Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 885.7k 953

• @Ben-Batur yok hocam ds 260 formunda bir sıkıntı yok, completed. Muhtemelen yanlış bir çalışana denk geldim. Tekrardan bir mail attım pazartesi göreceğiz artık ne olacak

• @lesnarhomie Çok iyi, sevindim valla :) Aklıma en kötü senaryo geldi bi anda, resmen GC süreci beni anksiyete sahibi yaptı 😄

• @gloria Lütfen sürecinizi imzanıza taşırmısınız.

• @cemciftcioglu imzada sürecim ilk günden beri

• @gloria Siz nereye taşıdınız dosyanızı?

• @leylaa BNK

• @cttl Haklısınız üzülmek ve sevinmek için şuan çok erken, ilk mülakatlardan sonra anlayacağız sanırım. Amerika'da yaşayan Türk bir avukatla da görüştüm, o ısrarla dosyamı taşımamam gerektiğini TR'de beklemem gerektiğine dair beni ikna etti :) Yani numaramdan dolayı dosya taşıyarak riske girmemem gerektiğini söyledi.

• @gloria Bol şanslar diliyorum şimdiden

• @leylaa Dosya numaranız umut verici temennimiz ankara 2024 den daha iyi performans göstermesi fakat siz yinede süreci sıkı takip edin

• @gloria, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@cemciftcioglu imzada sürecim ilk günden beri

Merhaba, bi kontrol edin isterseniz çünkü arkadaşın dediği gibi imzanız görünmüyor;

IMG_8480.jpeg

• @sdz Henüz başvurmadik hocam, başvuru yapan arkadaşlarinkinin sonucu görelim dedik, birde dosya taşıma gelişmelerini görelim diye bekledik biraz.

• @metinbeci Bu etmiş halim, terzi kendi söküğünü dikemedi :) Ben de aynı temenniler içerisindeyim, umarım hepimiz için güzel bir yıl olur.

• @Ben-Batur Ben @gloria non imzasını görebiliyorum 90XX?

• @leylaa Ben şu anda telefondan giriyorum, belki diğer arkadaşta aynı şekildeyse telefonla ilgili bi sorun olabilir öyleyse :)

• @leylaa webde görünmüyor ama "Chrome"

• ⭐⭐

Selamlar, bugun antikor testi ve covid asisi icin hastaneye geldim. Doktor olmadigi icin randevu olusturamadim. Covid asisi istanbul-anadolu yakasinda bulunmuyor. Avrupa yakasinda istanbul egitim ve arastirma hastanesinde gorunuyor. Hastaneyi arayip sorguladigimda randevu olusturulup, bize gore covid asisi getiriyorlarmis. En erken randevu 19 agustos olarak gorunuyor. O taraflarda olup gitme firsati olabilen olur mu acaba? Benim en erken 27 agustosta gidip sorgulayabilrim. Tesekkurler

• @onuru covid aşısı Tr de kalmadı hiçbir yerde yok diye okumuştum 2024 sayfasında,hatta covid aşısı olmadan yapıyor Unganlar şu an muayeneleri ve o şekilde vize aliyorlar

• @Uzuzi Covid Aşısı 2 doz vurulmuştum, bu süreçte 3. doz gerekli olacak mı?

• @gdv25 evet hatırlatma dozu istiyorlar son 12 ay içinde yapılmış olan

• ⭐⭐

@Uzuzi selamlar, dediginiz yaziyi bende gordum mhrs de cikinca ve hastanedeki calisan oyle diyince bir kontrol etmek istiyorum acikcasi. Ek olarak vize mulakatimi ankarada olmayacagim. Bu nedenle birs sekilde covid asisi olabilmek veya bittiginden dolayi asi olmadigima dair bir evrak alabilmek.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k