• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. heavenblue
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 2
    • Konu 0
    • İleti 56
    • En İyi 42
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

heavenblue

@heavenblue

99
    İtibar
    598
    Profil Görüntülemeleri
    56
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

heavenblue Takip etme Takip Et

heavenblue tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2020 bekleme odası

@volkanu DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Hahah biz ölelim mi o zaman sayın @Edelweiss 🙂

20'li yaşlarının ilk yarısında olan arkadaşlar sizi anlıyorum, asla 30 olmayacaksınız gibi geliyor şuan size ama zaman geçince nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.
      Ben de o dönemlerdeyken 30+ olanların "orta yaş" grubuna dahil olduğunu düşünürdüm..

Şuanki düşünceme göre orta yaşlılık bence 50-65 arası..
      Tabi bu kişiden kişiye (psikolojik) ve kişiden kişiye (fiziksel) değişir, insanın kendisine nasıl baktığına bağlı olarak.

Vücudunuza iyi davranın ve içinde bulunduğunuz anın tadını çıkarın 🙂

Cok guzel soylediniz. Ben 35 oldugumda gecen yil. O kadar olduk artik diye geziniyordum ortalikta. Herkes daha cok gencsin dedi. Yaslilik algisi da degisti artik. 18 gibi hissetmiyorum ama 22-24 arasi hissediyorum hep 🙂 her zaman yeni ogrenecegim birseyler var ve her zaman yeniden baslayabilirim gibi geliyor.
      Insanin guvenli gordugu alani terketmesi zordur. Isyerinde duvara asili bir soz var hergun gozumun onunde okuyorum. O kadar motive edici ki benim icin. Her zaman yapabilecegim birseyler oldugunu hatirlatiyor bana.

« Yarinlar; yorgun ve bezgin kimselere degil, rahatini terkedebilen gayretli insanlara aittir. » Çiçero

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      heavenblue
      heavenblue
    • RE: yeni gelenlere destek mi köstek mi olmak lazım ?

Bu tarz negatif enerji yayanlar banlanmali bence. Ben yapamadim sen de yapma zihniyetinden cikamamis insanlarin boyle platformlarda yeri olmamali. Uzgunum boyle soyledigim icin.. Umut verici ve adim atmamizi cesaretlendirecek soylemlere ihtiyacimiz var. Biraz sert gelebilir bu soyledigim ama durum buysa yapilacak sey bellidir.

Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
      heavenblue
      heavenblue

“DV2020 mulakat deneyimleri” basliginda gorusmek dilegiyle 🙂

heavenblue
      heavenblue
    • RE: Mars Göçmenliği

Nasil bezmissek artik ulke degistirmek de kesmiyor 🙂 uzay olur, gezegen olur 😃

Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
      heavenblue
      heavenblue

Arkadaslar az once Green Card basvurusu icin bir numaradan arandim. Guya basvuru talebinde bulunmusum. Bir yere basvuruda bulunmadigimi kendi basvurumu ABD’nin resmi sitesinden ucretsiz yaptigimi soyledim. Tesekkur edip kapattilar. Numarayi desifre ediyorum 0212 963 99 39 . Trgreencard diye bir yer ve muhtemelen dolandiricilar. Google ‘a yazinca yorumlardan anlasiliyor. Lutfen sizler de tanidiklarinizi uyarin bu konuda. Bilgilendirmek istedim. Bu arada nereden bulup aradilar bilmiyorum. Green card a basvururken ABD veri tabanini paylasiliyor mu aklima takilmadi degil.

heavenblue
      heavenblue
    • RE: ABD-Türkiye Arası Para Transferleri

Cebteteb hesabi kullanimi icin ek bir bilgi vermek istedim. Kartiniz icin yurtdisi hesabi tanimlayabiliyorsunuz USD olarak. Bank of Amerika ile Teb bankasi anlasmali ve komisyonsuz para cekme gibi bir guzel ozelligi var. ( arkadaslar gerekli bilgiyi vermisler ).
      Yalniz suna dikkat etmek lazim. Market ya da herhangi bir yerden pos cihaziyla alisveris yapmak isterseniz banka cekim islemini USD tutar ne kadarsa o tutari o gunun TL kuruna cevirip parayi TL hesabinizdan cekiyor. Sadece ATM den para yatirma, cekme vs. islemler icin USD hesabinizi kullanabilirsiniz.

Bankacılık içinde yayımlandı
      heavenblue
      heavenblue

@sametbelli
      Bu bir hazirlik sureci aslinda hayal kurmanin kimseye zarari olmaz bence. Sadece Amerika degil bircok yerde geziniyorum google Earth ‘de . Hevesimi ve heyecanimi boldum tek bir yere sabitlemedim. Tek bir yere odakli olunursa takinti haline gelebilir ... dusuncem bu yonde

heavenblue
      heavenblue
    • RE: 25 soruda İngilizce seviyenizi ölçün

@saulgoodman benim de sirf bu yuzden etrafimdan gizli yaptigim tek sey budur. Sadece gitmesini istedigim kisilere Green Kart cekilisinin oldugunu soylemistim. Ilgili tarihleri de ilettim. Tekrar sordugumda kimse basvuru yapmamisti. Bir tek basvuran benim aralarinda cikarsa da soylememeyi ve anlatmamayi dusunuyorum.
      Bence bu sadece Turklere has bir durum. Kanada, Amerika ve Meksikadan da arkdaslarim var konusur sohbet ederiz arada. Olaylara ya da durumlara verdikleri tepkiler bizimkilerden cok farkli motive edici ve pozitif yonde oluyor. Biz negatife programli gibiyiz.

İngilizce içinde yayımlandı
      heavenblue
      heavenblue
    • RE: NY Times: "Varlıklı ve yetenekli Türkler kitleler halinde ülkeyi terk ediyor"

Ne istedigini bilen bilincli bir kesim bu sartlar altinda daha fazla barinamaz zaten. Kalanlarla ne kadar olur ne kadar olmaz zaman gosterecek...

heavenblue
      heavenblue

@rüzgar DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@apex DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@Rüzgar @heavenblue bende size uydum, akım mı başlatsak acaba))

Mükemmel olmuş bence :)))

Harika olmus :))

heavenblue
      heavenblue

heavenblue tarafından gönderilen son iletiler

Bu arada ben de doldurmustum 🙂 proje oldugundan haberim yoktu. Eglencesine oldugunu saniyordum sadece. İster misiniz aralarinda cekilis yapsinlar konuk olarak birisi gitmis olsun 😃

heavenblue
      heavenblue

Nasil bezmissek artik ulke degistirmek de kesmiyor 🙂 uzay olur, gezegen olur 😃

heavenblue
      heavenblue
    • RE: DV2020 Sonuç Odası

Benim ilk basvurumdu dun bakabildim. Has not been selected 🙂

Kazanan arkadaslara yolunuz acik olsun diyorum 👍🏼

heavenblue
      heavenblue

“DV2020 mulakat deneyimleri” basliginda gorusmek dilegiyle 🙂

heavenblue
      heavenblue

@oradaki DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@gokcell Ben o kadar olduğunu düşünmüyorum 😊 55000 kişi arasında ülke ülke çekiliş yapılmadığını düşünürsek eğer ihtimal milyonda 0.1 e kadar düşüyor.
      Çekilişten sonraki elemeler ve ülke kotaları devreye girdiğinde eğer bu milyon da 0.1'e dahilsek oran direk %50 olur 😬 Karamsarlığa gerek yok %50 diyelim direk.

En basindan beri soyledigim sey buydu iste 🙂 tesekkurler

heavenblue
      heavenblue
    • RE: Dv lottery sonuçları (greencard) bekleme teknikleri

@jinglebells

Rica ederim 🙂 umarim guzel tavsiyelerle dolar bu baslik

heavenblue
      heavenblue
    • RE: Dv lottery sonuçları (greencard) bekleme teknikleri

@rüzgar Dv2020 sonuçları bekleme teknikleri içinde söyledi:

@jinglebells Aslında başlıkta ufak bir düzeltme yapsak sizce nasıl olur bu sayfa kalıcı olacaksa bence genel olsun Dv2020 silinip sadece Sonuçları bekleme teknikleri gibi 🙂 tabi karar sizin

Bence de guzel olur 🙂 “ DV lottery sonuclarini bekleme teknikleri “ daha iyi. Sureklilik iceren bir sey sonucta 👍🏼

heavenblue
      heavenblue

@crazycells DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@heavenblue su listeye eklemeyi unutmayin:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/1702/green-card-için-arayan-sahtekar-numaralar

Yonlendirme icin tesekkurler )) ayni iletiyi diger konuya da aktardim.

heavenblue
      heavenblue
    • RE: Green Card için arayan sahtekar numaralar

Arkadaslar az once Green Card basvurusu icin bir numaradan arandim. Guya basvuru talebinde bulunmusum. Bir yere basvuruda bulunmadigimi kendi basvurumu ABD’nin resmi sitesinden ucretsiz yaptigimi soyledim. Tesekkur edip kapattilar. Numarayi desifre ediyorum 0212 963 99 39 . Trgreencard diye bir yer ve muhtemelen dolandiricilar. Google ‘a yazinca yorumlardan anlasiliyor. Lutfen sizler de tanidiklarinizi uyarin bu konuda. Bilgilendirmek istedim.

heavenblue
      heavenblue

Arkadaslar az once Green Card basvurusu icin bir numaradan arandim. Guya basvuru talebinde bulunmusum. Bir yere basvuruda bulunmadigimi kendi basvurumu ABD’nin resmi sitesinden ucretsiz yaptigimi soyledim. Tesekkur edip kapattilar. Numarayi desifre ediyorum 0212 963 99 39 . Trgreencard diye bir yer ve muhtemelen dolandiricilar. Google ‘a yazinca yorumlardan anlasiliyor. Lutfen sizler de tanidiklarinizi uyarin bu konuda. Bilgilendirmek istedim. Bu arada nereden bulup aradilar bilmiyorum. Green card a basvururken ABD veri tabanini paylasiliyor mu aklima takilmadi degil.

heavenblue
      heavenblue