Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @leylaa webde görünmüyor ama "Chrome"

• ⭐⭐

Selamlar, bugun antikor testi ve covid asisi icin hastaneye geldim. Doktor olmadigi icin randevu olusturamadim. Covid asisi istanbul-anadolu yakasinda bulunmuyor. Avrupa yakasinda istanbul egitim ve arastirma hastanesinde gorunuyor. Hastaneyi arayip sorguladigimda randevu olusturulup, bize gore covid asisi getiriyorlarmis. En erken randevu 19 agustos olarak gorunuyor. O taraflarda olup gitme firsati olabilen olur mu acaba? Benim en erken 27 agustosta gidip sorgulayabilrim. Tesekkurler

• @onuru covid aşısı Tr de kalmadı hiçbir yerde yok diye okumuştum 2024 sayfasında,hatta covid aşısı olmadan yapıyor Unganlar şu an muayeneleri ve o şekilde vize aliyorlar

• @Uzuzi Covid Aşısı 2 doz vurulmuştum, bu süreçte 3. doz gerekli olacak mı?

• @gdv25 evet hatırlatma dozu istiyorlar son 12 ay içinde yapılmış olan

• ⭐⭐

@Uzuzi selamlar, dediginiz yaziyi bende gordum mhrs de cikinca ve hastanedeki calisan oyle diyince bir kontrol etmek istiyorum acikcasi. Ek olarak vize mulakatimi ankarada olmayacagim. Bu nedenle birs sekilde covid asisi olabilmek veya bittiginden dolayi asi olmadigima dair bir evrak alabilmek.

• @RuhunGemisi hocam bu kadar detaylı yazdığınız için teşekkür ederim. Araştırmalara şimdiden başladım yapabilirsem dosyamı taşıyacağım ama yapamazsam da el mahkum Ankarayı bekleyip büyük ihtimalle 2025 temmuz ağustos gibi mülakata çağıralacağım. tabi bir aksilik olmazsa

• Merhaba Arkadaşlar, forumda yeniyim bir süredir burayı takip ediyorum ancak ilk defa bir ileti yazıyorum. Benim aklıma takılan şey neden balkanlardaki ülkelere taşıma yapılmadığı. Gördüğüm kadarıyla çoğu insan Viyana veya Hong Kong'a taşıma yapıyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@gdv25 Ankara'da gireceksiniz mülakata yetkili sağlık kurumu Unganlar şu an son 1 yıl içerisinde hatırlatma dozu olmaksızın sağlık kontrolünü tamamlıyor.

Başka bir konsoloslukta girmeyi planlıyorsanız mülakata, o ülkedeki sağlık kurumuna yazılı olarak sormanız gerekiyor ve o kurumun talimatlarını takip etmeniz gerekiyor.

@Uzuzi @onuru bilginize...

• [email protected]

Arkadaşlar mail’i bu adrese mi gönderiyorsunuz

• Kcc ve konsolosluklara çok fazla mail atılıyor sanki. Son birkaç gündür burdan takip ettiğime göre konsolosluk ve KCC ye binlerce mail atılmış. Bunun ters tepeceğini düşünüyorum. Ankara bile muhtemelen her gün bunun gibi onlarca maile cevap vermekle meşgul oluyor.

• @Mehmet-Fatih-Aslan Add applicant ve Ds 260 formu doldurmadan başvuru yapmanızı öneririm.Sizinle aynı durumdaydım , Aos düşünüyordum fakat yenidoğanın, (şuan 5 aylık) vizesi yoktu başvurduk ve 8 hafta sonra pasaportu göndermemiz için talimatlar maili geldi,pasaportu gönderdikten 2 hafta sonra da vize onaylanıp geldi.

• ⭐⭐⭐

@gloria , @cemciftcioglu Gloria nın imzası bir iletiye cevap butonu kullanarak yazdığında görünüyor, yeni bir ileti oluşturduğunda görünmüyor..

• ⭐⭐⭐⭐

@leylaa, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@cttl Evet haklısınız konsolosluklar 1 haftayı bulabiliyordu.
    Neee mali yıl başlamadığı için red mi ederler :(( Yani diyelim ki olumsuz dönüş yaptılar, Ocak gibi tekrar mı denemeliyim şansımı?

Evet olumsuz dönüş aldığınız konsoloslukları zaman zaman yeniden deneyebilirsiniz. Çünkü daha sonra olumlu dönüş yapabiliyorlar. Özellikle sürecin başında olumsuz dönenler sonlara doğru olumlu dönebiliyor. Ama tabi antipatik olmadan, bezdirmeden yapın.

DV2024 için bir süredir kapasitesi dolu diye dosya kabul etmeyen Viyana, dün mail atan birini hemen kabul etmiş mesela. Dosya numarası düşük olmasına rağmen Ankaranın son mülakatlarda atladığı biriydi.

• ⭐⭐⭐

Bu arada dikkatimi çekti, Ankaradan ilk mülakatlarını alan arkadaşlara Ankara 9 Ekim tarihini vermiş...Normal şartlarda mülakatlar 1 Ekimde başlıyorsa ilk 6 iş günü kimlere mülakat verdi?

• ⭐⭐⭐⭐

@Ben-Batur, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@lesnarhomie, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar dün Hk'ya dosyamı taşımak için Kcc'ye mail atmıştım bugün çok alakasız bir mail ile dönüş yapmışlar.

"Thank you for your inquiry.

When filling out your Form DS-260 you will have the opportunity to update your physical address and to select the consular section at which you would like to be interviewed. Generally speaking, this must be the consular section that is closest to where you will be living, in the country of your residence, when you are interviewed. (Please note that Post Office Boxes and mailing addresses in care of another person do not justify a change of interview location.)"

Çok kısa, net ve tek cümle olarak atmıştım maili ve konu kısmına da case numberı yazmıştım. Nerede hata yaptım acaba?

Hocam selamlar, dize gelen mailde “DS260 formunu doldururken mülakata girmek istediğiniz konsolosluğu seçebilirsiniz” gibi şeyler de yazılmış. Siz DS260 doldurdunuz dimi? Ceac’ten bi kontrol edin submit ettiğinizden emin değilseniz

Bu da taslak mesajlardan biri.

Orada söylenen şey “Eğer yaşadığınız yer, seçtiğiniz ülke konsolosluğundan başka yerdeyse, yaşadığınız adresi DS260 formuna girebilir ve oranın konsolosluğunu seçebilirdiniz.”

Tahminimce mailde adres olduğu için bu taslağı göndermiş.

• ⭐⭐⭐⭐

@leylaa, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@cttl Haklısınız üzülmek ve sevinmek için şuan çok erken, ilk mülakatlardan sonra anlayacağız sanırım. Amerika'da yaşayan Türk bir avukatla da görüştüm, o ısrarla dosyamı taşımamam gerektiğini TR'de beklemem gerektiğine dair beni ikna etti 🙂 Yani numaramdan dolayı dosya taşıyarak riske girmemem gerektiğini söyledi.

Umarım bunun için para vermemişsinizdir 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@gloria, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@cemciftcioglu imzada sürecim ilk günden beri

Ben de o şekilde hatırlıyorum ama arada sistemde hata oluyor galiba. Tekrar kontrol ederseniz iyi olur.

• ⭐⭐⭐⭐

@onuru, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Uzuzi selamlar, dediginiz yaziyi bende gordum mhrs de cikinca ve hastanedeki calisan oyle diyince bir kontrol etmek istiyorum acikcasi. Ek olarak vize mulakatimi ankarada olmayacagim. Bu nedenle birs sekilde covid asisi olabilmek veya bittiginden dolayi asi olmadigima dair bir evrak alabilmek.

Gideceğiniz ülkede de varsa aşı olabilirsiniz.

• @EzgiLera Malesef verdim tabiiki 😞

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |