere bakacak olursak her yılın dinamikleri farklı. O yüzden Mülakat deneyimleri başlığı altında yazılanlar gerçekten çok kıymetli bence.

• ⭐⭐⭐

Bana kalırsa bu süreçlerde tamamen bireysel ilerlenmeli..Burada, birçok başlık altında o kadar çok kıymetli bilgi varken bunu yapmak hiçte zor değil...Tüm sorulara cevap veren ve tecrübelerini aktaran eski üyeler, her senenin mülakat deneyimlerini paylaşan talihliler, belli sitelerdeki sayısal veriler ve bunların yorumlanması ile birlikte üstüne birazda cesaret ile gayet güzel süreç yönetilir..
    Oyunu iyi kuran kazanır...😉

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k