Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @chromium DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Şu çekiliş yılda iki kere olsaydı keşke zaman geçmiyor bir türlü 🙂

    şahsi düşüncem başvurunun paralı olması kökten çözüm bence 😃

  • ⭐⭐

    @onursevgi DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @chromium DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Şu çekiliş yılda iki kere olsaydı keşke zaman geçmiyor bir türlü 🙂

    şahsi düşüncem başvurunun paralı olması kökten çözüm bence 😃

    Hem paralı hem de yılda iki kere olsun 🙂 Valla Mayıs ayında çıkmayınca direkt bir sene atıyor. Bekle bekleyebilirsen. Tabii Trump manyağı varken bırak senede iki kere olmasını şu haliyle kalsa bile şükür diyelim.


  • @rüzgar DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @heavenblue DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    « Yarınlar; yorgun ve bezgin kimselere değil, rahatını terk edebilen gayretli insanlara aittir. » Çiçero

    Çok sevdiğim bir sözdür ama unutmuştum. Böyle bir cümlenin karşısında çalışmak ayrı bir cesaret verici eminim. Bu sözü tekrar hatırlattığınız için çok teşekkür ederim. Müsaadenizle de imzama taşıyorum.:)))

    Rica ederim ne demek, tabi ki sizindir 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sadikcagan DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @yapay-zeka DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    nra “git” (“go”) komut

    neden herkes cevaplarını bir yerlerden kalıp olarak alıp yapıştırıyorlar.tatmin edici cevaplar neden verilmiyor.bende bu konuda bir kaç bilgiye ulaştım ama forumlarda falan pek bu konuda bilgi alınamıyor.arkadaşın demek istediğini anlıyorum.diyelimki istenilen meslek kendi mesleğimize uyuyor ama bunu kanıtlamak için mülakatta sgk dan sigorta dökümümü götürmek gerekiyor.yoksa bir iş yerinden orada çalışılmasada yada son 5 yıl içinde 2 yıl süreli çalışılmamış olabilir bir yıl çalışılmış olabilir iş yerinden 2 yıl orada çalışılmıştır belirtilen görevde tarzında kaşe imzalı evrak alınsa yeterli olunurmu.çeşitli işlerde çalışılmış olabilir.5 yıl içinde 2 yıl istenilen meslek yapılmamış olabilir.sigortasız çalışılmış olabilir.vs vs kanıt nasıl olmalı.mülakatta ne isteniyor.

    sayin @sadikcagan size bu konuda resmi bilgiyi vereyim 🙂

    Eğer kurayı kazanan kişi en az lise mezunu değilse bu kişi son beş yıl içindeki çalışma tecrübesi ile ilgili belgelerini ibraz etmelidir.

    Sizi tatmin etse de etmese de yukaridaki cumle, konsoloslugun bu konuda yayimlamis oldugu tek resmi bilgi.

    Bu soru defalarca kez soruldu forumda, net bir cevabi yok bu sorunun, cunku hangi belgelerin gosterilecegi durumdan duruma meslekten meslege degisir. Hangi belgelerle mesleginizi gostereceginizi siz daha iyi bilmelisiniz, bu isi yaptiginizi ve bunun yeterli oldugunu mulakat sirasinda kanitlamak sizin sorumlulugunuzda. O nedenle mesleginizle ilgili tum resmi ve resmi olmayan belgeleri goturmenizi tavsiye ederim, ne kadar kapsamli bir dosya hazirlarsaniz o kadar iyi olur.


  • @yekta dıploma yeter bence. lıse mezunları ıs tecrubesı goturuyor sanırım?


  • Merhabalar Amerika da çalışıp parayı buraya taşıma olayın da havaalanın da nakit para ne kadara kadar geçirebiliyoruz bilgisi olan ❓❓

  • ⭐⭐ Yasaklı

    111 bebeler:)) 3.6465 Months = 3 Months, 2 Weeks, 5 Days, 16 Hours and 20 Minutes


  • @honesthope benim yazdiklarim Lise mezunu olmayanlar icin gecerli


  • @Rüzgar @heavenblue bende size uydum, akım mı başlatsak acaba))


  • @apex DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @Rüzgar @heavenblue bende size uydum, akım mı başlatsak acaba))

    Mükemmel olmuş bence :)))


  • Geçen yıl paylaşmışmıydım hatırlamıyorum ama sözlerini amerika'ya ithafen değiştirip 7 Mayıs'ı bekleyenlere uyarlayabilriiz :))))


  • @apex Aslına bakarsan özcan beyi sevmem ama güne uyuyor ne yaparsın :))))))


  • @rüzgar benimde tarzım değil ama nedense günlerin geçmediği zamanlarda açıp dinliyorum. Eğlenceli oluyor))


  • @apex :)))) Ben ilk defa katıldım beklemek gerçekten çok zormuş bir askerlik çok zor geçmişti nişanlıydım o zamanlar birde greencard geçmiyor Ne günlerdi :))))))))

    Bu arada aklıma gelmişken sayın @crazycells ben askerliğimi 20 yıl önce :))) Kıbrıs' ta yapmıştım olur da kazanırsam Kıbrıs' ta bulunduğum süre hakkında bir bilgi vermem gerekecek mi şimdiden teşekkürler.


  • @rüzgar Beklemek sorun değilde meçhulu beklemek çok daha zor. Sonuçta mevcut bir hayatın var ve onu sürdürmek zorundasın. E birde bu süreç var, olabilir diye mevcut hayatınla ilgili riskte alamıyorsun, en basitinden atıyorum evin koltuklarını değiştireceksin dur bakalım şu Mayıs gelsin boşuna masraf yapmayalım diyorsun olmuyor önümüzdeki seneyi bekleyelim diyorsun. Aslında bu iş hayatımızıda etkiliyor. Allah nasip etsin inşallah. Gidelimde ne yapacaksak orada yapalım.


  • @apex Size sonuna kadar katılıyorum. Aynı sıkıntılar bizde de var perde değişecek bekliyor. Bulaşık makinası bir gözü toprağa bakıyor bırakın gidiyim der gibi koltuklar aynı durumda hanım bir taraftan mayıs gelsin çıkmazsa yeter artık değiştirelim diyor. Sorma köşeye iyice sıkıştım nereye dönsem mayıs diyorum:)))) Neredeyse selam verene Mayıs diyecek noktaya geldim :)))) "Şaka bir yana":)) ama hanım en sonunda beni hafta sonu kandırdı tabak filan aldık ama söz verdi gidersek bizimle gelecek :))))


  • @rüzgar Tabak önemli, bu konuda doğru karar vermişsiniz))


  • @crazycells DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    samli bir dosy

    eşime çıkar ise ne yapabilirim onun için bilgi almaya çalışıyorum eşimin15 yıllık yaptığı mesleği var ama son 5 yıl içinde 2 yıl şartını sağlayamıyor.sağlayamadığı için resmi belge istenmezse yani sgk vs den sadece iş yerinden belge istenirse alırız belirli tarihler arasında burada çalıştı anlamında.yani eşime çıkar ise mülakat sıkıntılı olur durumu olumluya çevirmek için ne yapabilirim onun peşindeyim.bana çıkar ise sıkıntı yok her türlü belge gösterebilirim.


  • @rüzgar DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @apex DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @Rüzgar @heavenblue bende size uydum, akım mı başlatsak acaba))

    Mükemmel olmuş bence :)))

    Harika olmus :))


  • @rüzgar Bey eşinizden aldığınız sözün hatırına Allah sizede nasip etsin inşallah
    Ayrıca canı gönülden gitmek isteyen herkese


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

169
Çevrimiçi

40.6k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum