• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. apex
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 1
    • Konu 1
    • İleti 161
    • En İyi 104
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

apex

@apex

💻 Software Developer | Pursuit of Freedom 🐕

237
    İtibar
    1118
    Profil Görüntülemeleri
    161
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Antalya

apex Takip etme Takip Et

apex tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2020 bekleme odası

@likable @ikizbabasi @LordBolton Arkadaşlar merhaba,

Neden cebimizde belirli bir bütçe ile yurt dışına çıkmamız gerekiyor hepsinin bilincinde olan biriyim. Biz neden buradayız, hepimizin amacı aynı. Türkiye'nin olumsuz şartlarından kurtulup daha iyi bir yaşam standardına kavuşmak için.

Gerçekten merak ediyorum. GC ile Amerika'ya giden kaç kişi gerçekten cebine olması gerektiği kadar para ile gitti? Mecburuz arkadaşlar.. Vizesidir, yol parasıdır, orada çalışamadan geçireceğin 1-2 ay parasıdır bir şekilde denkleştirip gitmeye mecburuz. O kadar paran yoksa bile 8 aktarma yapıp daha ucuz bilet bulmaya mecburuz. Gerekirse uçaktan iner inmez tuvalet temizlemek için iş aramaya mecburuz. Ama biliyorum ki bunların hepsi geçici, Türkiye'de ne kadar umutsuz yaşıyorsam gideceğimde umudumun belki 10 kat artacağını biliyorum. Çünkü değer var, hak var.

Benim takıldığım konuyu anlatamadım sanırım. Yeterli parası olmayan başvurmasın, çıkmaz umarım demiş arkadaşın biri. Neden çıkmasın? Senin yeteri kadar paran var diye ben neden daha iyi şartlar için adım atmayayım. Şu Türkiye kafasından kurtulmamız lazım.

Hep aynı şeyi tekrarlıyorum. Umarım gerçekten, gönülden isteyene çıkar. Allah yardımcımız olsun..

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      apex
      apex
    • RE: DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu)

numaralarımızı günlük olarak kontrol ediyorum 🙂 has not been selected devam 🙂
      sürekli numarayı sorgulayınca, çok istiyor demekki deyip çağırırlar belki 😃

Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
      apex
      apex

Günaydın, cümleten hayırlı ramazanlar olsun.
      Bu güzel günler hürmetine sen bizleri Amerika'ya gönder Yarabbim.. 🙂

apex
      apex
    • RE: IT Kavramları - Kısa kısa

bu hanım arkadaş sayesinde söyleyebildiğim kelimeleri artık söyleyemiyorum 😃 şaka bir yana faydalı oldu, teşekkürler 🙂

Bilişim Teknolojileri içinde yayımlandı
      apex
      apex
    • RE: DV2019 bekleme odası

ama modumuzu düşürmek yok değil mi? Hep pozitif olalım ki USA bize doğru gelsin :)))

apex
      apex
    • RE: [Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri

Hayırlı olsun, sonuçlardan sonra bizlere de bu sayfada yazı yazmak nasip olur inşallah.. 🙂

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      apex
      apex

Cümleten günaydın. Sonuçların açıklanmasına saatler kaldı. Sen hakkımızda hayırlısını ver Yarabbi 🙂

apex
      apex

Merhaba arkadaşlar, dün akşam itibari ile dv 2020 başvurumu tamamlamış bulunuyorum 🙂
      Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Umarım her güzel dileğimiz gerçekleşir.

apex
      apex
    • RE: DV2024 Sohbet Odası

Uzun zaman oldu, Has Not Been Selected müdavimi olarak foruma bir selam vereyim dedim 🙂

apex
      apex

Merhaba,

İlk kez 2008 yılından sonra bu yılda GC başvurusu yapanlardanım. Umarım herkes gibi bizim hakkımızda da hayırlısı olur. 2008 yılında eşimle birlikte başvuru yaptığımızda büyük bir hevesle başvurmuş ama çıkmayınca çokta önemsememiştik. Bu yılda ülkemizde olan ve herkesin bildiği alım gücünün çok düşmesi ve eğitim şartlarının kalitesiz olması nedeni ile bu sene büyük bir inançla başvurumuzu yaptık. Allah izin verirse bizde Amerika yolcusu olmak istiyoruz. 2 aydır falan çok kafaya takmıyordum ama şimdi Mayıs ayının biran önce gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum 🙂 Acaba birtek benmi böyleyim derken bu başlığa rastladım.

Tekrar herkese merhabalar 🙂

apex
      apex

apex tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Mutlaka bir yerde konusu geçmiştir ama bulamadım. Son başvuru saati 20:00 diye biliyorum. Doğru mu arkadaşlar?

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      apex
      apex

@Burcu-Boz fotoğraf işini şansa bırakmayın, son 6 aya ait olmayan fotoğraflar kesin elenme sebebi..
      Nasıl anlayacaklar derseniz yüklediğiniz fotoğraflarda oluşturma ve değiştirme tarihleri saklıdır. Yükleme esnasında bu bilgiler de karşı tarafa gider ve kriter dışında kalan tarihler otomatik olarak elenir. Eski bir fotoğrafı cep telefonu ile tekrar çeker ya da tararsanız güncel tarihte oluştuğu için sorun olmayacaktır ama eğer eski yıllara ait çekilmiş fotoğrafı sisteme yüklerseniz sistem onu eler..

apex
      apex

Uzun zaman oldu, Has Not Been Selected müdavimi olarak foruma bir selam vereyim dedim 🙂

apex
      apex
    • RE: DV2021 Bekleme Odası

Kazanan arkadaşları tebrik ederim.
      HAS NOT BEEN SELECTED

apex
      apex

Merhaba,
      Herkese bol şans. Biz de az önce başvurumuzu yaptık. Hakkımızda hayırlısı olsun 🙂

apex
      apex
    • RE: Firefox Sertifika Uyarısı

@crazycells www kullanmayınca açıldı 🙂 ayrıca chorme'da www kullanınca yine açılmıyor. CTRL+ENTER kullanmayı alışkanlık hale getirenler için zor olacak 🙂 bilgilendirme için teşekkürler.

Yeşilkart Forum'a Özel içinde yayımlandı
      apex
      apex
    • Firefox Sertifika Uyarısı

Merhaba,

Browser olarak Firefox kullanıyorum. Uzun zamandır site sertifika uyarısı veriyordu ama riskleri göze al direyerek siteye erişebiliyordum. Bugün tekrar siteyi açmak istediğimde ise girişe hiç izin vermedi. Bu yazıyı da Chrome kullanarak yazıyorum 🙂 Firefox kullanıcılarınız için bir güncellemeniz olacak mı?

İyi çalışmalar.

Yeşilkart Forum'a Özel içinde yayımlandı
      apex
      apex

@victory linkteki açıklama benim için yeterli oldu, teşekkür ederim.
      Pasaport için başvuru işlemlerine başlayalım o zaman 🙂

apex
      apex

yeniden merhaba 🙂
      foruma girince tekrar kalbim sıkışmaya, heyecan yapmaya başladım 🙂
      Avukat bir beyin açıklamaları var ama resmi olarak doğrulayamadım. Pasaport olayı kesin mi?

apex
      apex
      May 18, 2019  /  Dünya

Trump yönetimi ‘Green Card’ı değiştirecek

Trump yönetimi ‘Green Card’ı değiştirecek

ABD Başkanı Donald Trump, Green Card uygulamasını hedef alan “liyakat esaslı göçmenlik sistemine” ilişkin teklifinin detaylarını açıkladı.

alt metni

ABD Başkanı Donald Trump, Green Card uygulamasını hedef alan “liyakat esaslı göçmenlik sistemine” ilişkin teklifinin detaylarını açıkladı.

Rastgele seçimin Amerikan değerleri ile uyuşmadığını söyleyen Trump, ABD’ye “Green Card” (Yeşil Kart) ile gelen göçmenlerin büyük çoğunluğunun düşük ücretli ve düşük vasıflı işçilerden oluştuğunu kaydetti. Sistemin detaylarını anlatan Trump, “Yeni teklifle her yıl verilen Green Card sayılarında herhangi bir düşüş olmayacak. Rastgele seçme yerine artık ABD’ye göçmen olarak kabul edilmek için basit ve evrensel kriterler getireceğiz” dedi. Puanlama esaslı bir Green Card sistemi getireceklerini kaydeden Trump, “Mevcut Green Card tiplerini ‘Amerika’yı İnşa Et Vizesi’ ile değiştireceğiz” ifadelerini kullandı.
      Puanlamaya dair Trump, “Genç bir işçiyseniz daha yüksek puanınız olacak. Bir mesleğiniz veya istihdam için bir yeteneğiniz varsa, yüksek bir eğitime sahipseniz veya burada istihdam yaratmak konusunda bir planınız varsa daha fazla puan alacaksınız” dedi.

Kaynak : Hürriyet

apex
      apex