Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@rnc O çalışan şeyler emin ol engel değil hiçbir şeye, en dandik sesli psu fanı var, vantilatör açık, gürültü engelleyicili kulaklık takılı, yine kurtuluşun yok naklen duyuyorsun duyacağını, geçen gece 2,5 da duydum, yeri zamanı yok maalesef

• Selamlar nasılsınız girmeyeli herkes iyidir umarım

• ⭐⭐⭐

@siraysessiz Selamlar abla, biz bomba gibiyiz ama milletten çıt yok

• @newbie97 yaz sezonundandır o eylülde toplaşır herkes

• @newbie97 diş olayları bittimi ?

• ⭐⭐⭐

@siraysessiz Sağ üst 2 dişimi yaptırmıştım önceden şimdi sıcakların bitmesini bekliyorum sıcaklar biraz bitince sol üst 2 dişimi de yaptıracağım. Artık onlar dolgu mu olur kanal mı olur bilemiyorum gidince öğreneceğim. Ayrıca opsiyonel ama diş taşı temizliği de önerilmişti yani anlayacağınız daha baya uğrayacağım dişçiye

• @newbie97 Allah kolaylık versin benimde gitmem lazım ama bebelerden zor birde acaip uçmuş fiyatlar

• ⭐⭐⭐

@siraysessiz 2 köklü kanal tedavisi benimki 4700 e yaptırmıştım belki çoktan 5000 i geçmiştir. Çok ağrı yapıyorsa dişiniz haftasonuna randevu alıp çocukları eşinize bırakıp gidin bence erteleyince daha maliyetli oluyor çünkü

• @siraysessiz selamlar sizler nasılsınız

• Kasım ayı yaklaşıyor.

O bir daha başvurmam diyenler burada mı? 🙂

• ⭐⭐

kıymetli kardeşlerim ben olsam ölene kadar başvururdum bir resim o kadar sıfır maliyet

• @siraysessiz, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@newbie97 Allah kolaylık versin benimde gitmem lazım ama bebelerden zor birde acaip uçmuş fiyatlar

Günaydin... 🙂 çocuklarla kolaylıklar 🙂

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc O çalışan şeyler emin ol engel değil hiçbir şeye, en dandik sesli psu fanı var, vantilatör açık, gürültü engelleyicili kulaklık takılı, yine kurtuluşun yok naklen duyuyorsun duyacağını, geçen gece 2,5 da duydum, yeri zamanı yok maalesef

klima sesli. gerçi alışkınım sese artik... 😅 Koca yatakta bile yatilmiyor tavana çok yakın oluyor. Tavana yakın olunca çok sıcak geliyor duvar bildigin yanıyor.. 😂

• ⭐⭐⭐⭐

@rnc, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc Doları bir bıraksalar uçacak valla gerçi sonbahar yaklaşıyor uçması yakındır. 2 tl den 30 a 15 kat arttı eğer bi 4-5 kat daha artarsa artık gidemeyecek duruma geliriz ama artmaması için de bir sebep yok hala dolar baskılanıyor memlekette düzelen hiçbir şey yok aksine her şey daha kötüye gidiyor

Valla herşey kötüye gidiyorda ben saldim. Umrumda değil artik kendimi kurtarmaya odaklaniyorum fazla değil 7 rakamlı banka hesabim olsun yeter... 😑

Kesinlikle küçümsemek için söylemiyorum ama 7hane Türkiye için kendini kurtarmak bazında pek bir anlam ifade etmiyor bence. 1 milyona araba zar zor bulunuyor ki lüks bulmak zaten imkansız.
    Burada 4 taneli sayılara (dolar bazında) daha iyi arabalar alınıyor.

Cidden güzel bir semtte kibrit kutusu gibi olmayan, kaliteli bir inşaat firması tarafından yapılmış bir ev alayım derseniz yine 7 hane yeterli değil, müstakilden falan zaten bahsetmiyorum.

Geçenlerde bir finansal analiz videosu izledim. Amerika’da insanlar en çok 10bin dolar biriktirirken zorlanıyorlarmış. Ama o ilk 10bin doları biriktirdikten sonra gerisi çok ivmeli artıyormuş. Burada da 10bin dolara sıfır araba alınmaz, ev alınmaz ama 10bin dolar güven eşiğiymiş. Bugün işinizi kaybetseniz kendinizi birkaç ay idare edeceğiniz paranız cebinizde oluyor, arabanız bozulursa %99 oranda masraflara o para yeterliymiş, evinizde bir masraf çıksa yine %90 üstünde karşılayabileceğiniz bir masraf oluyormuş. Ve o 10bin doları biriktirdikten sonra daha stressiz, daha berrak kafayla kararlar alıyormuş insanlar. Üstelik risk almaya daha hevesli ve risk yönetiminde daha başarılı oluyorlarmış.

Sanıyorum sizin için de 1 milyon TL bu 10bin dolara denk 🙂

• @salih-atilla kaçıncı başvurunda çıktı? 🙂

• @EzgiLera, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc Doları bir bıraksalar uçacak valla gerçi sonbahar yaklaşıyor uçması yakındır. 2 tl den 30 a 15 kat arttı eğer bi 4-5 kat daha artarsa artık gidemeyecek duruma geliriz ama artmaması için de bir sebep yok hala dolar baskılanıyor memlekette düzelen hiçbir şey yok aksine her şey daha kötüye gidiyor

Valla herşey kötüye gidiyorda ben saldim. Umrumda değil artik kendimi kurtarmaya odaklaniyorum fazla değil 7 rakamlı banka hesabim olsun yeter... 😑

Kesinlikle küçümsemek için söylemiyorum ama 7hane Türkiye için kendini kurtarmak bazında pek bir anlam ifade etmiyor bence. 1 milyona araba zar zor bulunuyor ki lüks bulmak zaten imkansız.
    Burada 4 taneli sayılara (dolar bazında) daha iyi arabalar alınıyor.

Cidden güzel bir semtte kibrit kutusu gibi olmayan, kaliteli bir inşaat firması tarafından yapılmış bir ev alayım derseniz yine 7 hane yeterli değil, müstakilden falan zaten bahsetmiyorum.

Geçenlerde bir finansal analiz videosu izledim. Amerika’da insanlar en çok 10bin dolar biriktirirken zorlanıyorlarmış. Ama o ilk 10bin doları biriktirdikten sonra gerisi çok ivmeli artıyormuş. Burada da 10bin dolara sıfır araba alınmaz, ev alınmaz ama 10bin dolar güven eşiğiymiş. Bugün işinizi kaybetseniz kendinizi birkaç ay idare edeceğiniz paranız cebinizde oluyor, arabanız bozulursa %99 oranda masraflara o para yeterliymiş, evinizde bir masraf çıksa yine %90 üstünde karşılayabileceğiniz bir masraf oluyormuş. Ve o 10bin doları biriktirdikten sonra daha stressiz, daha berrak kafayla kararlar alıyormuş insanlar. Üstelik risk almaya daha hevesli ve risk yönetiminde daha başarılı oluyorlarmış.

Sanıyorum sizin için de 1 milyon TL bu 10bin dolara denk 🙂

Tl bazinda bahsetmemiştim aslinda 🙂 çünkü ben tl bazinda değil herşeyi $ bazinda ölçüyorum bu alışkanlıgım öyle herşeyde artik. Mesela bir eşya alacağım hemen tl fiyati değil $ bazindaki fiyatina bakıyorum ona göre alıyorum... Yani benim için rahat bir yaşam için en az 2.5m$ lazim. 🙂 emekliye ayrılmak ve rahat bir yaşam için... Tabiki ömrüm yettigince...

• @salih-atilla ayyy sonunda almışsınız vzieyi çok sevindim hayırlı olsun

• @rnc çook teşekkürler

• @newbie97 bakalım bi ayarlamaya çalışıcam

• @cemal1153 şükür diyelim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

122

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.5k

| | | |