DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

    @ayvalik10, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

    @hadi-BE birinci video da maymun ve rüya olayları çok iyi anlatmış 🙂 tamamını seyrettin mi

    İzledim valla 😂 Umarım muz gördüğümde o hikaye aklıma gelmez

  • ⭐⭐ Yasaklı

    Merhaba. Merak ediyorum örneğin biri Amerika'da yürürken yolda kasten ve bilerek gelip bana fiziksel şekilde saldırsa ufak bir yumruk olsa bile bunun cezası nedir bilen var mı? Yani kısacası Amerika'da tam anlamıyla yargı işliyor mu acaba?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Atlantis00 hapis cezasına kadar gider. İlk vuran yeter ki sen olma

    Assault and Battery Sentencing
    Normally an assault or battery is a misdemeanor with a maximum punishment of six months in jail. However, there are certain circumstances that can increase the penalties and/or allow for these crimes to be charged as felonies.

    Türkçesi
    Saldırı ve Darp Cezası
    Normalde saldırı veya darp, en fazla altı ay hapis cezası gerektiren bir kabahattir. Ancak, cezaları artırabilecek ve/veya bu suçların ağır suç olarak yargılanmasına izin verebilecek belirli koşullar vardır.

    In the United States, the punishment for a simple punch can vary depending on the state in which the incident occurred, as well as the specific circumstances of the case.Typically, simple assault is considered a misdemeanor under US law, and can carry penalties such as fines, probation, and possibly jail time. The severity of the punishment will depend on the extent of the victim's injuries and the intent of the perpetrator.It's important to note that in some states, a simple punch could be classified as a more serious charge, such as assault and battery or even aggravated assault, depending on the circumstances. These charges can carry much harsher penalties.It's also worth mentioning that, under some state laws, if the punch was motivated by hate or bias, it could be considered a hate crime, which can carry additional penalties.It's best to consult with a lawyer if you have been charged with simple assault in order to understand the specific laws in your state and the potential consequences of your actions.

    türkçesi

    Amerika Birleşik Devletleri'nde, basit bir yumruğun cezası, olayın meydana geldiği eyalete ve davanın özel koşullarına bağlı olarak değişebilir. Tipik olarak, basit saldırı ABD yasalarına göre bir kabahat olarak kabul edilir ve para cezaları, şartlı tahliye ve muhtemelen hapis cezası gibi cezalar taşıyabilir. Cezanın şiddeti, mağdurun yaralanmalarının boyutuna ve failin niyetine bağlı olacaktır. Bazı eyaletlerde, basit bir yumruğun, koşullara bağlı olarak saldırı ve darp veya hatta ağırlaştırılmış saldırı gibi daha ciddi bir suç olarak sınıflandırılabileceğini unutmamak önemlidir. Ayrıca, bazı eyalet yasalarına göre, yumruk nefret veya önyargı ile motive edilmişse, ek cezalar getirebilecek bir nefret suçu olarak kabul edilebileceğini de belirtmek gerekir. Eyaletinizdeki belirli yasaları ve eylemlerinizin potansiyel sonuçlarını anlamak için basit saldırı ile suçlandıysanız bir avukata danışmak en iyisidir.

    Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

  • ⭐⭐ Yasaklı

    @ayvalik10 Abi sadece merak ediyorum cebimde 60 bin dolar ile hayat kurmaya gidebileceğim en iyi eyalet hangisi acaba? Suç oranı + ekonomik koşullar gibi şeyler baz alındığında?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Atlantis00 suç oranı olarak

    bakabilirsin.

    ekonomik koşul olarak giderler az yerden başlarsan elinde ki paran uzun süre idare eder. Ondan dolayı texas eyaleti dallas - houston tarafı olur. Vergi olmayan delaware olur ancak sen ekonomiden önce hangi havaları seversin. Nasıl bir iklimde yaşamak istersin bu konu çok daha önemli.

    aşağıdaki siteden de kafanda hangi yer varsa kıyaslama yapabilirsin

  • ⭐⭐

    @hadi-BE Abi ilk video için özellikle çok teşekkürler


  • @hadi-BE Amerika da bize ev iş vereceklermi diyenler izlesin, araştırarak gidenlerin zaten o kadar sıkıntı çekeceğini sanmıyorum.

  • ⭐⭐⭐

    @celica, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

    @hadi-BE Abi ilk video için özellikle çok teşekkürler

    @ayvalik10 paylaştı. Onun adına rica ederim 😊

  • ⭐⭐

    Nasıl gelecek bu mayıs ayı oturdum kara kara düşünüyorum daha kışa yeni girdik sayılır....

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @newbie97 yılbaşı - 15 gün tatil - ramazan tatili olarak özel günleri beklersen ozaman çok daha kolay geçer. Askerlikte de izne giden bir arkadaşının izinden dönmesini bekleyerek vakit çok daha kolay geçer


  • İyi pazarlar, nasılsınız?


  • @ayvalik10 Bence çıkmayacağı için çokta beklemeye gerek yok gibi


  • @CEKU, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

    genel olarak yazilanlari okuyunca hem uzuldum hem insanimizi bu hale getirenlere kızdım.

    bence, insanlarin umutlarini kaybetmesi adeta yasarken olmesi demek. gecmis yillarda ulkenin durumu bugune gore daha iyi durumdayken insanlar ilk 25.000 hatta 30.000 e kadar cn icin mutlu oluyor cogunlukla da mulakat tarihi ve sonrasinda vizelerini aliyordu. aos ya da baska bir ulkede mulakat almak 30.000 ustu icin dusunulecek bir durumdu.
    trump, covid 19, afganistan vs. derken surec tikanmaya basladi. bunlar olurken ayni gunlerde birileri de ulkenin icinden gecti.
    simdi ise cs 5000 ustu ise aos ya da baska ulke dusunmek cok normal. diger yandan cekilisi kazanma dusuncesi akla gelir gelmez ayni anda bu isin maddi boyutu da geliyor.
    bir cok mesajda forumda eski hareketliligin olmadigindan bahsedilmis, bence basvuranlarin hayalleri degistigi icin bu sakinlik. daha once vizeyi alinca nereye yerlesirim, ne is yaparim diye hayal kurulurdu, simdi buyuk cogunluk kazansam bile sira gelir mi, dolar ne olur gibi seyler dusunuyor. ne yazik ki hayalde bile yurtdisina cikmak sorun haline geldi.
    ben mi? o kadar uzun zamandan beri basvuruyorum ki.... hatta gidince tir soforlugu ile baslarim diye hayal kurarken gitmeden tir soforu oldum bu satirlari da dinlenirken yaziyorum.
    hayat cok enteresan, umutlarinizi asla kaybetmeyin, hersey hayal etmekle baslar ve ayaklari yere basmak her zaman onemlidir. ilk basvuru yapanlar cok heyecanlanip cikmazsa biraz fazla uzulse de cikarsa ne mutlu , cikmazsa hayat kaldigi yerden devam eder. biga dan selamlar....

    Merhaba ne kadardır başvuruyorsunuz ?

  • ⭐⭐

    @Birgariphayat Geçen sene en çok üzüldüğüm nokta forumdan aktif olan onlarca kişiden hiçbirine çıkmamasıydı. Bu sene gözümüz gönlümüz açılır inşallah şöyle çok değil bir uçağın yarısını dolduracak kadar olsak yeter 😃


  • @newbie97 Bence bir 10-15 kişi olsa öpüp başımıza koymalıyız.Çünkü baktığımız zaman "Ya diyelim bana çıktı 1-1.5 sene sonra gidebiliyor muyum", "Hadi diyelim ki bana çıktı ama gitmekten vazgeçtim.Seneye bir daha başvuru yapabilir miyim?" Gibi çok fazla abuk sabuk ve bencilce yorumlara denk geldiğimden ötürü ben pek umutlu bakamıyorum hocam.İnsanlarımız birilerinin hakkina girmeyi çok mu seviyor yoksa cahillikten mi böyleler bilmiyorum.Bu yüzden imkan varsa önce başka ülkeye ordan abd'ye gitmeyi denemek daha faydalı olacaktır.Ben 24 yaşındayım 27-28'e kadar denemeyi düşünüyorum, eğer olmazsa kaçak göçek yollara basvurmak zorunda kalacağım çünkü hiç tahammülüm kalmadı bu zihniyete...Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın,icimdekileri dökme gereği hissettim birazcık😀

  • ⭐⭐ Yasaklı

    Herkese iyi akşamlar. Aramızda miras hukuku konusunda bilgili biri var mı acaba? Bir iki soru sormak istiyorum

  • ⭐⭐

    @Birgariphayat o bizim milletin genlerinde var malesef... Akrabası lüks araba alsa kıskanacak bir toplumuz genelde kimse kimsenin iyiliğini istemiyor hatta kimse kendinden iyi olmasın istiyor. Bu sebepten ötürü gidip kurtulmak isteyenlerin önüne de taş koyuyorlar ki hepimiz boğulalım burada. Trafikte saçma sapan bir olayda bile taraflar birbirine giriyor böyle bir toplumdan düzgün davranış ve hareketler beklemek saçma bence... Şunun şurasında akıl sağlığımızı koruyabilen %10 luk kesimde felanız...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Atlantis00 mesaj bölümüne bakar mısın

  • ⭐⭐

    @newbie97 aynı şeyi bende düşündüm bugün:)

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @debbieLA77 3 ay sonra yoksun zaten neyi düşünmüş sen şimdiden ramazanda ki pide için değişik tarifler düşün. Boşver kışı


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

124
Çevrimiçi

42.2k
Kullanıcı

4.5k
Konu

432.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum