@Onurfidan, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@kaanvercetti Geçen sene cuma,cumartesi, pazar günleri toplam 1500 2000 dolar arası kazananlar vardı
dedigim gibi hocam bolge cok buyuk bir etken ama ben genel hatlari ile soyluyorum. gecen sene uberde saatlik genel hatlari ile 30 dolara tekabul ediyormus su an 20 civarlarinda seyrediyor. haftaici genelde saatlik 15 dolara geldigi bile oluyor surge olmayinca. 2 sene oncesi saatlik 40 dolar kazaniyormus cogu kisi. verilen ridelar da cok kotu su an. cevremde 5-6 kisi var doordash isi yapan ve hepsi ayni durumdan muzdarip. dogu eyaletlerinde gelir bir tik daha fazla bu islere nazaran fakat istisnalar kaideyi bozmaz. ben kendim de yaptim, yeri geldi gunde 200 dolar kazandigim da oldu yeri geldi saatligim 6 dolara geldigi de oldu sistem paket atmayinca. kaldi ki topdasher olmayinca schedule alip cikmak gerekiyor bolgeye gore ve schedule kacirildigi zaman gun yanmis oluyor sistem izin vermiyor bolge kirmizi olmadikca calismana. houstondaki arkadasim gunde 150 dolar kazaniyor gun boyu calisip ve onda schedule muhabbeti yok istedigi zaman cikip calisabiliyor. yine devreye bolge konusu giriyor. yt videolari izleyip beklentilerini cok yuksek tutup buraya gelince istedigi parayi elde edemeyip husran olan oldu cevremdeki cogu kisi. kimsenin umudunu kirmaya calistigim falan yok sadece yuksek beklentilerle sirf bu is icin gelinecek bir yer degil. gecen sene bu islerin icinde degildim, burada degildim fakat gecen senenin amerikasi ile bu senenin amerikasi arasinda daglar kadar fark var duyduklarima gore eger cevremdeki herkes dogru soyluyorsa.